Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Vejers Strand

Tirpitz stillingen 8.5919790765969
Som en del af Atlantvolden påbegyndte den Tyske besættelsesmagt i 1944 at opføre kanonstillingen Tirpitz ved Blåvand. Den skulle sammen med batteri Grådyb på Fanø sikre indsejlingen til Esbjerg havn. Planen var, at Tirpitz skulle være operations klar i september 1945. Det blev den aldrig, dels fordi befrielsen kom i Maj 1945 og og dels fordi en del af materialet ikke kom frem. Blandt andet lå de fire kanonrør på Guldager station ved Esbjerg. Broerne ved Varde kunne ikke bære de 111 tons tunge kanonrør. I dag er der opført et nyt, stort og spændende museum over de gamle rester af Tirpitz.
Læs mere
Adresse: Tirpitzvej 1, 6857 Blåvand
Se på kort
Blåvand Zoo 8.614367509283
Tag familien med på tur. I Blåvand finder du vores lille hyggelige zoologisk have med mange forskellige sjove dyr. I parken har vi i øjeblikket over 400 dyr. Vi er en lille hyggelig zoologisk have med mange klappedyr: Geder, kaniner, heste, grise, æsler og marsvin samt en lang række af eksotiske dyr. Vi har bla. kænguruer, kameler, zebraer, struds, los og mange forskellige aber. Blåvand Zoo er det eneste sted i Danmark, hvor man kan se hvide løver og røde kæmpekænguruer.
Læs mere
Adresse: Øster Hedevej 1, 6857 Blåvand
Se på kort
Varde miniby 22.550379116928
Oplev Varde by anno 1866. Byen er opført som tro kopi i størrelsesforholdet 1 - 10. Alle byens huse og kirker er opført i originale materialer, mursten, tegl og træværk, udarbejdet i de rigtige størrelses forhold af minimurerne, de 12 frivillige som hver dag året rundt bygger og vedligeholder byens huse. Man kan gå rundt i byens gader, på brosten og kan selvfølgelig kigge ind i de gamle huse. Minibyen har selvfølge eget byråd med borgmester, viceborgmester, byråds sekretær, byråds kasserer og almindelige byrådsmedlemmer.
Læs mere
Adresse: Enghavevej 23, 6800 Varde
Se på kort
Fiskeri og Søfartsmuseet 23.186285709998
Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg byder på spændende oplevelser for hele familien. Museet er delt ind i forskellige udstillinger: Gå en tur gennem saltvandsakvariet - du kan ikke undgå at fascineres af fiskenes geniale tilpasninger til et liv i vand. I udstillingen fortælles om fiskeriet på de forskellige arter, og du kan møde akvariepersonalet og få mere at vide om fisk og havdyr. I det lave bassin i midten er det tilladt at røre ved fiskene: hajer, rokker og krabber. I oceanariet kan man blandt andet se sømrokker, helleflyndere, rødhajer, havål, guldbrasen og torsk. I sælariet vises de to sælarter, der træffes i vore farvande. Spættet sæl der er den mest almindelige art, og den mere sjældne gråsæl. Sælerne kan ses både fra bassinkanten og gennem en 15 m bred undervandsrude. Fiskeri- og Søfarts museet er et landsdækkende specialmuseum for dansk fiskeri og dækker det historiske fiskerierhverv i alle aspekter – fra middelalderens store sildefiskeri i Øresund til nutidens forsøg på at bevare et bæredygtigt fiskeri i Nordsøen. Udstillingen "Vadehav og Verdenshav" fortæller om søfarten i det danske Vadehav fra vikingetiden til i dag. Hovedpunkter i historien er Ribe, Fanø og Esbjergs søfart. Frilandsudstillingen viser, hvordan kystfiskerlejer, småhavne og træskibsværfter så ud i årene omkring 2. Verdenskrig. Alt er bygget op ved hjælp af originale bygninger, som er flyttet fra Esbjerg havn til museet samt ved rekonstruktioner af huse, som tidligere har ligget på havnen eller langs kysten. Dertil kommer en mængde fartøjer, hvoraf nogle kan ses på kystlandingspladsen og andre på værft eller i havnen, mens en række mindre fartøjer udstilles i åbne magasiner i et par af værftsbygninger.
Læs mere
Adresse: Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg
Se på kort
Bork Vikingehavn 25.178548040614
Når du træder ind gennem porten til Bork Vikingehavn, træder du 1000 år tilbage i tiden. Du kan gå rundt i de rekonstruerende langhuse og se, hvordan vikingerne boede og arbejdede med forskellige håndværk. Tænd et lys i den flotte stavkirke eller læg et offer i offerlunden og se det håndlavede”Bork Tapet”. Besøger du Bork Vikingehavn, når der er ekstra levendegørelse og levende historie, får du en oplevelse for alle sanserne, og børnene kan prøve forskellige aktiviteter. Besøger du Bork Vikingehavn i de rolige perioder, får du ro til at fordybe dig i det smukke håndværk og studere detaljerne i vikingehusene. På Bork Vikingehavn kan børnene opleve vikingetiden på egen krop. Lad børnene sejle med små vikingeskibe i voldgraven, klæde sig ud i vikingetøj, spille vikingernes spil og prøve kræfter på vikingelegepladsen.
Læs mere
Adresse: Vikingevej 7, 6893 Hemmet
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhus Vejers Strand

Vejers Strand ligger ved Vesterhavet ikke langt fra Blåvand og Blåvands Huk, som er Danmarks vestligste punkt. Her tilbyder vi nogle af vores bedste sommerhuse på Vestkysten med enestående udsigt over vandet. Vælg selv om det skal være et traditionelt sommerhus eller et stort 10 personers luksus sommerhus med pool og sauna.

 

84 sommerhuse i området

Viser side 1 af 7 sider.
Næste side
Sommerhus Vejers Strand 502665DK
Sommerhus Vejers Strand - 6 personer

Sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund. Huset er komfortabelt indrettet med...

88
6
3
Sommerhus Vejers Strand 512705DK
Sommerhus Vejers Strand - 8 personer

MAX 2 HUNDE - INGEN UNGDOMSGRUPPER Poolstørrelse: 7,0 x 3,5 x 1,35 m. Moderne og...

193
8
4
Sommerhus Vejers Strand 512603DK
Sommerhus Vejers Strand - 8 personer

MAX 2 HUNDE Dette helt nye skønne sommerhus fra 2019 ligger i Vejers Strand, som...

103
8
4
Sommerhus Vejers Strand 506103DK
Sommerhus Vejers Strand - 8 personer

Sommerhus beliggende på en naturgrund, som grænser op til et stortfredet areal....

96
8
4
Sommerhus Vejers Strand 506421DK
Sommerhus Vejers Strand - 8 personer

Velholdt sommerhus med carport og anneks.

Poolrummet er rummeligt med spabad...

156
8
4
Sommerhus Vejers Strand 507930DK
Sommerhus Vejers Strand - 14 personer

Sommerhus beliggende på en stor naturgrund ved Vejers Strand. Fra den indbydende...

220
14
6
Sommerhus Vejers Strand 512710DK
Sommerhus Vejers Strand - 6 personer

MAX 1 HUND - På en delvis lukket grund ligger dette hyggelige sommerhus. Det...

86
6
3
Sommerhus Vejers Strand 512711DK
Sommerhus Vejers Strand - 6 personer

Godt omkranset af høje træer og på den mest skønne grund ligger her et skønt...

80
6
3
Sommerhus Vejers Strand 506398DK
Sommerhus Vejers Strand - 8 personer

På en stor naturgrund i Vejers ligger dette sommerhus. Huset er møbleret med...

98
8
4
Sommerhus Vejers Strand 500390DK
Sommerhus Vejers Strand - 2 personer

Lækker lille rækkehus til 2 personer. Lejligheden er totalrenoveret i 2019 og...

30
2
1
Sommerhus Vejers Strand 512535DK
Sommerhus Vejers Strand - 6 personer

Rigtig dejligt sommerhus beliggende på en skøn stor naturgrund med gynger og...

126
6
3
Sommerhus Vejers Strand 127075DK
Sommerhus Vejers Strand - 20 personer
En lækker ferieejendom med fri entre til badeland, fitness i Vejers/Blåvand samt golf...
340
20
10

Vejers Strand er et gammelt ferieområde, som hvert år besøges af mange turister, der kommer for at windsurfe på Vesterhavet, nyde den pragtfulde brede sandstrand med Blå Flag og bare hygge sig med familien.

Det er tilladt at køre i bil på den sydlige del af stranden, mens stranden længere mod nord er bilfri og derfor er mere børnevenlig og velegnet til boldspil, frisbee og strandtennis. Så skal man på badeferie med børnene, er det en god idé at vælge et sommerhus, der ligger tættest på den nordlige badestrand, hvis man vil undgå biler.

Ikke så langt fra Vejers Strand ligger Blåvand, hvor man finder massevis af aktiviteter for børn og voksne, såsom vandland, badminton, tennis, squash, beachvolley, golfbaner og bordtennis. Besøg også Blåvand Strand med nærliggende kiosk og toilet, samt mulighed for parkering.

Jysk Sommerhusudlejning har et bredt udvalg af billige sommerhuse i både store og små størrelser. Der er også mulighed for at leje et luksus sommerhus med spabad og sauna, samt Internet adgang og fladskærms tv med kabel. Så der er gode chancer for en dejlig ferieoplevelse med et sommerhus fra Jysk Sommerhusudlejning.