Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Vedersø

Ferie Vedersø

Vedersø er et af de smukkeste feriesteder på den jyske vestkyst tæt på både hav og fjord. Her finder du den lækreste sandstrand, der tiltrækker mange badegæster hver sommer, samt en storslået natur med skov og hedearealer. Mange vælger at opleve naturen ved cykelture eller lange gåture.

Alle sommerhusene i Vedersø er meget hyggelige og stråtækte og det gælder selvfølgelig også vores. Du vælger selv om du vil leje et luksus sommerhus med swimmingpool, sauna, internet m.m. eller et helt almindeligt sommerhus med de faciliteter, som du behøver for at holde en dejlig ferie.

 

3 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Ulfborg - 6 personer

Sommerhus med stråtag fra 2018 beliggende i det naturskønne Vester Husby, ca. 900...

72
6
3
Sommerhus Ulfborg 502105DK
Sommerhus Ulfborg - 5 personer

Charmerende og stråtækt sommerhus udført i munkesten beliggende på en ca.5000...

70
5
3
Sommerhus Ulfborg 509649DK
Sommerhus Ulfborg - 5 personer

Hyggeligt sommerhus idyllisk beliggende i det skønne skovområde i Vester Husby på...

62
5
2

Stranden er ideel til badning, solbadning eller lange vandreture langs vandkanten. Det er også muligt at prøve en ridetur på islandsk hesteryg. Gå ikke glip af den smukke solnedgang, som kan nydes fra toppen af klitterne.

Vedersø byder på gode indkøbsmuligheder, spisesteder, galleri og kunsthåndværk, cykeludlejning osv. Der findes mange aktiviteter og seværdigheder i og omkring Vedersø. Besøg bl.a. Vedersø Kirke, som er landskendt efter digterpræsten Kaj Munk. Ikke langt fra Vedersø ligger den populære ferieby Søndervig med aktiviteter som bowling, tennis, badeland, golf, shopping m.m. Du kan også tage familien med til Ulfborg Svømmecenter, hvis vejret er rigtig dårligt.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Vedersø. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Vedersø. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.