Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Hanstholm

Sommerhus Hanstholm

Oplev den livlige stemning i Hanstholm med friskfanget fisk på havnen, aktiviteter for alle aldre, såsom golf, ridning, cykle- og vandreture, windsurfing osv. Den brede sandstrand er velegnet til boldspil, drageflyvning, lange traveture og børnevenlig badeferie i noget af Danmarks reneste havvand.

 

2 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Thisted - 6 personer

Dette sommerhus med diverse aktiviteter er beliggende ved indgangen til Thy...

171
6
4
Sommerhus Hanstholm 507770DK
Sommerhus Hanstholm - 12 personer


Vigsø Feriecenter - et hav af aktiviteter i...

160
12
4

Hanstholm byder på et væld af aktiviteter og spændende oplevelser hele året rundt. Området omkring Hanstholm tiltrækker mange turister hver sommer, både windsurfere, paraglidere, lystfiskere og golf interesserede strømmer til Hanstholm hver år for at få en dejlig weekend- eller ferieoplevelse. Hanstholm har desuden et bredt udvalg af hyggelige spisesteder og butikker.

Et af de oplagte udflugtsmål i området er Museumscenter Hanstholm med Nordeuropas største fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig og spændende udstillinger med store kanoner, uniformer og våben. Få også en rundtur i frilandsmuseet med det gamle ammunitionstog.

Nationalpark Thy strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord og fylder 4000 ha klithedelandskab. Her kan du følge med i det rige dyreliv, gå på opdagelse i de mange bunkere langs vestkysten og se fiskerbådene blive trukket op på land med den friske fangst.

Lej et af vores skønne sommerhuse i Hanstholm. Vi tilbyder luksus sommerhuse såvel som billige sommerhuse til miniferie, sommerferie eller forlænget weekend i Hanstholm. Det er ganske simpelt at søge efter et sommerhus, der opfylder dine ønsker ved hjælp af søgefunktionen.

Du har selvfølgelig også mulighed for at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller yderligere oplysninger.