Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Ferieboliger i Tyrkiet

Tyrkiet er landet med de lange hvide sandstrande og der hvor solen aldrig stopper med at skinne. Jysk Sommerhusudlejning har mange ferielejligheder i Tyrkiet som kan bookes online. Det er nemt at finde den perfekte ferielejlighed via vores online søgemotor. Indtast dine søgekriterier og tryk på ”søg” og du vil have mulighed for at booke mange ledige lejligheder.

Søg og book ferielejlighed Tyrkiet her:

 

Forrige side

14 sommerhuse i området

Viser side 2 af 2 sider.
Sommerhus Fethiye 261010TR
Sommerhus Fethiye - 8 personer

Husbeskrivelsen er desværre ikke tilgængelig på det...

200
8
4
Sommerhus Kalkan/Antalya - 4 personer

Husbeskrivelsen er desværre ikke tilgængelig på det...

140
4
2

Tyrkiet er det perfekte land at holde ferie i hvis du vil væk fra den stressede hverdag og bare ligge på stranden og nyde solskinnet. Du kan også prøve at af de verdensberømte tyrkiske bade som er sundt for både krop og sind. Klimaet i Tyrkiet er meget varmt og selv sent på aftenen kan du sidde i shorts på altanen og nyde det pulserende natteliv. Efter en dag i solen kan du tage på en tyrkisk restaurant og prøve mange af Tyrkiets specialiteter. Tyrkiet er specielt kendt for deres kebab og intet er bedre end at sidde på en restaurant og nyde en kold øl mens der bliver serveret specialiteter på stribe. Om aftenen er der liv og glade dage i Tyrkiet, alle forretninger og butikker har sent åbent så du kan tage på shopping eller bare sidde og nyde ferien på en hyggelig cafe.

Her hos Jysk-sommerhusudlejning.dk, kan vi tilbyde Dem og Deres familie, venner og kollegaer de perfekte rammer for en ferie i Tyrkiet. Vores mange ferieboliger i Tyrkiet, findes i forskellige prisklasser og i alle de kendte ferieområder.
Så hvorfor vente med at booke en ferielejlighed i Tyrkiet, når De nemt og sikkert kan gøre det her på siden.

Vores dansktalende kundeservice, sidder derudover klar ved telefonerne, sådan at De altid kan få svar på Deres spørgmål.