Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Områder i Sverige

Vimmerby

Seværdigheder nær Vimmerby

Astrid Lindgrens Verden 1.1780588703764
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Borgholms Slott, Öland 100.47042255434
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 117.81852376697
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Liseberg 229.85383221554
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort

Sommerhus i Vimmerby, Sydsverige

Her hos Jysk Sommerhusudlejning finder de et bredt udvalg af sommerhuse i Vimmerby og et er ikke uden grund at dette er et af vores mest eftertragtet områder i Sverige.

Vimmerby er en af Sveriges ældste byer og byen byder også på flere velbevarede huse, som bestemt er et besøg værd. Ligeledes byder Vimmerby på en lang række spisesteder og butikker. Det største trækplaster i Vimmerby er dog nok Astrid Lindgrens Verden eller Astrid Lindgrens Värld, som den hedder på Svensk.

Astrid Lindgrens Verden er et eventyrland, som får os alle til at tænke tilbage på os selv som børn, hvor vi læste Emil fra Lønneberg, Alle Vi børn i Bulderby, Pippi Langstrømpe osv.

 

28 sommerhuse i området

Viser side 1 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Ingatorp 500174SE
Sommerhus Ingatorp - 6 personer

Utanför denlilla orten Ingatorp, med en fantastisk kuperad natur med skog och...
90
6
3
Sommerhus Mariannelund 508199SE
Sommerhus Mariannelund - 9 personer
Välkomna till detta trevliga hus som ligger på landet men ändå i centrum av...
73
9
3
Sommerhus Vimmerby 506170SE
Sommerhus Vimmerby - 8 personer
Välkommen till hjärtat av Småland, till trakten där filmerna om Emil i Lönnerberga...
190
8
2
Sommerhus Gunnebo 500183SE
Sommerhus Gunnebo - 6 personer
Strax söder om ”Ostkustens Pärla” Västervik i underbar skärgård ligger...
110
6
4
Sommerhus Figeholm - 7 personer
Stor härlig och strandnära stuga i Adriansnäs, Misterhults skärgård. Finhavsutsikt...
90
7
4
Sommerhus Ankarsrum - 6 personer
Mysigt hus som ligger i Hummelstad, en liten by i natursköna marker mittemellan...
140
6
3
Sommerhus Vimmerby 502897SE
Sommerhus Vimmerby - 6 personer
Perfekt hus med underbart strandläge endast 20 m från Gebosjön. Stort och rejält...
140
6
4
Sommerhus Ingatorp 506762SE
Sommerhus Ingatorp - 8 personer
Välkommen till detta vackra hus i hjärtat av Emil, Pippi och Bullerbyn. Huset ligger...
150
8
4
Sommerhus Vena 501904SE
Sommerhus Vena - 5 personer
Genuin torpstuga belägen mitt i den vackra Småländska naturen. Stugan ligger i den...
90
5
3
Sommerhus Figeholm 504928SE
Sommerhus Figeholm - 4 personer
Härlig stuga som ligger i ett välskött stugområde i Misterhults skärgård. Från...
70
4
2
Sommerhus Fårbo 504040SE
Sommerhus Fårbo - 6 personer
Djupt inne i den lummiga skogen ligger detta trevliga hus, endast ca 200 m från sjön...
60
6
1
Sommerhus Vena 500705SE
Sommerhus Vena - 4 personer
Typisk svensk röd stuga med vita knutar i den vackra byn Dalsebo mednågra bofasta och...
70
4
1

De kan allerede i dag dage søge blandt vores mange sommerhuse og hytter i Vimmerby, Sverige. Dette gøres nemt og sikkert via vores søgemaskine, som De også finder her på siden. De er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller mail, hvis De skulle have spørgsmål til en af vores ferieboliger.

 

Lej Dejlige sommerhuse i Sydsverige

- Og nyd en dejlig ferie hos vor gæstfrie naboer.

Lej et sommerhus i Sydsverige og oplev Sveriges alsidige natur, besøg de mange smukt restaurerede herregårde og slotte eller tag på indkøb i hyggelige købstæder. Et sommerhus i Sverige danner den perfekte ramme om en oplevelsesrig ferie med venner og familie.

Angiv Deres ønsker til et sommerhus i Sydsverige i søgemaskinen nedenfor og De vil få en oversigt over ledige sommerhuse og hytter i den angivne periode. Herefter er det let at reservere netop det sommerhus i Sverige, som passer til jeres ønsker.

Jysk-sommerhusudlejning.dk ønsker Dem en god ferie.

Vi byder Dem nu velkommen til vores brede udvalg af billige og luksus sommerhuse i det smukke Sydsverige. Sydsverige byder hele din familie velkommen til en anderledes smuk svensk natur, som De kun finder i Sydsverige.

I Sydsverige kan De opleve alt fra storbyferie til Svenske ødegårde. Vores brede udvalg af sommerhuse i Sydsverige giver Dem og Deres familie en enestående mulighed for at finde lige det sommerhus, som passer til jeres ønsker.

De kan hurtigt og nemt, her på siden søge blandt vores mange billige sommerhuse i Sydsverige. Dette gøres via vores søgemaskine, som de finder længere nede på denne side.