Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Valencia

Ferieboliger Valencia

Valencia er Spaniens 3. største by. Byen ligger blandt frodige sletter og ørkenlignende områder. Valencia er i hele Spanien og europa kendt for sine saftige citroner og appelsiner som dyrkes på store overrislede marker i hele området.

Nyd en ferie i Valencia med den spanske madstil, nyd vin til maden som de lokale og prøv at holde en siesta som de lokale, den stil passer til temperaturen i området og vil virke afstressende og afslappende på de fleste skandinaver.

 

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Valencia Spanien
Sommer og sol, spanien er synonymet på dejlige ferier hele året.

Spanien er et af Europas populæreste turistlande. Med online booking gennem jysk-sommerhusudlejning.dk, finder du nemt den helt rigtige feriebolig i Valencia Spanien . Gennem det store udvalg fra private udlejere og bureauer sikrer vi et stort udvalg af muligheder for leje af feriebolig i Valencia Spanien.

Spanien er kendt for det lækre klima med en fantastisk sommer, sol, herlige badestrande og mulighederne for daseferie ved Middelhavet. Bor du i sommerhus i Spanien , kan det dog også anbefales at tage vandreture i bjergene, tage golfkøllerne med og nyde en af de mange baner, eller blot indsnuse stemningen i en af de små landsbyer.

Spanske vingårde er også nemme at finde og altid et besøg værd.
Lejer du sommerhuse i Spanien, bør du ikke gå glip af det spanske køkken, som f.eks. byder på retter som tapas, paella og gaspacho alt sammen kan nydes med et glas Rioja, og selvfølgelig nyder man de friske grøntsager m.v. i fulde drag i dette solens land.

Spanien har et areal på ca. 500.000 M2, og er ca. 12 gange større end Danmark. Spaniens befolkning er ca. 40. millioner. Hovedstaden er Madrid med ca. 3 millioner indbyggere.

Leje af feriebolig i Valencia Spanien gøres nemt hos Jysk-sommerhusudlejning.dk, din specialist i Spanske ferieboliger.