Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Murcia

Ferieboliger i Murcia området

Murcia, hovedstaden i regionen med stort udbud af oplevelser til enhver tourist.

Søger du feriebolig i Murcia og områderne omkring Murcia, så vælg området nedenfor, den periode du ønsker at leje feriebolig i og tryk på "Søg".
De viste boliger fra Murcia området er alle ledige i den valgte periode og klar til online booking. Murcia kommer du nemt til fra Danmark f.eks. med Sterling som flyver København - San Javier (Murcias lufthavn), eller med Ryan Air eller Sterling til Alicante som ligger en lille times kørsel fra Murcia.

Ferielejlighed i Murcia er en god start på en god ferie.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Spanien er kendt for det lækre klima med en fantastisk sommer, sol, herlige badestrande og mulighederne for daseferie ved Middelhavet. Bor du i sommerhus i Spanien , kan det dog også anbefales at tage vandreture i bjergene, tage golfkøllerne med og nyde en af de mange baner, eller blot indsnuse stemningen i en af de små landsbyer.

Spanske vingårde er også nemme at finde og altid et besøg værd.
Lejer du sommerhuse i Spanien, bør du ikke gå glip af det spanske køkken, som f.eks. byder på retter som tapas, paella og gaspacho alt sammen kan nydes med et glas Rioja, og selvfølgelig nyder man de friske grøntsager m.v. i fulde drag i dette solens land.

Spanien har et areal på ca. 500.000 M2, og er ca. 12 gange større end Danmark. Spaniens befolkning er ca. 40. millioner. Hovedstaden er Madrid med ca. 3 millioner indbyggere.