Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning202","area_url":"\/vestkysten\/sommerhuse-vejers-strand\/","area_anchortext":"Vejers Strand","area_level":3,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning171","area_url":"\/vestkysten\/","area_anchortext":"Vestkysten","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
900 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

Feriebolig Vejers Strand

Hus nr: 507114DK
9
4
180
Husbeskrivelse

På stor naturgrund med udsigt til skov og sø finder I dette velholdte sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Den 22 m² store swimmingpool bliver hurtigt det helt store hit hos små og store vandhunde. Ligesom det efter en lang travetur i området er skønt at få masseret de ømme muskler i spabadet eller slappe af i saunaen.


Indretningen er personlig og med dansk hygge. Stor stue med køkkenet som naturlig forlængelse. Køkkenet er fra 2010. Madrasser og sofaer er fra 2012. I stuen kan I slappe af ved brændeovnens flammer med en god bog eller spil.


Børnene er der også tænkt på, da der er PlayStation, gynge og sandkasse. Der er stereoanlæg med cd-afspiller og mulighed for Ipod-tilslutning. Mulighed for at se flere tv-kanaler.


Fra stuen er der udgang til den store terrasse, hvor den murede grill er med til at skabe hygge.


Huset er et godt udgangspunkt for en god ferie uanset årstid. Kort afstand til f.eks. Legoland med et væld af aktiviteter og husmiljøer bygget af legoklodser.


En udflugt i området kunne gå til den nærliggende by Esbjerg, der byder på gode indkøbsmuligheder på Jyllands længste indkøbs- og gågade. Byen omfattede omkring 1868 kun to gårde med i alt 13 beboere. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


Faciliteter
Boligareal: 180 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse