Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
5000 m.
Afstand til indkøb
1500 m.
Afstand til by
10000 m.
Generel info

Feriebolig Rustica S'Aranjassa/ Palma

Hus nr: 144140ES
12
6
320
Husbeskrivelse
Dette skønne feriehus ligger på en bakke i det sydøstlige Palma med en fantastisk udsigt ud over øens hovedstad og den blinkende blå Palamabugt. Huset har en meget usædvanlig arkitektur med mange balkoner, trapper og terrasser. Her vil selv de mest forventningsfulde gæster få deres forventninger opfyldt. Om aftenen kan I nyde udsigten ud over Palmas blinkende lys mens I nipper til et glas vin under den nattesorte himmels mange stjerner. Den overdækkede udendørs plads indbyder til dejlige udendørs måltider. Fra to soveværelser er der direkte udgang til terrassen. Herfra er der en betagende udsigt over Palma.
I kan vælge mellem flere golfbaner i en omkreds af blot 10 km, ligesom flere af de øens mest populære cykelstier ligger lige foran grunden. Der er fem soveværelser med dobbeltsenge og en lille praktisk lejlighed med separat indgang, så her kan I rejse mange sammen og stadig have god plads. Terrasseområdet er unikt og bliver hurtigt jeres yndlingsplads. Forfrisk jer i den velplejede pool, læg jer tilrette i en af de bekvemme solstole og slap af i whirlpoolen (u-opvarmet). Det lækre grillområde med en bardisk rummer også en køler til drikkevarer, hvor I kan trylle jeres bedste drinks frem. 1 klimaanlæg i spisestuen.
Grupper kun ved forespørgsel, og de vil blive bedt om at lægge depositum. Gælder ikke familier og par. Licensnummer: ETV/3876.
Faciliteter
Boligareal: 320 m2
Grundareal: 3000 m2
Antal soveværelser: 6
Dobbeltsenge: 2
Enkeltsenge: 8
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 4
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej