Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning240","area_url":"\/spanien\/feriebolig-valencia\/","area_anchortext":"Valencia","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}},{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning241","area_url":"\/spanien\/feriebolig-alicante\/","area_anchortext":"Alicante","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}},{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning238","area_url":"\/spanien\/feriebolig-costa-blanca\/","area_anchortext":"Costa Blanca","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}},{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning243","area_url":"\/spanien\/feriebolig-torrevieja\/","area_anchortext":"Torrevieja","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}},{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning242","area_url":"\/spanien\/feriebolig-murcia\/","area_anchortext":"Murcia","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning237","area_url":"\/spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
12000 m.
Afstand til indkøb
1500 m.
Afstand til by
2500 m.
Generel info

Feriebolig Lo Crispin

Hus nr: 701116ES
8
4
110
Husbeskrivelse
Denne pragtvilla er beliggende i Urbanisationen (Lo Crispin)som ligger ca. 1,5 km fra den hyggelige spanske by Ciudad Quesada. Ciudad Quesada har både mange små hyggelige restauranter, cafeér, butikker og supermarkeder. Søndags markedet er berømt blandt danskere fordi der er en dansk bager som sælger friskbagt dansk brød og der er en dansk pølsevogn, ligger ca. 1 km fra huset.

Er man til Golf ligger der 2 meget flotte og udfordrende golfbaner inden for 5 km, La Finca og La Marquesa.

Der er ca. 12 km ud til den flotte og dejlige sandstrand ved Balcon al Mar.

Denne fantastisk flotte og meget rummelige bolig indeholder: I stueetagen, meget stor stue i åben forbindelse med stort veludstyret køkken, 2 dejlige værelser med dobbeltseng, stort badeværelse med brusekabine. 1. sal indeholder, stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en´suite med spabad samt dejlig stor tagterrasse med udsigt. Kælderen indeholder, stort værelse med dobbeltseng samt stor garage. Der er have med privat swimmingpool og dejlige terrasser, hvoraf en er overdækket. Der er ligeledes grill og udekøkken. Der er sengepladser til i alt 8 personer.

Der betales for elforbrug.
Faciliteter
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 309 m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: 4
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
DVD afspiller
CD afspiller
Radio
Internet
Trådløst internet
Poolbord
Køkken
Komfur
Ovn
Køleskab
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Indhegnet grund
Aircondition
Husdyr tilladt: Nej