Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning170","area_url":"\/nordjylland\/","area_anchortext":"Nordjylland","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
3000 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

  Feriebolig Jerup

  Hus nr: 508454DK
  8
  3
  134
  Husbeskrivelse

  Sommerhus med swimmingpool og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i naturskønne omgivelser på dejlig stor græsgrund med gåafstand til børnevenlig badestrand og klitter.
  Indgang til stor swimmingpoolafdeling med rutsjebane og en lille børnepool, hvor børn har noget at vælge imellem, så de rigtig kan lege. Der er svømmetræner i swimmingpoolen.
  Indgang til køkken/alrum med spiseplads, alkove og opholdsstue. Der er store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Stuen er udstyret med en brændeovn, der med sin behagelige varme skaber en hyggelig atmosfære, når dagene er kolde.
  Fra stuen er der udgang til stor terrasse, der følger en stor del af huset rundt, og hvor der er god mulighed for at nyde solen, spise ude og grille. På den store græsgrund er der rig mulighed for aktiviteter som boldspil, ligesom der er sørget for legemuligheder til de mindste. Der er badmintonbane, fodboldmål, legehus, gynger og sandkasse. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


  Faciliteter
  Boligareal: 134 m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 3
  Dobbeltsenge: -
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 2
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  CD afspiller
  Radio
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Microbølgeovn
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Tørretumbler
  Wellness
  Swimmingpool
  Sauna
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Ikke-ryger bolig
  Husdyr tilladt: 1
  Ekstra beskrivelse