Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
2500 m.
Afstand til indkøb
200 m.
Afstand til by
200 m.
Generel info
Værelse 1 har 2 enkeltsenge hvor den ene er en elevations seng, der er udgang til terrasse, indbyggede skabe samt indgang til handicap venligt badeværelse.
Værelse 2 har 2 enkeltsenge samt indgang til handicap venligt badeværelse.

  Feriebolig El Bosque

  Hus nr: 701129ES
  4
  2
  -
  Husbeskrivelse
  Beskrivelse af huset:
  Huset indeholder stue i forbindelse med veludstyret køkken. Soveværelse med indbyggede skabe og dobbelt seng, Derudover et værelse også med indbyggede skabe, 2 boxsenge. Badeværelse med bruser. Dejlig stor terrasse med adgang fra stue og hovedsoveværelse. Lejligheden er indrettet handicapvenlig.(Dog kun manuelle kørestole) Idet ejeren selv sidder i kørestol, er alt indrettet efter det. Der er hjælpemidler til rådighed i badeværelset, der er ramper ind til lejligheden samt fra terrassen og til pool området. Soveværelse er også indrettet handicapvenlig m. bl.a. elevationsseng.
  Denne bolig har internet

  Beskrivelse af området:
  Lejligheden ligger i lejlighedskomplekset El Bosque, ca. 6 km syd for Torrevieja. Komplekset ligger i rolige omgivelser i en hyggelig og pæn by tæt på havet. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder 2 supermarkeder lige udenfor komplekset + en tredje inden for 250 m, lækre restauranter og hyggelige cafeer. Stort lørdags marked kun 10 minutters gang fra lejligheden. Der er busforbindelse ind til Torrevieja centrum. I Torrevieja findes et hav af hyggelige restauranter, cafeer, indkøbsmuligheder i stor stil, lækker badestrand og en utrolig flot strandpromenade, som absolut er et besøg værd, især om aftenen.
  Golfbanerne Villa Martin, Las Ramblas og Campoamor ligger kun få kilometer fra lejligheden og inden for en radius af 10 km findes yderligere 2, La Finca og La Marquesa. Golfbanerne er anlagt i smukke omgivelser og med forskellige sværhedsgrader.

  Der betales separat for elforbrug og slutrengøring
  Faciliteter
  Boligareal: - m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 2
  Dobbeltsenge: 1
  Enkeltsenge: 2
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 1
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  DVD afspiller
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Ovn
  Køleskab
  Fryser
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Wellness
  Swimmingpool
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Aircondition
  Husdyr tilladt: Nej