Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning225","area_url":"\/oestkysten\/sommerhuse-ebeltoft\/","area_anchortext":"Ebeltoft","area_level":3,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning215","area_url":"\/oestkysten\/","area_anchortext":"\u00d8stkysten","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
100 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

Feriebolig Ebeltoft

Hus nr: 507351DK
10
5
220
Husbeskrivelse

Dette store poolhus ligger på en af byens bedste udsigtsgrunde. Her er panoramaudsigt for alle pengene over Ebeltoft Vig.


I selve poolafdelingen er der også mulighed for at nyde udsigten over Ebeltoft Vig samtidig med at børnenes leg kan følges.


Køkkenet, som er udstyret med opvaskemaskine og mikroovn, ligger i åben forbindelse med stuen, så her kan alle deltage i hyggen, når der skal laves mad. Brændeovnen kan også være med til at skabe god stemning og hygge, især på de råkolde aftener.


Udendørs kan solen nydes på terrasse og I kan have hyggelige grillaftener. Der er gynge til børnene.


Der er flere læ kroge rundt om huset til de dage hvor vinden blæser op over toppen. Der er mulighed for at komme fra terrassen og direkte ind i pool afdelingen.


Huset har 5 værelser, som alle har 2 sovepladser, så der er god plads
til den store familie med flere børn eller 2 familier der ønsker og
holde ferie sammen.


Alt i alt er der mange muligheder for at have en afslappende og på samme tid aktiv ferie, med en af de flotteste udsigter, som Ebeltoft kan byde på.


Huset er højtbeliggende med kort afstand til flere gode badestrande og mange fiske- og surfmuligheder. Indkørslen ligger på en stejl skrænt, som i vintermånederne kan være en udfordring men som samtidig, gør at sommerhuset ligger uforstyrret.


Faciliteter
Boligareal: 220 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 3
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse