Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning260","area_url":null,"area_anchortext":null,"area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
2000 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

  Feriebolig Brovst

  Hus nr: 503995DK
  6
  3
  103
  Husbeskrivelse

  Sommerhus med lys og moderne indretning beliggende i de naturskønne og rolige omgivelser ved Tranum Strand. Huset er indrettet med stor stue/køkken i åben forbindelse, tre soveværelser, badeværelse med spabad og adgang til sauna, samt gæstetoilet med brus. Grunden omkring huset er en plan naturgrund, som ligger ugenert i udkanten af området med skov på to sider. Denne placering giver læ til huset uden at skygge. Overalt i huset er der tænkt på lysindfaldet, hvilket er resulteret i en yderst tiltalende helhed med lyse rum og rigtig god plads i opholdsrummene. Der er PlayStation2. Ejeren har hele vejen igennem valgt kvalitetsløsninger, og huset fremtræder derfor i en meget moderne hyggelig dansk stil. Fra stuen er der to udgange til en stor 60 m² træterrasse, der ligger rundt om tre af husets sider, så det er altid muligt at finde en solrig plads i læ for vinden. Der er læhegn rundt om hele terrassen. På grunden er der adgang til en 400 m² lukket hundeindhegning. På grunden er der rig mulighed for boldspil og leg. På fællesområdet, som ligger i gå afstand fra huset, er der desuden etableret fælles legeplads, fodboldbane, beachvolley og fodboldgolf.


  Ferieområde ved Tranum Strand med stort fællesområde


  Med få kilometer til hav og strand, et naturskønt bagland ideelt til vandreture og i flotte omgivelser er der i løbet af 2009 opført et sommerhusområde ved Tranum Strand.


  Området er indrettet til moderne, travle familier, der ønsker fred og ro i ferien, men som samtidig gerne vil have mulighed for at udfolde sig udendørs, når vejret og lysten er til det.


  Sommerhusene i området er næsten alle indrettede med spabad, sauna, parabol med tyske kanaler og et moderne interiør i høj kvalitet. Hvert enkelt hus står på egen grund og tilkørselen sker fra små stikveje, således at bilkørselen i området bliver mindst mulig.


  På det store fællesareal midt i området tilbydes følgende aktiviteter, som stilles til lejernes rådighed kvit og frit:


  Fodboldgolf med 9 huller


  Vandre- og cykelsti som slynger sig rundt om området


  Krolfbane med krokethuller (kan også benyttes til minigolf)


  Fodboldmål


  Pavillon på 7 x 7 meter med grillhytte


  Petanquebane


  Kæmpe sandkasse


  Gynger, legetårn, rutsjebane, legehus


  Balancebom, edderkoppenet, vippe


  Beachvolley.


  Når vejret mere er til strandture, findes der ved Tranum en dejlig sandstrand med rent badevand, der år efter år honoreres med EUs kvalitetsstempel "Blå Flag". Fra parkeringspladsen til vandkanten er der anlagt en rampe, således at også kørestolsbrugere har let adgang til havet.


  Med udgangspunkt ved Tranum Strand er der forholdsvis kort afstand til mange af Nordjyllands kendte turiststeder som Fårup Sommerland, Blokhus by, Aalborg Zoo, Aalborgtårnet, Klitmøllers windsurfereldorado, Bulbjergs stejle klinter og Nordsømuseet i Hirtshals. Glem heller ikke at gå en frisk tur langs havet og køb en friskfanget fisk direkte ved kutteren – der findes endnu kystfiskeri i området.


  Faciliteter
  Boligareal: 103 m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 3
  Dobbeltsenge: -
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 2
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  CD afspiller
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Microbølgeovn
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Wellness
  Sauna
  Spa
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Husdyr tilladt: 1
  Ekstra beskrivelse