Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning199","area_url":"\/vestkysten\/sommerhuse-blaavand\/","area_anchortext":"Bl\u00e5vand","area_level":3,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning171","area_url":"\/vestkysten\/","area_anchortext":"Vestkysten","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
200 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

  Feriebolig Blåvand

  Hus nr: 506020DK
  8
  4
  170
  Husbeskrivelse

  På et af Blåvands absolut bedste beliggenheder med ca. 5 minutters gang til det hele (by og vand), ligger dette sommerhus med swimmingpool, som blev totalrenoveret i 2007. I forbindelse med det ene badeværelse er der sauna, 4-personers standvandsspabad og swimmingpool på 20 m 2. I entréen findes vaskemaskine og tørretumbler. I tilknytning til det ene værelse er der åbent til et 12 m² stort loftrum udstyret med tv og dvd-afspiller. Fra den kombinerede spise- og opholdsstue samt fra poolrum, er der udgang til den store åbne terrasse.


  Der er 4 soverum, køkken, 2 badeværelser med bl.a. væghængte toiletter, stue og entré. Huset er i 2007 blevet udstyret med ægte trægulve, 37" fladskærm, parabol, dvd-afspiller, radio og cd-afspiller.


  Der er anlagt i alt 86 m² fliser, som forbinder terrassen med husets fordør, hvor der ligeledes findes en lille terrasse foran køkkenet, hvor I kan nyde morgensolen. Græsplæne til boldspil samt pentanque bane.


  Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


  Faciliteter
  Boligareal: 170 m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 4
  Dobbeltsenge: -
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 2
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  CD afspiller
  Radio
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Microbølgeovn
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Tørretumbler
  Wellness
  Swimmingpool
  Sauna
  Spa
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Ikke-ryger bolig
  Husdyr tilladt: 1
  Ekstra beskrivelse