Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning199","area_url":"\/vestkysten\/sommerhuse-blaavand\/","area_anchortext":"Bl\u00e5vand","area_level":3,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning171","area_url":"\/vestkysten\/","area_anchortext":"Vestkysten","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

Feriebolig Blåvand

Hus nr: 507877DK
12
5
226
Husbeskrivelse

Ønsker I et godt og rummeligt sommerhus, et dette huset I skal vælge. Blot ca. 350 m fra stranden på en 2500 m²dejlig lyngklædt grund ligger dette poolhus på 226 m². Huset har poolafdeling med standvandsspabad, sauna og badeværelsefaciliteter. Denne afdeling samt 1. sal vil have en central placering for ferien. Der er installeret energibesparende luft/luft varmepumpe, som sikrer et behageligt indeklima.


Husets indreting gør det velegnet til den pladskrævende familie eller to familier, der ønsker at tilbringe deres ferie sammen. Der er tre badeværelser, alle med bruser.


Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med spiseplads, hvor der er rigtig god plads.


Fire af soverummene er med dobbeltsenge. Det 5. rum er med dobbeltseng samt to enkeltsenge og gør det til et rum, der er ideelt til et par med mindre børn.


På husets 1. sal finder I en god, stor stue med rummelig sofa, hvor I kan slappe af foran fjernsynet og samtidig få et lille kig til havet.


Til huset hører en afskærmet terrasse, hvor I har alle muligheder for nogle dejlige grillaftener. Bag huset er der en stor sandkasse med legeborg. Også her er der siddepladser samt en rigtig god terrasse til solvognene.


Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


Faciliteter
Boligareal: 226 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 3
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: 1