Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email
[{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning199","area_url":"\/vestkysten\/sommerhuse-blaavand\/","area_anchortext":"Bl\u00e5vand","area_level":3,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning171","area_url":"\/vestkysten\/","area_anchortext":"Vestkysten","area_level":2,"parent":{"search_hash":"jysk-sommerhusudlejning1","area_url":"\/","area_anchortext":"Sommerhuse Danmark","area_level":1}}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.
Generel info

Feriebolig Blåvand

Hus nr: 507774DK
12
5
225
Husbeskrivelse

På en stor naturgrund med græs i det dejlige Blåvand ligger dette sommerhus i 2 etager med swimmingpool, spabad og sauna.


I stueetagen finder I husets poolafdeling med swimmingpool (6 x 3,5 x 1,3 m) og 2 personers spabad. Der er opvarmet klinkegulv. Herfra er der adgang til husets badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv samt til saunaen.


I stueetagen finder I endvidere køkken med alle moderne hjælpemidler samt opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg, video, fladskærms-tv, dvd-afspiller og parabol. Gratis internetforbindelse, router udleveres på det lokale servicekontor.


På 1. sal er der gæstetoilet, aktivitetsrum med airhockey, Nintendo Wii, PlayStation samt 4 soverum. I det ene soverum er der hyggekrog med tv, video og dvd-afspiller.


Huset er bygget i 1993 og renoveret i 2006. Gulvene er dels belagt med
skibsplanker, dels med klinker. Væggene er vandskurede og lofterne er
beklædt med træ.


Huset er udstyret med energisparende varmepumpe, og huset kan derfor bruges hele året rundt som udgangspunkt for en ferie ved Vesterhavet, hvor I er tæt på de pragtfulde strande ved Vesterhavet og vestjyllands mange aktiviteter og attraktioner.


Ønsker I at slippe for rengøringen på feriens sidste dag, er dette muligt. I kan bestille en afrejserengøring hos lokalkontoret. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


Faciliteter
Boligareal: 225 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: 1