Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Nekselø Bugt

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 23.201175100059
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Johannes Larsen Museet 57.226225459906
Museets historie I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested (med hele 16 gæstesenge!) for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Kerteminde husede på denne tid en hel koloni af kunstnere, der i dansk kunsthistorie gerne sammenfattes under betegnelsen "Fynbomalerne". Det var malere, der hyldede det enkle liv i samklang med natur og familie, og som hentede deres motiver fra de nære omgivelser: familiens liv, stuerne, blomsterne i vindueskarmen, haven, lystfiskerbådene i havnen, markerne, kysten og klinterne og dyrelivet. Tidens strømninger var med til at bane vejen for Fynbomalerne. Hjemstavnskunsten, friluftsbevægelsen og "the simple life" var nogle af tidens idealer. I 1890'erne blev fascinationen af industrialismen, teknologien og den dynamiske storby således afløst af en mere balanceret skepsis over for fremskridtet. I kunsten kunne man nu også iagttage en søgen tilbage til de oprindelige konstante værdier, der lå i naturen, i det sunde friluftsliv, i landbefolkningens slidsomme og tålmodige arbejde, og i fornemmelsen af sine rødder, familien og hjemstavnens traditionelle værdier.
Læs mere
Adresse: Møllebakken 14, 5300 Kerteminde
Se på kort
Akvarium Fjord & Bælt 57.630242223423
Oplev det magiske blå univers på Fjord & Bælt. Her er det muligt at opleve mange af havet fisk og dyr. I de spændende rørebassiner er der en unik mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. Fjord & Bælt vil gerne sikre at alle kommer hjem med våde hænder, da det er ideen, at man på den måde oplever og får den største og mest intense oplevelse – og forhåbentligt i sidste instans får lyst til at passe på havet og ikke mindst dyrene der lever i det. De forskellige udstillinger er for alle aldre. Det er altid spændende at fordybe sig i forskellige emner. Eksempelvis kan man opleve og lære om gopler og blive udfordret af forskellige interaktive poster. Eller man kan betragte skelettet fra en kæmpe kaskelothval, og samtidig selv prøve kræfter med hvalernes fascinerende sanser og evner. Man kan se de fascinerende film om havet på kæmpe skærme, hvor oplevelsen i sig selv gør, at man nemt får følelsen af selv at være der under havets overflade.
Læs mere
Adresse: Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde
Se på kort
Gavnø Slot 68.949922644266
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
Danmarks Jernbanemuseum 74.692590044731
Danmarks Jernbanemuseum har 19 jernbanespor fyldt med historiske lokomotiver og vogne. Dette er ikke mindst et eldorado for børn, som elsker at gå på opdagelse mellem de ”kæmpestore” damplokomotiver, eller de noget mindre dræsiner og sneplove eller den orange rangertraktor, der var med i den danske jernbaneklassiker ”Olsenbanden på sporet”. Og der må både pilles, leges, røres, fantaseres på næsten det hele. Børnene kan lege lokomotivfører i det kæmpestore E-damplokomotiv eller lade som om de tager en gammel toetagers Klampenborgvogn til Dyrehaven. Her er også udstillinger af de forskellige udviklinger, både af anen og materiellet, så museet giver fin mulighed for at kombinere leg og læring.
Læs mere
Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse ved Nekselø Bugt

Nekselø Bugt er et dejligt ferieområde på Sjællands vestkyst Her er mange muligheder for at komme ud i den skønne natur, både hvis det drejer sig om oplevelser i naturen, eller en tur med madpakke og badestrand man ønsker.

31 sommerhuse i området

Viser side 1 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Havnsø Strand 204384DK
Sommerhus Havnsø Strand - 6 personer
Flot arkitekttegnet sommerhus med super lysindfald fra store panoramavinduer mod den...
110
6
3
Sommerhus Havnsø Strand 120973DK
Sommerhus Havnsø Strand - 8 personer
Klassisk sommerhus med åbent køkken ud mod spisestue/stue med akove, 3 værelser,...
72
8
3
Sommerhus Havnsø 259042DK
Sommerhus Havnsø - 8 personer
Feriehuset ligger i første række i Havnsø, så I kan følge med i livet på...
200
8
4
Sommerhus Havnsø 172530DK
Sommerhus Havnsø - 6 personer
Skønt bjælkehus med bedste og ugenert beliggenhed for enden af blind vej. Feriehuset...
100
6
3
Sommerhus Havnsø 200827DK
Sommerhus Havnsø - 8 personer
Lækkert lyst feriehus med kombineret køkken alrum/stue med brændeovn, 2 badeværelse...
116
8
4
Sommerhus Ordrup Næs 118960DK
Sommerhus Ordrup Næs - 12 personer
Dette feriehus som er beliggende på en stor naturgrund, indeholder bl.a stor indendørs...
225
12
6
Sommerhus Ordrup Strand 118961DK
Sommerhus Ordrup Strand - 12 personer
Dette godt indrettede feriehus ligger i et skønt naturområde tæt på fin badestrand....
192
12
6
Sommerhus Ordrup - 8 personer
Klassisk feriehus indeholdende køkken, spisestue og stue med udgang til en overdækket...
112
8
4
Sommerhus Havnsø Strand - 6 personer
Feriehus med stue med spiseafdeling, delvis åbent ind til køkkenet, badeværelse, tre...
60
6
3
Sommerhus Havnsø 172529DK
Sommerhus Havnsø - 10 personer
Stor, moderne villa indrettet med alle faciliteter og beliggende i et nyere villakvarter...
224
10
5
Sommerhus Havnsø 165155DK
Sommerhus Havnsø - 6 personer
Feriehus med delvis kombineret køkken med spisestue/stue med brændeovn, både...
84
6
3
Sommerhus Fårevejle 508757DK
Sommerhus Fårevejle - 8 personer

Nyd sommeren i Ordrup i dette sommerhus der er godt indrettet med fire gode...

107
8
4