Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Musholm Bugt

Akvarium Fjord & Bælt 34.392839704642
Oplev det magiske blå univers på Fjord & Bælt. Her er det muligt at opleve mange af havet fisk og dyr. I de spændende rørebassiner er der en unik mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. Fjord & Bælt vil gerne sikre at alle kommer hjem med våde hænder, da det er ideen, at man på den måde oplever og får den største og mest intense oplevelse – og forhåbentligt i sidste instans får lyst til at passe på havet og ikke mindst dyrene der lever i det. De forskellige udstillinger er for alle aldre. Det er altid spændende at fordybe sig i forskellige emner. Eksempelvis kan man opleve og lære om gopler og blive udfordret af forskellige interaktive poster. Eller man kan betragte skelettet fra en kæmpe kaskelothval, og samtidig selv prøve kræfter med hvalernes fascinerende sanser og evner. Man kan se de fascinerende film om havet på kæmpe skærme, hvor oplevelsen i sig selv gør, at man nemt får følelsen af selv at være der under havets overflade.
Læs mere
Adresse: Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde
Se på kort
Johannes Larsen Museet 34.408402607093
Museets historie I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested (med hele 16 gæstesenge!) for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Kerteminde husede på denne tid en hel koloni af kunstnere, der i dansk kunsthistorie gerne sammenfattes under betegnelsen "Fynbomalerne". Det var malere, der hyldede det enkle liv i samklang med natur og familie, og som hentede deres motiver fra de nære omgivelser: familiens liv, stuerne, blomsterne i vindueskarmen, haven, lystfiskerbådene i havnen, markerne, kysten og klinterne og dyrelivet. Tidens strømninger var med til at bane vejen for Fynbomalerne. Hjemstavnskunsten, friluftsbevægelsen og "the simple life" var nogle af tidens idealer. I 1890'erne blev fascinationen af industrialismen, teknologien og den dynamiske storby således afløst af en mere balanceret skepsis over for fremskridtet. I kunsten kunne man nu også iagttage en søgen tilbage til de oprindelige konstante værdier, der lå i naturen, i det sunde friluftsliv, i landbefolkningens slidsomme og tålmodige arbejde, og i fornemmelsen af sine rødder, familien og hjemstavnens traditionelle værdier.
Læs mere
Adresse: Møllebakken 14, 5300 Kerteminde
Se på kort
Gavnø Slot 42.937930254603
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
H.C. Andersens Hus 51.654794861746
H.C. Andersens Hus er hovedmuseet for eventyrdigteren, hvor hans liv og værk præsenteres i tekst og billeder. I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Museets udstillinger fortæller om digterens liv, fra barndomsårene som fattig skomagersøn i Odense, gennem den svære tid på vej mod drømmenes mål i København, skolegangen, digterens debut og forfatterkarriere, alderdom og død. Du kan følge digterens bekendtskaber, kærlighedsliv, kunstneriske karriere og hans mange rejser. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra: Hans levetid - fra 1805 til 1875 - var fuld af store begivenheder. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind. Digterens kreative spændvidde vises gennem hans tegninger og klip. Og i biblioteket får du et indtryk af hans omfangsrige forfatterskab samt den globale udbredelse, hans værker har. Museet indeholder alle moderne faciliteter, og du kan gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladre i hans bøger via PC og høre hans eventyr ved de mange lytteposter.
Læs mere
Adresse: Bangs Boder 29, 5000 Odense
Se på kort
Danmarks Jernbanemuseum 51.851178544073
Danmarks Jernbanemuseum har 19 jernbanespor fyldt med historiske lokomotiver og vogne. Dette er ikke mindst et eldorado for børn, som elsker at gå på opdagelse mellem de ”kæmpestore” damplokomotiver, eller de noget mindre dræsiner og sneplove eller den orange rangertraktor, der var med i den danske jernbaneklassiker ”Olsenbanden på sporet”. Og der må både pilles, leges, røres, fantaseres på næsten det hele. Børnene kan lege lokomotivfører i det kæmpestore E-damplokomotiv eller lade som om de tager en gammel toetagers Klampenborgvogn til Dyrehaven. Her er også udstillinger af de forskellige udviklinger, både af anen og materiellet, så museet giver fin mulighed for at kombinere leg og læring.
Læs mere
Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse i Musholm Bugt

Musholm Bugt er et dejligt ferieområde på Sjællands vestkyst, beliggende med kort afstand til Slagelse og Korsør. Området ligger ned til en af Vestsjællands bedste og smukkeste strande. Den kan benyttes til aktiviteter året rundt. Blødt hvidt sand, tilgængelig badebro og handicapvenlige stisystemer. Stranden er børnevenlig med blåt flag.

97 sommerhuse i området

Viser side 1 af 9 sider.
Næste side
Sommerhus Slagelse - 8 personer
Ved en af Vestsjællands bedste badestrande ligger dette sommerhus med spabad og...
84
8
3
Sommerhus Korsør - 6 personer
Velholdt sommerhus af høj standard med moderne møblering beliggende på 1338 m2 grund...
73
6
3
Sommerhus Drøsselbjerg - 8 personer
Dejligt feriehus med delvist åbent køkken ud mod den kombinerede opholds- og spisestue...
107
8
4
Sommerhus Korsør - 4 personer
Dette charmerende sommerhus er bygget af en gammel togvogn og fuldstændigt istandsat i...
70
4
2
Sommerhus Næsby Strand 118991DK
Sommerhus Næsby Strand - 8 personer
Flot og veludstyret feriehus af træ. Det ligger i rolige omgivelser på en indhegnet...
110
8
4
Sommerhus Kongsmark Strand 252825DK
Sommerhus kongsmark Strand - 14 personer
Trelænget gård/landejendom, ombygget til sommerhus, beliggende kun 50 m fra kysten,...
192
14
5
Sommerhus Drøsselbjerg 262392DK
Sommerhus Drøsselbjerg - 4 personer
Klassisk feriehus renoveret i lyse farver, med to terrasser hvor I har rig mulighed for...
58
4
2
Sommerhus Drøsselbjerg 181461DK
Sommerhus Drøsselbjerg - 6 personer
Rigtig flot indrettet feriehus beliggende i det skønne Drøsselbjerg med kort afstand...
65
6
2
Sommerhus Stillinge Strand 119037DK
Sommerhus Stillinge Strand - 12 personer
Kun godt 100 m fra Stillinge Strand ved Storebælt ligger dette poolhus med vid udsigt...
152
12
4
Sommerhus Kelstrup - 8 personer
Charmerende original fuldtømret bjælkehytte, beliggende tæt på skøn sandbadestrand,...
119
8
4
Sommerhus Drøsselbjerg 119003DK
Sommerhus Drøsselbjerg - 6 personer
Renoveret klassisk feriehus, der ligger højt på lukket grund. Omkring huset er der...
63
6
2
Sommerhus Drøsselbjerg Strand 260375DK
Sommerhus Drøsselbjerg Strand - 8 personer
Et lækkert feriehus beliggende ved Drøsselbjerg Strand kun 300 m fra kysten. Huset er...
120
8
4