Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Lammefjorden

Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 13.840253606168
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Tivoli - København 58.74083419727
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Ny Carlsberg Glyptotek 59.0238952484
Kunsten og øllet I hjertet af København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Museet blev stiftet af Carlsbergbryggeriernes ejer, Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og kunstmæcener. Bryggeren var en lidenskabelig samler. For pengene fra øllet skabte han sig en samling af kunst- og kulturgenstande i verdensklasse, den største af sin art i Norden. Han forærede hele samlingen til offentligheden og byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Siden 1897 har museet været åbent for publikum, og Glyptoteket har i dag over 10.000 værker fordelt på en antik og en moderne samling.
Læs mere
Adresse: Dantes Plads 7, 1556 København V
Se på kort
Gavnø Slot 66.66794132859
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
Johannes Larsen Museet 72.253486522604
Museets historie I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested (med hele 16 gæstesenge!) for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Kerteminde husede på denne tid en hel koloni af kunstnere, der i dansk kunsthistorie gerne sammenfattes under betegnelsen "Fynbomalerne". Det var malere, der hyldede det enkle liv i samklang med natur og familie, og som hentede deres motiver fra de nære omgivelser: familiens liv, stuerne, blomsterne i vindueskarmen, haven, lystfiskerbådene i havnen, markerne, kysten og klinterne og dyrelivet. Tidens strømninger var med til at bane vejen for Fynbomalerne. Hjemstavnskunsten, friluftsbevægelsen og "the simple life" var nogle af tidens idealer. I 1890'erne blev fascinationen af industrialismen, teknologien og den dynamiske storby således afløst af en mere balanceret skepsis over for fremskridtet. I kunsten kunne man nu også iagttage en søgen tilbage til de oprindelige konstante værdier, der lå i naturen, i det sunde friluftsliv, i landbefolkningens slidsomme og tålmodige arbejde, og i fornemmelsen af sine rødder, familien og hjemstavnens traditionelle værdier.
Læs mere
Adresse: Møllebakken 14, 5300 Kerteminde
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse ved Lammefjorden

Lammefjorden er et skønt område med fortidslevn og fortidsminder. Området blev afvandet fra omkring 1875 og til 1943, hvor man sænkede vandstanden op til 7 meter. Her er mange muligheder for at komme ud i den skønne natur, både hvis det drejer sig om oplevelser, eller en tur med madpakke og badestrand. Er du til lystfiskeri er her også forskellige mulighed, både med kystfiskeri og fiskeri fra kanalerne.

20 sommerhuse i området

Viser side 1 af 2 sider.
Næste side
Sommerhus Plejerup Isefjord - 6 personer
Spændende feriehus med en helt enestående udsigt over Lammefjorden - fra både stuen...
86
6
2
Sommerhus Plejerup Isefjord 266746DK
Sommerhus Plejerup Isefjord - 8 personer
Unik beliggenhed med enestående panorama udsigt over Lammefjorden. Huset indeholder...
88
8
3
Sommerhus Tuse Næs, Kisserup Strand 261087DK
Sommerhus Tuse Næs, Kisserup Strand - 4 personer
Dejligt lyst feriehus med åbent køkken/spisestue/stue. Det indeholder to gode...
60
4
2
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs 191384DK
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs - 6 personer
Dejligt sommerhus med direkte udsigt til vandet. Huset er gennemstrømmet af lys og har...
150
6
3
Sommerhus Atterup Isefjord 267501DK
Sommerhus Atterup Isefjord - 8 personer
Lækkert feriehus med flot lysindfald fra de store vinduespartier ud mod haven, dejligt...
100
8
4
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs 118783DK
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs - 6 personer
Dette flotte feriehus ligger i første række til Isefjorden med panoramaudsigt til...
76
6
3
Sommerhus Grevinge - 4 personer

Dette lyse og velindrettede sommerhus indbyder til hygge. Huset er ideelt til...

60
4
2
Sommerhus Grevinge 513285DK
Sommerhus Grevinge - 8 personer

Aktivitetssommerhus med udendørs spabad og masser af aktivitetsmuligheder...

140
8
3
Sommerhus Holbæk 513197DK
Sommerhus Holbæk - 6 personer

Sommerhus med udsigt ud over marker og skove ved Tuse Næs. Her er der mulighed for...

90
6
3
Sommerhus Grevinge - 6 personer

Sommerhus med unik beliggenhed med enest?ende panoramaudsigt over Lammefjorden ved...

50
6
3
Sommerhus Holbæk 513208DK
Sommerhus Holbæk - 4 personer

Ved Tuse Næs finder I dette sommerhus i et stille sommerhusområde med fælles...

55
4
2
Sommerhus Holbæk 513212DK
Sommerhus Holbæk - 6 personer

Sommerhus på skråning med udsigt ud over marken og haven. Huset ligger i et lille,...

51
6
3