Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Hornbæk

Tivoli - København 46.015327603558
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Ny Carlsberg Glyptotek 46.130377526022
Kunsten og øllet I hjertet af København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Museet blev stiftet af Carlsbergbryggeriernes ejer, Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og kunstmæcener. Bryggeren var en lidenskabelig samler. For pengene fra øllet skabte han sig en samling af kunst- og kulturgenstande i verdensklasse, den største af sin art i Norden. Han forærede hele samlingen til offentligheden og byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Siden 1897 har museet været åbent for publikum, og Glyptoteket har i dag over 10.000 værker fordelt på en antik og en moderne samling.
Læs mere
Adresse: Dantes Plads 7, 1556 København V
Se på kort
Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 53.208765567233
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Gavnø Slot 109.51848067241
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
Møns Klint 124.30503479194
Møns Klint er en af Danmarks mest storslåede naturoplevelse. Over en strækning på ca. 6 Km. rejser den 128 m høje kridt klint sig op af havet. 496 trin er der ned af trappen, så man kan opleve klinten fra stranden. På toppen af klinten ligger GeoCenter Møns Klint, som er opført lige på kanten af den 128 meter høje kridtklint. På centeret kan man opleve en topmoderne, interaktive udstilling om Møns Klints tilblivelse og Danmarks geologiske fødsel med masser af aktiviteter i den spektakulære natur.Man kan opleve en spændende rejse, hvor Den Første Dinosaur tager dig med på dinosaurudgravning i Grønland. Man følger palæontologernes spændende arbejde og ser vejen fra det hårde slid i felten til en flot udstilling, af 210 millioner år gamle fossiler og en genskabelse af dyrene de stammer fra. Eller man kan tage med på en interaktiv tidsrejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Kridttiden med alle dens forunderlige væsener. Se hvordan kridtet blev dannet og hvordan istiderne senere var med til at forme Klinten. På Geo Centeret er her også en 3D biograf som viser 2 forskellige film.
Læs mere
Adresse: Stengårdsvej 8, 4791 Borre
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse i Hornbæk

Hornbæk ligger på toppen af Sjælland, øst for Dronningmølle. Hornbæk er især kendt for et mondænt sommerhusområde og den skønne brede badestrand lige ned til Øresund. I byen er der fine muligheder for indkøb og er det sulten der plager er her spændende restauranter som tilgodeser der flestes ønsker og behov.

19 sommerhuse i området

Viser side 1 af 2 sider.
Næste side
Sommerhus Hornbæk Strand 121790DK
Sommerhus Hornbæk Strand - 6 personer
Hornbæk er en charmerende lille by, hvor man har alt indenfor gåafstand. Her findes en...
97
6
3
Sommerhus Hornbæk 261215DK
Sommerhus Hornbæk - 6 personer
Velindrettet, lyst og indbydende sommerhus beliggende på en ugenert grund i et...
97
6
3
Sommerhus Hornbæk Strand 194238DK
Sommerhus Hornbæk Strand - 6 personer
Et dejligt stilrent sommerhus holdt i lyse farver og moderne møbleret. Det er bl.a....
117
6
3
Sommerhus Hornbæk 184827DK
Sommerhus Hornbæk - 5 personer
Personligt og godt indrettet sommerhus med en dejlig beliggenhed i et roligt og...
77
5
3
Sommerhus Hornbæk 265439DK
Sommerhus Hornbæk - 5 personer
Nærmest perfekt beliggende feriehus med udsigt til en sø og kort gåafstand til...
61
5
1
Sommerhus Hornbæk 191450DK
Sommerhus Hornbæk - 4 personer
Denne ferielejlighed ligger i en charmerende bygning tæt på Hornbæk og i første...
53
4
1
Sommerhus Hornbæk 190957DK
Sommerhus Hornbæk - 4 personer
Tæt ved den hyggelige og chamerende by Hornbæk og ved en af nordsjællands bedste...
45
4
1
Sommerhus Hornbæk 509939DK
Sommerhus Hornbæk - 4 personer

Hele huset er forsynet med jordvarme, der giver billig varme til f.eks. alle...

70
4
2
Sommerhus Hornbæk 508925DK
Sommerhus Hornbæk - 6 personer

Sommerhus beliggende på stor grund i Hornbæk. Foran huset er der en stor, solrig...

84
6
3
Sommerhus Hornbæk 512182DK
Sommerhus Hornbæk - 5 personer

Moderne sommerhus på lukket grund centralt placeret iHornbæk. Sommerhuset har...

76
5
3
Sommerhus Hornbæk 507927DK
Sommerhus Hornbæk - 14 personer

Velindrettet sommerhus i Hornbæk med poolafdeling som indeholder bådepool med...

175
14
5
Sommerhus Hornb - 8 personer

Sommerhus beliggende p? en dejlig naturgrund ikke langt fra havet. Efteren lang...

95
8
4

I Hornbæk er der også en hyggelig havn, som dels er hjemsted for lokale fiskerbåde og dels et yndet sted for lystbåde. Fortsætter man langs kysten mod København kommer man ind på Strandvejen. På Strandvejen ligger nogle af Danmarks dyreste villaer, eller nærmest palæer. 
Køre man i stedet ind i landet kommer man gennem Gribskov, som er en af Danmarks største skove. 

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Hornbæk. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Hornbæk. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.