Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Dronningmølle

Sommerhuse Dronningmølle

Dronningmølle ligger på toppen af Sjælland. Området ligger ud til Dronning Mølle bugten, som danner den skønneste badestrand. Om sommeren er her livredder og stranden er således børnevenlig i bedste stil. Rigtig hyggeligt og charmerende sommerhusområde. Her er mulighed for dagligdags indkøb i nærområdet og samtidig er her ikke langt til de større byer. Når man kører rundt i Nordsjælland er her mange spændende og flotte seværdigheder og historiske monumenter. I Nordsjælland er her også skøn natur hvor man bare kan gå og nyde roen.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

I 1588 byggede Dronning Sophie, gift med Kong Frederik 2., en vandmølle på et jordstykke som kongen ejede, lige ved udløbet af Esrum Å. Dette blev hurtigt i folkemunde til: dronningens mølle, og deraf kom navnet: Dronningmølle. Efter anden verdenskrig blev området udstykket til sommerhuse og er i dag en af de skønne sommerhusområder langs med kysten i Nordsjælland.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Dronningmølle. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Dronningmølle. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.