Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Dronningmølle

Tivoli - København 48.405816263683
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Ny Carlsberg Glyptotek 48.540102261177
Kunsten og øllet I hjertet af København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Museet blev stiftet af Carlsbergbryggeriernes ejer, Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og kunstmæcener. Bryggeren var en lidenskabelig samler. For pengene fra øllet skabte han sig en samling af kunst- og kulturgenstande i verdensklasse, den største af sin art i Norden. Han forærede hele samlingen til offentligheden og byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Siden 1897 har museet været åbent for publikum, og Glyptoteket har i dag over 10.000 værker fordelt på en antik og en moderne samling.
Læs mere
Adresse: Dantes Plads 7, 1556 København V
Se på kort
Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 50.172451365343
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Gavnø Slot 109.43009189813
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
Kalø Slotruin 120.12903566499
Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig på Djursland. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt omkring 1313 og er én af mindst fire borge i Jylland. Det var meningen at de skulle styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse "tvangsborge" selvsagt var forhadte. I 1320 måtte kongen acceptere, at de nye borge skulle nedrives og Kalø blev nedbrudt allerede et årti efter opførelsen. Senere blev borgen genopført og fra 1407 – 1661 blev borgen brugt som Lensslot og statsfængsel. Efter enevældens indførelse 1660 mistede Kalø sin betydning og blev nedrevet i 1672. Ruinen er i dag fredet og et yndet turistmål.
Læs mere
Adresse: Molsvej 31, 8410 Rønde
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse Dronningmølle

Dronningmølle ligger på toppen af Sjælland. Området ligger ud til Dronning Mølle bugten, som danner den skønneste badestrand. Om sommeren er her livredder og stranden er således børnevenlig i bedste stil. Rigtig hyggeligt og charmerende sommerhusområde. Her er mulighed for dagligdags indkøb i nærområdet og samtidig er her ikke langt til de større byer. Når man kører rundt i Nordsjælland er her mange spændende og flotte seværdigheder og historiske monumenter. I Nordsjælland er her også skøn natur hvor man bare kan gå og nyde roen.

40 sommerhuse i området

Viser side 1 af 4 sider.
Næste side
Sommerhus Gilleleje - 4 personer
Sommerhus beliggende få minutters gang fra stranden og tæt på små hyggelige...
75
4
2
Sommerhus Dronningmølle 514637DK
Sommerhus Dronningmølle - 6 personer

Sommerhus i Dronningmølle dejlig naturgrund tæt på strand, indkøb og oplevelser....

97
6
3
Sommerhus Gilleleje Strand 142651DK
Sommerhus Gilleleje Strand - 8 personer
På Sjællands fantastiske nordkyst ved Gilleleje ligger dette hyggelige sommerhus....
165
8
3
Sommerhus Dronningmølle - 4 personer
Mindre sommerhus beliggende på en lukket vej i Dronningmølles sommerhusområde. Huset...
45
4
2
Sommerhus Munkerup Strand 257069DK
Sommerhus Munkerup Strand - 8 personer
Sommerhus i det attraktive Munkerup, med god plads til den store familie i husets fire...
110
8
4
Sommerhus Dronningmølle 118599DK
Sommerhus Dronningmølle - 8 personer
Dette swimmingpoolhus ligger i Dronningmølle, som er et eftertragtet område på alle...
130
8
3
Sommerhus Hornbæk/villingebæk 203150DK
Sommerhus Hornbæk/Villingebæk - 14 personer
Tæt på det dejlige Hornbæk ligger dette flotte feriehus til den store familie,...
224
14
5
Sommerhus Dronningmølle 118604DK
Sommerhus Dronningmølle - 6 personer
Feriehus beliggende i skønne Dronningmølle ved en af Nordsjællands bedste...
88
6
3
Sommerhus Dronningmølle 118583DK
Sommerhus Dronningmølle - 7 personer
Nyd ferien på den dejlige, store terrasse, der ligger på tre sider af huset, og hvor I...
94
7
3
Sommerhus Gilleleje 169627DK
Sommerhus Gilleleje - 6 personer
Dejligt hus med plads til hele familien, pragtfuld stor terrasse hvor solen kan nydes...
84
6
3
Sommerhus Dronningmølle 118579DK
Sommerhus Dronningmølle - 8 personer
Dette feriehus ligger på en dejlig grund i roligt og attraktivt kvarter i...
89
8
3
Sommerhus Munkerup 118578DK
Sommerhus Munkerup - 4 personer
I det attraktive feriehusområde, i gåafstand til en af Nordkystens bedste strande,...
67
4
2

I 1588 byggede Dronning Sophie, gift med Kong Frederik 2., en vandmølle på et jordstykke som kongen ejede, lige ved udløbet af Esrum Å. Dette blev hurtigt i folkemunde til: dronningens mølle, og deraf kom navnet: Dronningmølle. Efter anden verdenskrig blev området udstykket til sommerhuse og er i dag en af de skønne sommerhusområder langs med kysten i Nordsjælland.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Dronningmølle. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Dronningmølle. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.