Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Silkeborg

Aqua Akvarium og Dyrepark 2.0429665744799
Her er sjove og spændende oplevelser og aktiviteter, for både store og små, til en hel dag. Indendørs byder Aqua på usædvanlige undervandsoplevelser med panoramakig ud i store søer og med spændende udstillinger om dyrelivet i de danske søer og vandløb. Udendørs finder du den dejlige AQUA-park med bævere, oddere, vaskebjørne, hvide storke og masser af andre dyr. Her er vildmarkssti og stor vandlegeplads med vandkanoner, sluser, soppebassin og andre sjove aktiviteter.
Læs mere
Adresse: Vejlesøvej 55, 8600 Silkeborg
Se på kort
Ry Kanofart 14.83743952161
Med 50 års erfaring i udlejning af kano på Gudenåen tilbyder Ry Kanofart en sikker garanti for kvalitet og de bedste priser. Ligeledes er det muligt at få forslag og ideer til gode og mindeværdige oplevelser på Gudenåen. Hvad enten det er kanoferie, lejrskole, firmaudflugt, familieudflugt, familieferie eller lignende, så kontakt Ry Kanofart for et godt tilbud og for at reservere kanoudlejning på Tlf.: 86891167. Som noget ekstra er det muligt at bestille flytning af egen bil, således når man når frem til aftalt slutsted, så er din bil flyttet hertil med bilflytningsfirma. Forhør venligst nærmere.
Læs mere
Adresse: Kyhnsvej 20, 8680 Ry
Se på kort
Mønsted Kalkgruber 39.897397502283
Verdens største kalkmine. Et stykke danmarkshistorie og en endeløs labyrint af minegange. Oplev en endeløs labyrint af store og små minegange. Her er der mere end 60 km gange under jorden. Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i to km gange. Forsvinder strømmen, er der nødbelysning til flere timer. Fra hovedgangen, der fører lige ind i kalkbjerget, er der i en side gang adgang til et meget gammelt grubesystem, med små lave gange. Længere inde i hovedgangen går man op i “Nonbos Grube”, hvor der blev arbejdet i årene omkring 1840. Fra gruben er der adgang til de dybeste minegange, der fører frem til to søer. Ved den største vises der hver halve time et multimedieshow om kalkens og grubernes historie, hvor Projektorer kaster billeder op på de rå vægge.
Læs mere
Adresse: Kalkværksvej 8-10, 7850 Stoholm
Se på kort
Hjerl Hede 54.864313745931
Hjerl Hede blev grundlagt 1930 af H.P. Hjerl Hansen. Han levede i en tid, hvor gamle håndværk og skikke blev overhalet af industrialiseringen, hvilket han dog ikke var modstander af, da netop den industrielle udvikling i høj grad var medvirkende til, at han fik skabt en betydelig formue som direktør for to af Danmarks største smørhandelsfirmaer, Esmann og Det Sibiriske Kompagni. Han grundlagde også Plumrose, der eksporterede konserves til det meste af verden. I 1930 flyttede han Jyllands ældste bondegård, Vinkelgården, til Hjerl Hede, et stykke jysk hede, som han havde købt 20 år tidligere. Dermed var det, der i dag er Frilandsmuseet Hjerl Hede grundlagt. Det 1.200 hektar store område blev senere overdraget til Hjerl-Fonden, der i 1934 lod området frede. I dag er Museet udskilt fra fonden og er et statsanerkendt kulturhistorisk specialmuseum Hjerl Hede havde fra begyndelsen levendegørelse på programmet og var museumsverdenens første forsøg på at skabe liv i og omkring et frilandsmuseums gamle bygninger. Først var det husflid og håndværk i vore tipoldeforældres landsby, som gæsterne kunne opleve ved et besøg på Hjerl Hede. Senere blev museet udvidet med andelsmejeriet, skov- og mosebrugsmuseet, landbageriet og håndværkerbygningerne til, så museumsgæsterne også kan opleve mekaniseringens tid.
Læs mere
Adresse: Hjerlhedevej 14, 7830 Vinderup
Se på kort
Børn og turen til dit sommerhus 55.566697560423
FÅ EN BEDRE FERIETUR. Vi har allesammen prøvet det: Kufferten er pakket, bilen er pakket og klar, vores hus er lukket og NU starter turen. Aldrig så snart vi har forladt vor hjemmelige destination, lyder det fra bagsædet: HVORNÅR ER VI DER??? Det kan blive en lang lang tur! Derfor kan det være en god ide at planlægge turen, også for de små, eller lidt større eller de unge "næsten" voksne. Der er 2 metoder som i øvrigt kan kombineres efter behov og temperament: 1 Medbring underholdning/aktivering i bilen 2 Planlæg et eller andet undervejs. I dag har de fleste en tablet eller mobiltelefon med spil. Man skal måske have et nyt spil til turen. Det kan være en god ide at have regler for hvor lang tid, man må spille af gangen. Det kan anbefales at have lidt forfriskende, vand, frugt, en sandwich eller andet. Undersøg hvilke attraktioner man passerer undervejs. Det kan være en spændende by, eller en herregård eller slot som danner rammen for en oplevelse. Rundt i Danmark er der mange forskellige actionparker som alle er spændende at besøge, både for de store men også men også for de små. Måske køre man alligevel forbi attraktionen eller seværdigheden på ud eller hjemturen. På denne måde kan man spare en masse tid på feriestedet.
Læs mere
Adresse: Uglkærvej 8, 7500 Holstebro
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhus i Silkeborg

Silkeborg er en hyggelig og smukt beliggende dansk by, i Midtjylland. Området omkring Silkeborg er meget kuperet og ligger i det midtjyske sø højland med skovklædte bakker. Gudenåen, Danmarks længste å, løber tværs gennem den indre by. Der går rutebåde til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra byens lille havn, og det gamle dampskib Hjejlen er den mest berømte. Her er mange muligheder for indkøb af dagligdags vare. Skal du købe ny eller brugt bil, er det for mange en tradition at købe bil i Silkeborg. Aqua parken ligger midt i Silkeborg og er spændende at besøge både for store og for små. Her kan man både lege og lære.

118 sommerhuse i området

Viser side 1 af 10 sider.
Næste side
Sommerhus Fårvang 508072DK
Sommerhus Fårvang - 18 personer

INGEN UDLEJNING TIL UNGDOMSGRUPPER UNDER 25 ÅR.

Rummeligt, allergivenligt og...

246
18
5
Sommerhus Gjern 509212DK
Sommerhus Gjern - 8 personer

Midt i Jylland ligger Gjern Bakker og her ligger dette sommerhus. Huseter udstyret...

106
8
4
Sommerhus Gjern 506751DK
Sommerhus Gjern - 8 personer

Midt i Jylland ligger dette sommerhus i Søhøjlandet midt i Gjern Bakker.Huset er...

105
8
4
Sommerhus Ans By 514431DK
Sommerhus Ans By - 6 personer

Sommerhus i et dejlig børnevenligt område, centralt placeret midt imellem...

76
6
3
Sommerhus Silkeborg 514493DK
Sommerhus Silkeborg - 20 personer

Midt i Jyllands hjerte ligger Silkeborg. Her finder I dette komfortable og rummelige...

347
20
8
Sommerhus Silkeborg 505256DK
Sommerhus Silkeborg - 6 personer

Sommerhus ca. 500 m fra Gudenåen. Huset er enkelt indrettet med stue, firesoverum...

80
6
4
Sommerhus Silkeborg 513580DK
Sommerhus Silkeborg - 8 personer

Midt i Danmarks skønne natur ligger dette sommerhus med masser af plads både ude...

109
8
3
Sommerhus Silkeborg 509575DK
Sommerhus Silkeborg - 6 personer

Dette sommerhus er beliggende tæt på Sminge Sø, som Gudenåen løber igennem....

86
6
3
Sommerhus Fårvang 513986DK
Sommerhus Fårvang - 6 personer

Skønt beliggende sommerhus tæt på Gudenåen. Huset indeholder tre soverum med...

50
6
3
Sommerhus Silkeborg 504352DK
Sommerhus Silkeborg - 6 personer

Sommerhuset er beliggende i den fantastiske midtjyske natur og er samtidig tæt på...

67
6
2
Sommerhus Ry 513271DK
Sommerhus Ry - 5 personer

Ved Ry finder I dette sommerhus cirka 100 meter fra Knudsø med områdets bedste...

58
5
2
Sommerhus Silkeborg 311737DK
Sommerhus Silkeborg - 4 personer
Dette skønne feriehus ligger få meter fra Borre Sø, som er et paradis for...
66
4
2

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Silkeborg. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Silkeborg. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.