Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Torup strand

Blokhus 30.178361466791
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og et brusende blåt hav. Byen, et tidligere fiskerleje, er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis, med spændende spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Navnet Blokhus, stammer fra de mange blokhuse der var på stranden i 15-1600 -tallet. De var opstillet som boder og magasiner (blokhuse) ved kysten til opbevaring af korn, smør og kød, som skulle eksporteres til Norge. Det var kimen til byen Blokhus, der i 1700 tallet blev en kendt stude handelsplads. Den friske vesterhavsluft tiltrak sommergæster allerede fra midten af 1800 tallet og byen har udviklet til et charmerende ferieparadis, med alt hvad ens feriehjerte kan begære af natur, kultur, gastronomi og shopping.
Læs mere
Adresse: Jens Bærentsvej 2, 9492 Blokhus
Se på kort
Museumscenter Hanstholm 31.086944278247
Nordeuropas største befæstningsanlæg ligger ved Hanstholm. Det unikke frilandsmuseum omkring museumsbunkeren og bunkermuseet dækker ca. 100.000 m2 og udgør den vestlige halvdel af det tyske 38 cm-batteri. Under krigen var museumsområdet et bart og barskt klitlandskab. I området kan man se en del af de forskellige bunkere, som er frilagt i denne del af batteriet. Husk lommelygten! Prøv også et virtuelt orienteringsløb på Museumscenter Hanstholms udendørs område. Udover at få lidt frisk luft, så bliver man også udfordret på sin viden.
Læs mere
Adresse: Molevej 29, 7730 Hanstholm
Se på kort
Bunkermuseum Hanstholm 31.089155068335
På Bunkermuseum Hanstholm kan man opleve Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Museets enorme bunker var hjem for 90 tyske soldater, men rummede også en af de enorme 38 cm-kanoner. Flere af bunkerens rum er ført tilbage til deres oprindelige udseende, så man kan fornemme, hvordan soldaterne levede. I andre rum findes spændende særudstillinger – f.eks. om 38 cm-kanoner, eller filmen "Olsen-Banden i Jylland" eller om slagskibet ”Bismarck”. I museets moderne udstillingbygning, Dokumentations centret, er der spændende udstillinger om de mennesker, som levede i og omkring bunkerne samt om de våben, der blev brugt i ”Atlantvoldens” bunkere. Museet ligger placeret i noget af Danmarks smukkeste natur på kanten af Vesterhavet og Nationalpark Thy. Hele sommeren kan man køre med det gamle ammunitions tog, som kører gennem nogle af de store bunkere.
Læs mere
Adresse: Molevej 29, 7730 Hanstholm
Se på kort
Hunde skove i Danmark 31.452005367802
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Skulptur Parken Blokhus 31.655629123229
I Skulpturparken Blokhus & Kulturhuset Blokhus kan du opleve kunstværker for millioner. Skulpturerne er blandt andet opført i sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit og bronze. Hvert år er der et tema for de forskellige materialer. Herudover er her vidunderlige sanse haver med aktiviteter/legeredskaber for store og små, - virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle. Det er selvfølgelig i orden at medbringe mad og drikkevarer og nyde det på de opstillede bænke i parken. Eller man kan købe mad og drikke i Cafeen.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse Torup strand

Torup Strand i Nordjylland er et fiskerleje med beliggenhed i den sydlige del af Jammerbugten. Torup Strand er Danmarks største og eneste aktive kystlandingsplads med omkring 20-25 fiskekuttere. Her er der nemlig ingen fiskerihavn, og derfor trækkes fiskekutterne op på stranden efter dagens lange fisketur. Du kan holde øje med aktiviteterne på tæt hold på stranden og muligvis købe friskfanget fisk med hjem. Der er selvfølgelig også mulighed for, at du selv kan prøve at fange aftensmaden ude på havet, i områdets Put & Take fiskeparker eller direkte fra kysten.

 

37 sommerhuse i området

Viser side 1 af 4 sider.
Næste side
Sommerhus Fjerritslev 507417DK
Sommerhus Fjerritslev - 10 personer

Dette sommerhus byder på alle faciliteter og der er tænkt på...

155
10
4
Sommerhus Fjerritslev 506340DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Dette sommerhus ligger på en dejlig naturgrund i Thorup Strand ca. 700 mfra...

80
6
3
Sommerhus Fjerritslev 506914DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Sommerhus på dejlig naturgrund omkranset af træer i Thorup Strand, ikke langt fra...

92
6
3
Sommerhus Thorup Strand 115876DK
Sommerhus Thorup Strand - 8 personer
Huset ligger lige op til Statsskoven med afmærkede ruter. Ca. 500 m mod nord findes en...
130
8
4
Sommerhus Thorup Strand 115813DK
Sommerhus Thorup Strand - 6 personer
Et pragtfuldt, lyst og venligt indrettet feriehus, fuldstændig ugenert beliggende med...
120
6
3
Sommerhus Thorup Strand 115754DK
Sommerhus Thorup Strand - 6 personer
Som gæst i Jammerbugt-området er man midt i noget af Danmarks skønneste natur. Her...
104
6
3
Sommerhus Thorup Strand 115794DK
Sommerhus Thorup Strand - 6 personer
Jammerbugtens storslåede og bakkede natur indbyder til lange vandreture krydret med...
105
6
4
Sommerhus Thorup Strand - 6 personer
Hyggeligt hus for enden af en blind sidevej. Området er dejligt fredeligt med mange...
68
6
3
Sommerhus Thorup Strand 115775DK
Sommerhus Thorup Strand - 8 personer
Søger du udendørsliv med fred og ro i uspoleret natur, og indendørsliv med et lyst og...
70
8
3
Sommerhus Thorup Strand 115791DK
Sommerhus Thorup Strand - 8 personer
Dejligt sommerhus på en lukket og ugeneret grund. På den store terrasse bag huset, kan...
115
8
4
Sommerhus Thorup Strand 267617DK
Sommerhus Thorup Strand - 5 personer
Hold ferie mellem Klitmøller og Blokhus i dette dejlige område med masser af...
64
5
3
Sommerhus Thorup Strand 146144DK
Sommerhus Thorup Strand - 8 personer
Jammerbugtens storslåede og bakkede natur indbyder til lange vandreture krydret med...
114
8
4

Torup Strand er ikke kun fiskeri - området har både spændende seværdigheder og hyggelige aktiviteter. Besøg bl.a. Kystudstillingen, lige bag klitterne eller Han Herred Naturcenter i Fjerritslev. Du finder også fuglefjeldet Bulbjerg, som er en 47 meter høj kalkstensklint, der vender ud mod Skagerrak. Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld og klinten er en stor naturattraktion blandt turister.

Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev tilbyder golfspillere, at afprøve den smukke, let kuperede 18-hullers bane, som er naturligt anlagt. Hvis vejret svigter, er Vigsø Badeland et godt alternativ til badeferie med swimmingpool, rutschebane, spa, opvarmet børnebassin, babybassin, sauna, solarium og fitnessrum.

Thorup Strand er især attraktivt blandt kunsthåndværkere, som har værksteder, gallerier og udstillinger med bl.a. keramik, malerier, stentøj og glaskunst.

Jysk Sommerhusudlejning har et stort udvalg af billige sommerhuse ved Thorup Strand i mange forskellige størrelser og stilarter. Der er også mulighed for at leje et luksus sommerhus med spabad, sauna, Internet og fladskærms tv med kabel. Så der er gode chancer for at få en dejlig ferieoplevelse i et af vores sommerhuse ved Thorup Strand.