Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Torup strand

Sommerhuse Torup strand

Torup Strand i Nordjylland er et fiskerleje med beliggenhed i den sydlige del af Jammerbugten. Torup Strand er Danmarks største og eneste aktive kystlandingsplads med omkring 20-25 fiskekuttere. Her er der nemlig ingen fiskerihavn, og derfor trækkes fiskekutterne op på stranden efter dagens lange fisketur. Du kan holde øje med aktiviteterne på tæt hold på stranden og muligvis købe friskfanget fisk med hjem. Der er selvfølgelig også mulighed for, at du selv kan prøve at fange aftensmaden ude på havet, i områdets Put & Take fiskeparker eller direkte fra kysten.

 

6 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Fjerritslev - 10 personer

Lyst sommerhus fra 2004 beliggende p? 1100 m² stor naturgrund med gynge til de...

121
10
4
Sommerhus Fjerritslev - 8 personer

Sommerhus beliggende p? naturgrund med gynge og sandkasse. Huset er velindrettet med...

108
8
4
Sommerhus Fjerritslev 506914DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Sommerhus på dejlig naturgrund omkranset af træer i Thorup Strand, ikke langt fra...

92
6
3
Sommerhus Fjerritslev 505216DK
Sommerhus Fjerritslev - 7 personer

Stråtækt idyl i de naturskønne omgivelser ved den kendte Thorup...

82
7
3
Sommerhus Fjerritslev 503851DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Lyst sommerhus fra 2000 og løbende moderniseret. Huset er megetvelindrettet med 2...

100
6
3
Sommerhus Fjerritslev 503838DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Lyst sommerhus beliggende på 951 m² ugenert naturgrund med masser af træer og...

75
6
3

Torup Strand er ikke kun fiskeri - området har både spændende seværdigheder og hyggelige aktiviteter. Besøg bl.a. Kystudstillingen, lige bag klitterne eller Han Herred Naturcenter i Fjerritslev. Du finder også fuglefjeldet Bulbjerg, som er en 47 meter høj kalkstensklint, der vender ud mod Skagerrak. Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld og klinten er en stor naturattraktion blandt turister.

Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev tilbyder golfspillere, at afprøve den smukke, let kuperede 18-hullers bane, som er naturligt anlagt. Hvis vejret svigter, er Vigsø Badeland et godt alternativ til badeferie med swimmingpool, rutschebane, spa, opvarmet børnebassin, babybassin, sauna, solarium og fitnessrum.

Thorup Strand er især attraktivt blandt kunsthåndværkere, som har værksteder, gallerier og udstillinger med bl.a. keramik, malerier, stentøj og glaskunst.

Jysk Sommerhusudlejning har et stort udvalg af billige sommerhuse ved Thorup Strand i mange forskellige størrelser og stilarter. Der er også mulighed for at leje et luksus sommerhus med spabad, sauna, Internet og fladskærms tv med kabel. Så der er gode chancer for at få en dejlig ferieoplevelse i et af vores sommerhuse ved Thorup Strand.