Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Slettestrand

Blokhus 17.109986355558
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og et brusende blåt hav. Byen, et tidligere fiskerleje, er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis, med spændende spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Navnet Blokhus, stammer fra de mange blokhuse der var på stranden i 15-1600 -tallet. De var opstillet som boder og magasiner (blokhuse) ved kysten til opbevaring af korn, smør og kød, som skulle eksporteres til Norge. Det var kimen til byen Blokhus, der i 1700 tallet blev en kendt stude handelsplads. Den friske vesterhavsluft tiltrak sommergæster allerede fra midten af 1800 tallet og byen har udviklet til et charmerende ferieparadis, med alt hvad ens feriehjerte kan begære af natur, kultur, gastronomi og shopping.
Læs mere
Adresse: Jens Bærentsvej 2, 9492 Blokhus
Se på kort
Hunde skove i Danmark 18.166570011104
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Skulptur Parken Blokhus 18.323632830796
I Skulpturparken Blokhus & Kulturhuset Blokhus kan du opleve kunstværker for millioner. Skulpturerne er blandt andet opført i sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit og bronze. Hvert år er der et tema for de forskellige materialer. Herudover er her vidunderlige sanse haver med aktiviteter/legeredskaber for store og små, - virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle. Det er selvfølgelig i orden at medbringe mad og drikkevarer og nyde det på de opstillede bænke i parken. Eller man kan købe mad og drikke i Cafeen.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus
Se på kort
Blokhus-Salt Center 18.327591527481
Salt lavet på Vesterhavet. 1000 liter frisk havvand bliver til ca. 30 Kg. salt. Havvandet varmes op med solvarme og når vandet fordamper er der salt tilbage. Saltet tilsættes forskellige spændende urter og her ca. 40 forskellige slags salt. Mange af urterne dyrkes på stedet. På udvalgte dage er det muligt at lave sin egen urtesalt. Det er også muligt at købe fodbad og samtidig nyde en kop kaffe på stedet.
Læs mere
Adresse: Helledivej 9, 9490 Pandrup
Se på kort
Fårup Sommerland 21.583393776835
Hvis man er til fart og spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. I Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Når entreen er betalt, kan man slå sig løs i alle forlystelser. I det store badeland kan man prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små er der masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland. Er man til action, fart og spænding, må man prøve de mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet – Orkanen, eller prøv en af de vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor man får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand.
Læs mere
Adresse: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus
Se på kort
Se flere seværdigheder

Lej et sommerhus ved Slette strand

Slettestrand ligger midt i den fredede natur i Jammerbugten, og du får alt det bedste, Danmarks natur har at byde på; badestranden, naturreservater, hede, klitter, plantager og bølgende bakker.

62 sommerhuse i området

Viser side 1 af 6 sider.
Næste side
Sommerhus Fjerritslev 506902DK
Sommerhus Fjerritslev - 8 personer

Sommerhus med aktivitetsrum, spabad, sauna og masser af plads beliggendei...

126
8
3
Sommerhus Fjerritslev 506643DK
Sommerhus Fjerritslev - 8 personer

Sommerhus med 3 soverum med dobbeltsenge samt en hems med 2 sovepladser. I den...

114
8
3
Sommerhus Fjerritslev 505291DK
Sommerhus Fjerritslev - 7 personer

Personligt indrettet sommerhus beliggende på en stor plænegrund i naturskønne,...

74
7
3
Sommerhus Fjerritslev 514595DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

I Fjerritslev ligger dette lækre sommerhus på en dejlig grund. Sommerhuset har tre...

98
6
3
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer
I Fjerritslev ligger dette l?kre sommerhus p? en dejlig grund. Sommerhuset har tre...
98
6
3
Sommerhus Fjerritslev 500263DK
Sommerhus Fjerritslev - 8 personer

Dette sommerhus med spabad og sauna i Kollerup byder på masser af pladsog alle...

123
8
4
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer
For bl.a. alle mountainbikefans har vi her et super dejligt sommerhus i et rolige...
92
6
3
Sommerhus Fjerritslev 511801DK
Sommerhus Fjerritslev - 6 personer

Velindrettet sommerhus beliggende i godt sommerhusområde ved Kollerup Strand. Huset...

83
6
3
Sommerhus Fjerritslev 514593DK
Sommerhus Fjerritslev - 5 personer

Et skønt og hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser hvor du kommer tæt på...

90
5
3
Sommerhus Fjerritslev 514642DK
Sommerhus Fjerritslev - 4 personer

Autentisk sommerhus med sauna beliggende i 1. klitrække med direkte adgang til...

54
4
2
Sommerhus Kollerup Klit 146148DK
Sommerhus Kollerup Klit - 6 personer
Jammerbugtens storslåede og bakkede natur indbyder til lange vandreture krydret med...
94
6
3
Sommerhus Slettestrand 115835DK
Sommerhus Slettestrand - 8 personer
Efter en lang dag ude i naturen er det skønt at slappe af i spabadet eller udfordre...
171
8
4

Badestranden har Blå Flag og er et oplagt mål, når de friske bølger skal nydes. Stranden er en lettere stenet sandstrand, som er dejlig og bred med plads til evt. boldspil, drageflyvning og vandsport.

Gennem de flotte plantager ved Slettestrand og Svinkløv, er der masser af vandrestier, hvor man i de tidlige morgentimer kan være heldig at støde på kronhjorte og rådyr. Plantagerne byder også på mange flotte udsigtspunkter og rislende kilder og bække.

Der er mange kunsthåndværkere på Slettestrand, og i deres værksteder og gallerier udstiller de keramik, stentøj, malerier, raku, glaskunst osv. Det karakteristiske og flotte restaurerede Svinkløv Badehotel er meget naturskønt beliggende på Svinkløv Strand, der ligger ca. 2 km væk.
Danmarks eneste bevarede vindmølle, som er dækket med lyng på alle sider, har beliggenhed på Grønne Strand, som ligger 7 km fra Slettestrand.

Slettestrand er det helt rigtige valg, hvis du ønsker ren afslapning i fantastiske naturomgivelser.

Søgemaskinen vil vise Dem alle vores sommerhuse som er ledige i den ønskede periode og De har derfor straks mulighed for at booke sommerhuset her på siden.

Her hos Sommerhusudlejning Slettestrand, kan vi tilbyde et høj service niveau og et bredt udvalg af sommerhuse i Slettestrand. Hele sortimentet hos Slettestrand Sommerhusudlejning, kan De finde via vores søgemaskine ovenfor.