Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Skallerup klit

Maarup Kirke 4.5982727467602
Maarup kirke er opført noget ind i det 13. århundrede og er en af de 10 romanske landsbykirker af tegl der findes i Vendsyssel. Kirken ligger i dag ganske tæt på skrænten til Vesterhavet og vil med tiden styrte i havet. De øvrige kirker som ligeledes er opført i tegl er Hæstrup, Mygdal, Bindslev, Tolne, Elling, Flade, Understed, Albæk og Ørum. Desuden er de to købstadskirker Sct. Catharina og Sct. Hans i Hjørring samt klosterkirkerne i Børglum og Dronninglund bygget i tegl, altså i alt 14, der ligger spredt mellem kvaderstenskirkerne i en bred stribe tværs over landet fra Lønstrup til Frederikshavn og ned langs Kattegat. På Maarup kirke er teglstenene blandet med strandsten.
Læs mere
Adresse: Mårup Kirkevej 70, 9800 Hjørring
Se på kort
Rubjerg Knude Fyr 6.1496007813929
Fyret blev bygget i 1899, ca 200 m inde i land på det højeste sted. Men på grund af enorm sandflugt gennem årene blev man nødt til at slukke fyret i 1968, da man ikke længere kunne se lyset fra vandet. De gamle personalebygninger har været indrettet som sandflugtsmuseum, men har også måttet opgives på grund af, at sandet begyndte at ødelægge bygningerne. I dag har havet nedbrudt klinten så fyret kun ligge få meter fra klinten og med fare for at styrte i havet.
Læs mere
Adresse: Fyrvejen 30, 9480 Løkken
Se på kort
Fun Center - Hjørring 11.362113398678
Fun Center er stedet med underholdning og leg for både børn og voksne. Her er lækker udendørs lasergame bane med skyttegrave og gamle biler man kan gemme sig bag. Banen er åben (efter bestilling) hele året uanset vejret og er således også velegnet til arrangementer. Ligeledes er der også udendørs adventure minigolfbane. Indendørs er der stort legeland, med klatretårn, rutsjebaner og hoppeborge. På 1. sal er der adgang til Arkadehallen med mange forskellige spille maskiner. Legelandet, Arkadehallen og Minigolf har faste åbningstider, men kan ved forud bookning have åbent alle dage året rundt ved større selskaber. Er man et selskab eller en stor familie kan man booke eventhallen og får adgang til alle aktiviteter. Funcenteret hjælper i gang, man spiller / kæmper i hold og til sidst kåres vinderholdet.
Læs mere
Adresse: Grønnevold 1, 9800 Hjørring
Se på kort
Family Farm Fun Park 11.407655441519
Family Farm Fun Park er et besøgs landbrug for alle, også de helt små. Parken fungerer som en spændende oplevelses park med dyr. I stedet for at have mange forskellige slags dyr i bure og indhegninger, som man bare kigger på når man går forbi, kan man i Family Farm komme tættere på dyrene, som er tamme og børnevenlige og som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. I parken er der også et legeland med flere udendørs og indendørs legepladser. I Family Farm Fun Park er der flere pladser med side pladser, hvor man er velkommen til at nyde sin medbragte mad. Det er også muligt at grille sin mad. Og ellers er her en hyggelig café med fastfood, forfriskninger, is, slik m.m. Når entréen er betalt, er her gratis the og kaffe. Hvert barn få udleveret en gratis madpose til at fodre dyrene.
Læs mere
Adresse: Lyngbyvej 86, 9480 Løkken
Se på kort
Børglum Kloster 13.891270037755
Børglum Kloster var indtil ca. 1130 Kongsgård, og man ved, at Kong Knud den Hellige opholdt sig her. Ligeledes var det herfra han blev fordrevet i 1086, da vendelboerne gjorde oprør mod kongens hårdhændede inddrivelse af tiende og bøder. I dag kan man bese en del af kirken og klostret. Besøg klostrets butik. Butikkens åbningstider følger klostrets. Butikken byder på et bredt sortiment af gaveartikler fra bl.a. Rudi og Harald Nielsen, African Image, Ibsen Danmark Aps, Henriques, Stinne Gorell m.fl. Derudover er der salg af bøger og DVD'er. I butikken kan der ligeledes købes klosterøl samt bjæsk. Topfoto sælges som plakat i butikken.
Læs mere
Adresse: Børglum Klostervej 253, 9760 Vrå
Se på kort
Se flere seværdigheder

Besøg Skallerup klit

Oplev den jyske vestkyst, i et lækkert luksus sommerhus ved Skallerup Klit. Sommerhusudlejning.se tilbyder sommerhuse og ferieboliger ved Skallerup Klit til ethvert behov. Så hvorfor ikke allerede idag booke et sommerhus til familiens næste ferie.

Skallerup Klit er kendt for sine børnevenlige badestrande, som giver alle mulighed for at få en dukkert i det dejlige hav og ligeledes indbyder strandende til strandbadning, volley eller anden friluftsaktivitet.

Hvis De booker et sommerhus ved Skallerup Klit, vil de få et sommerhus i nogle af Jyllands smukkeste omgivelser.

Mange af vores sommerhuse er nu indrettet, sådan at man må tage familiens hund, kat osv. med.

 

50 sommerhuse i området

Viser side 1 af 5 sider.
Næste side
Sommerhus Hjørring 507869DK
Sommerhus Hjørring - 12 personer

Velholdt poolhus beliggende på en kuperet klitgrund med lidt havudsigt istorslået...

190
12
4
Sommerhus Hjørring 506840DK
Sommerhus Hjørring - 8 personer

På en storslået, stærkt kuperet naturgrund med havudsigt ligger dettehus i...

116
8
3
Sommerhus Hjørring 500316DK
Sommerhus Hjørring - 8 personer

Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Nørlev Strand. Huset har en smagfuld...

88
8
3
Sommerhus Nørlev Strand 166120DK
Sommerhus Nørlev Strand - 8 personer
Dette pragtfulde feriehus ligger i et afvekslende, fredet klitlandskab med hede- og...
90
8
3
Sommerhus Nørlev Strand 118073DK
Sommerhus Nørlev Strand - 6 personer
Et dejligt feriehus som byder på en skøn, ugenert placering. Her kan I altid finde en...
75
6
3
Sommerhus Nørlev Strand 110648DK
Sommerhus Nørlev Strand - 8 personer
Dette dejlige feriehus ligger på en 2.500 m² stor naturgrund med udsigt til de flotte...
119
8
3
Sommerhus Nørlev Strand 118068DK
Sommerhus Nørlev Strand - 10 personer
Lyset i Vendsyssel er stærkere end andre steder, hele området er omgivet af hav på...
120
10
5
Sommerhus Nørlev Strand 184280DK
Sommerhus Nørlev Strand - 8 personer
Flot placeret i den nordjyske natur, finder I dette dejlige feriehus. Huset er hyggeligt...
150
8
4
Sommerhus Skallerup Klit - 8 personer
På en lukket naturgrund med træer og bevoksning ligger denne højtbeliggende...
108
8
3
Sommerhus Hjørring 514512DK
Sommerhus Hjørring - 5 personer

Sommerhus i det naturskønne landskab ved Nørlev Strand. Sommerhuset har to gode...

57
5
2
Sommerhus Nørlev Strand 194154DK
Sommerhus Nørlev Strand - 8 personer
På en dejlig naturgrund, hvorfra der er udsigt til Vesterhavet, ligger dette flotte...
105
8
3
Sommerhus Nørlev Strand 118096DK
Sommerhus Nørlev Strand - 8 personer
Nørlev Strand har et af Jammerbugtens flotteste klitlandskaber foran en bred og fin...
120
8
3

Hvis De kunne tænke Dem at invitere familien med på en fantastisk ferie i Skallerup Klit. Så har de allerede idag muligheden for at booke et sommerhus i Skallerup Klit, her hos Jysk Sommerhusudlejning. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse i Skallerup Klit og en god kundeservice.

Har De spørgsmål til et sommerhus i Skallerup Klit, så er de meget velkommen til at ringe eller skrive til vore servicepersonale, de sidder klar til at besvare Deres opkald.