Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Saltum

Fårup Sommerland 3.0989293591107
Hvis man er til fart og spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. I Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Når entreen er betalt, kan man slå sig løs i alle forlystelser. I det store badeland kan man prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små er der masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland. Er man til action, fart og spænding, må man prøve de mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet – Orkanen, eller prøv en af de vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor man får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand.
Læs mere
Adresse: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus
Se på kort
Skulptur Parken Blokhus 5.8596176336233
I Skulpturparken Blokhus & Kulturhuset Blokhus kan du opleve kunstværker for millioner. Skulpturerne er blandt andet opført i sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit og bronze. Hvert år er der et tema for de forskellige materialer. Herudover er her vidunderlige sanse haver med aktiviteter/legeredskaber for store og små, - virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle. Det er selvfølgelig i orden at medbringe mad og drikkevarer og nyde det på de opstillede bænke i parken. Eller man kan købe mad og drikke i Cafeen.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus
Se på kort
Hunde skove i Danmark 6.063275783047
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Blokhus 7.4066987030644
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og et brusende blåt hav. Byen, et tidligere fiskerleje, er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis, med spændende spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Navnet Blokhus, stammer fra de mange blokhuse der var på stranden i 15-1600 -tallet. De var opstillet som boder og magasiner (blokhuse) ved kysten til opbevaring af korn, smør og kød, som skulle eksporteres til Norge. Det var kimen til byen Blokhus, der i 1700 tallet blev en kendt stude handelsplads. Den friske vesterhavsluft tiltrak sommergæster allerede fra midten af 1800 tallet og byen har udviklet til et charmerende ferieparadis, med alt hvad ens feriehjerte kan begære af natur, kultur, gastronomi og shopping.
Læs mere
Adresse: Jens Bærentsvej 2, 9492 Blokhus
Se på kort
Blokhus-Salt Center 7.5158594583066
Salt lavet på Vesterhavet. 1000 liter frisk havvand bliver til ca. 30 Kg. salt. Havvandet varmes op med solvarme og når vandet fordamper er der salt tilbage. Saltet tilsættes forskellige spændende urter og her ca. 40 forskellige slags salt. Mange af urterne dyrkes på stedet. På udvalgte dage er det muligt at lave sin egen urtesalt. Det er også muligt at købe fodbad og samtidig nyde en kop kaffe på stedet.
Læs mere
Adresse: Helledivej 9, 9490 Pandrup
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse i Saltum

Saltum er et hyggeligt plantageområde i Jammerbugten, som er meget populært, bl.a. på grund af naturen, den enestående sandstrand, de gode sommerhuse og den ideelle beliggenhed i forhold til feriebyer, forlystelser og golfbaner. Med sit smukke terræn og gode stisystemer er der rig mulighed for gode vandre- og rideture.

De kan nedenfor læse mere om Saltum eller allerede nu finde det sommerhus, som Deres familie og Dem ønsker til jeres næste ferie.

 

37 sommerhuse i området

Viser side 1 af 4 sider.
Næste side
Sommerhus Saltum 507009DK
Sommerhus Saltum - 8 personer

Lys og velindrettet sommerhus, færdigbygget i 2019 med vildmarksbad, gynger og...

123
8
4
Sommerhus Saltum 514618DK
Sommerhus Saltum - 8 personer

Her finder du et super dejligt sommerhus med kun 300 meter til stranden! Dette...

105
8
4
Sommerhus Saltum 507699DK
Sommerhus Saltum - 12 personer

I første klitrække ca. 125 meter fra strand og hav ligger dette velindrettede og...

147
12
5
Sommerhus Saltum 514617DK
Sommerhus Saltum - 6 personer

På en ugenert naturgrund og i rolige omgivelser finder du dette hyggelige sommerhus...

84
6
3
Sommerhus Saltum 503310DK
Sommerhus Saltum - 6 personer

Lyst og moderne sommerhus beliggende på en stor, kuperet klitgrund i denaturskønne...

72
6
4
Sommerhus Saltum - 6 personer
P? en ugenert naturgrund og i rolige omgivelser finder du dette hyggelige sommerhus i...
84
6
3
Sommerhus Saltum - 7 personer
Ældre sommerhus med personlig indretning beliggende på en kuperet klitgrund i de...
81
7
3
Sommerhus Saltum 503357DK
Sommerhus Saltum - 6 personer

Velholdt sommerhus med smagfuld, personlig indretning beliggende på en stor,...

70
6
3
Sommerhus Saltum Strand 117970DK
Sommerhus Saltum Strand - 8 personer
Dette område er et spændende bekendtskab året rundt. Hver årstid sin charme. Efter...
128
8
4
Sommerhus Saltum 110852DK
Sommerhus Saltum - 6 personer
I et roligt og naturskønt område få minutters gang fra Vesterhavet ligger dette...
114
6
4
Sommerhus Saltum 142817DK
Sommerhus Saltum - 8 personer
På en dejlig klitgrund få minutters gang fra Vesterhavet og med en fantastisk udsigt...
150
8
4
Sommerhus Saltum - 9 personer
I smukt kuperet klitlandskab ved en af Nordjyllands bredeste sandstrande, ligger dette...
164
9
4

Saltum har en bred sandstrand, som ligger i forlængelse af stranden i Blokhus. Her kan du bade, solbade, vandre, windsurfe, spille beachvolley og bygge sandslotte. Den børnevenlige strand har Blåt Flag, og det er tilladt at køre i bil på stranden.

Området omkring Saltum er kendt for at være Jammerbugtens alpeland. Efter danske forhold er Saltums 100 meters bakker næsten som bjerge. Overalt vrimler det med dyr og fantastiske naturoplevelser - og ikke mindst fred og ro. Og netop naturoplevelserne er der taget vare på i naturreservaterne "Kettrup Bjerge" og "Lille Norge", som har en mageløs havudsigt fra områdets højeste punkt – specielt ved solnedgang.

Hvad enten du ønsker at dase på den brede, finkornede sandstrand eller at gå på opdagelse i Saltum by, som med sine mange butikker og værksteder er en fristelse i sig selv, så er et ophold i Saltum et sikkert hit.

Her hos Sommerhusudlejning Saltum, kan vi give Dem og deres familie de perfekte rammer for at få en god ferie i Saltum. Vi har mulighed for at tilbyde et utrolig bredt udvalg af sommerhuse i Saltum, som De frit kan vælge imellem her på hjemmesiden Jysk-Sommerhusudlejning.dk.
Alt som De skal gøre er at søge efter et sommerhus i Saltum, i vores søgemaskine ovenfor. 
Har De spørgsmål til søgemaskinen eller måske til et sommerhus i Saltum, så er De velkommen til at ringe til os og vi vil hjælpe Dem bedst muligt.