Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Seværdigheder nær Hirtshals

Fun Center - Hjørring 14.219692058889
Fun Center er stedet med underholdning og leg for både børn og voksne. Her er lækker udendørs lasergame bane med skyttegrave og gamle biler man kan gemme sig bag. Banen er åben (efter bestilling) hele året uanset vejret og er således også velegnet til arrangementer. Ligeledes er der også udendørs adventure minigolfbane. Indendørs er der stort legeland, med klatretårn, rutsjebaner og hoppeborge. På 1. sal er der adgang til Arkadehallen med mange forskellige spille maskiner. Legelandet, Arkadehallen og Minigolf har faste åbningstider, men kan ved forud bookning have åbent alle dage året rundt ved større selskaber. Er man et selskab eller en stor familie kan man booke eventhallen og får adgang til alle aktiviteter. Funcenteret hjælper i gang, man spiller / kæmper i hold og til sidst kåres vinderholdet.
Læs mere
Adresse: Grønnevold 1, 9800 Hjørring
Se på kort
Maarup Kirke 17.532447520523
Maarup kirke er opført noget ind i det 13. århundrede og er en af de 10 romanske landsbykirker af tegl der findes i Vendsyssel. Kirken ligger i dag ganske tæt på skrænten til Vesterhavet og vil med tiden styrte i havet. De øvrige kirker som ligeledes er opført i tegl er Hæstrup, Mygdal, Bindslev, Tolne, Elling, Flade, Understed, Albæk og Ørum. Desuden er de to købstadskirker Sct. Catharina og Sct. Hans i Hjørring samt klosterkirkerne i Børglum og Dronninglund bygget i tegl, altså i alt 14, der ligger spredt mellem kvaderstenskirkerne i en bred stribe tværs over landet fra Lønstrup til Frederikshavn og ned langs Kattegat. På Maarup kirke er teglstenene blandet med strandsten.
Læs mere
Adresse: Mårup Kirkevej 70, 9800 Hjørring
Se på kort
Rubjerg Knude Fyr 19.107891356213
Fyret blev bygget i 1899, ca 200 m inde i land på det højeste sted. Men på grund af enorm sandflugt gennem årene blev man nødt til at slukke fyret i 1968, da man ikke længere kunne se lyset fra vandet. De gamle personalebygninger har været indrettet som sandflugtsmuseum, men har også måttet opgives på grund af, at sandet begyndte at ødelægge bygningerne. I dag har havet nedbrudt klinten så fyret kun ligge få meter fra klinten og med fare for at styrte i havet.
Læs mere
Adresse: Fyrvejen 30, 9480 Løkken
Se på kort
Ørnereservatet 20.858017282022
Mærk ørnens vingesus Oplev en attraktion i verdensklasse i Ørnereservatet. Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning, givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. I reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene, og når man ser den majestætiske ørn i øjnene og mærker vingesuset over sig, ved man, hvorfor Ørnereservatet er en attraktion i verdensklasse. Det er her, porten åbnes til rovfuglenes fascinerende verden. Det er her, man kan opleve havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med uforlignelig flyvekunst og jagtteknik. Man kan også på tætteste hold overvære verdens største ørne blive fodret samt falkonerrytterne, der i vildt ridt træner falkene. Her oplever du de nordiske rovfugle, og her yngler de og trænes af falkonerer og viser flyvekunst. Ørnereservatet tilbyder en times forevisning med rovfuglene og man høre undervejs en kulturhistorisk orientering og har desuden også indviet flere helt nye udstillinger.
Læs mere
Adresse: Skagenvej 107, 9881 Bindslev
Se på kort
Family Farm Fun Park 24.175060424481
Family Farm Fun Park er et besøgs landbrug for alle, også de helt små. Parken fungerer som en spændende oplevelses park med dyr. I stedet for at have mange forskellige slags dyr i bure og indhegninger, som man bare kigger på når man går forbi, kan man i Family Farm komme tættere på dyrene, som er tamme og børnevenlige og som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. I parken er der også et legeland med flere udendørs og indendørs legepladser. I Family Farm Fun Park er der flere pladser med side pladser, hvor man er velkommen til at nyde sin medbragte mad. Det er også muligt at grille sin mad. Og ellers er her en hyggelig café med fastfood, forfriskninger, is, slik m.m. Når entréen er betalt, er her gratis the og kaffe. Hvert barn få udleveret en gratis madpose til at fodre dyrene.
Læs mere
Adresse: Lyngbyvej 86, 9480 Løkken
Se på kort
Se flere seværdigheder

Her hos Sommerhusudlejning, får De en god service og et af de bredeste udvalg af sommerhuse i Hirtshals og ferieboliger i Hirtshals.

De kan roligt sidde hjemme i stuen og se på vores brede udvalg af sommerhuse i Hirtshals. Når De har fundet det perfekte hus, så kan De med det samme booke sommerhuset her på siden. Skulle De have spørgsmål til et sommerhus, så er vi kun et telefonopkald fra Dem.

Sommerhus Hirtshals

Tag på sommerhusferie i Hirtshals der især er kendt for sine havne: Fiskerihavnen og færgehavnen. Havnen blev udvidet i 1966 til en af Danmarks største fiskerihavne. Hirtshals er en by fyldt med ferie oplevelser. I byen ligger bla. Nordsømuseet, med et af Europas største akvarier. Her får hele familien en lærerig dag, beriget med en masse nye indtryk fra havets dyr.

De kan også vælge at besøge det mere end 140 gamle, Hirtshals fyr. Her kan familien få en kulturel oplevelse. Hirtshals Fyr Fond sørger for at der er adgang til fyret og de sørger ligeledes for at der er aktivitet ved fyret ikke kun i form at det smukke lys, som fyret kaster ud over havet, men også aktivitet i form af kunstudstillinger osv.

 

21 sommerhuse i området

Viser side 1 af 2 sider.
Næste side
Sommerhus Hirtshals 507750DK
Sommerhus Hirtshals - 12 personer
Helt unikt beliggende ved Tornby Strand ligger dette sommerhus med en fantastisk 180...
280
12
6
Sommerhus Hirtshals 507666DK
Sommerhus Hirtshals - 11 personer
Sommerhus med swimmingpool beliggende tæt ved havet i Tornby.

I poolafdelingen er...
160
11
4
Sommerhus Hirtshals 506289DK
Sommerhus Hirtshals - 8 personer
Sommerhus med swimmingpool beliggende i de flotte naturomgivelser vedKrage Strand.

...
162
8
4
Sommerhus Hirtshals 506366DK
Sommerhus Hirtshals - 8 personer
Arkitekttegnet U-formet sommerhus med naturskøn beliggenhed. Moderne sommerhus...
120
8
4
Sommerhus Hirtshals 507769DK
Sommerhus Hirtshals - 12 personer
Rummeligt sommerhus med spabad ugenert beliggende på en let kuperet naturgrund ved...
135
12
4
Sommerhus Hirtshals 505563DK
Sommerhus Hirtshals - 8 personer
Unikt sommerhus på storklitgrund og med skøn panoramaudsigt over havet fra stue,...
103
8
3
Sommerhus Hirtshals - 6 personer
Moderne og rummeligt sommerhus i naturskønne omgivelser ved Tornby Strand. Huset er...
114
6
3
Sommerhus Hirtshals 502904DK
Sommerhus Hirtshals - 6 personer

Feriecenter Fyrklit - oplevelser i stimevis og badeland i timevis

Direkte...
54
6
1
Sommerhus Hirtshals 504531DK
Sommerhus Hirtshals - 6 personer
Moderne og rummeligt sommerhus i naturskønne omgivelser. Huset er opført i den kendte...
114
6
3
Sommerhus Hirtshals 503329DK
Sommerhus Hirtshals - 6 personer
Moderne sommerhus opført i efteråret 2013. Huset er topisoleret og har desuden...
90
6
3
Sommerhus Hirtshals 506406DK
Sommerhus Hirtshals - 8 personer
Sommerhus med spabad beliggende på en åben, let kuperet klitgrund inaturskønne...
124
8
3
Sommerhus Hirtshals 500367DK
Sommerhus Hirtshals - 2 personer

Feriecenter Fyrklit - oplevelser i stimevis og badeland i timevis

Direkte...
30
2
-