Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Ved Blokhus strand, har man mulighed for at nyde en dag i solen, i vandet eller på stranden.

Ofte ser man børn bygge sandslotte, leje i vandkanten eller flyve med drage på de lange strande ved Blokhus.

Året rundt afholder foreninger og butikker i Blokhus også en række arrangementer, for både børn og voksne.

Lige udenfor Blokhus by, finder man Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er en familiepark, som er inddelt i Action park, Familie park og en Aqua Park. Her skulle hele familien altså være sikret underholdning.

I Blokhus har Jysk Sommerhusudlejning, i dag mere end 150 sommerhuse i Blokhus og disse findes i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Vores udvalg består af alt fra hyggelige traditionelle sommerhuse, til store luksus sommerhuse med spa, sauna, svømmepøl / swimmingpool.

Flere af vores sommerhuse i Blokhus kan nu også lejes som et weekendophold, dette benytter mange af vores kunder sig af udenfor højsæsonen.

Her kan man ofte billigt leje både små og store sommerhuse som en miniferie eller som et weekendophold.

Det er selvfølgelig muligt at booke alle vores sommerhuse i Blokhus direkte via vores hjemmeside også når det gælder miniferie.

Skulle De have spørgsmål til et af vores sommerhuse i Blokhus, så er De meget velkommen til allerede i dag at kontakte os via telefon eller mail og så vil vores servicepersonale forsøge at hjælpe dem bedst muligt.     

Vi ønsker Dem og Deres familie en dejlig ferie til Blokhus.

Seværdigheder nær Blokhus

Blokhus 0.56520993261808
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og et brusende blåt hav. Byen, et tidligere fiskerleje, er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis, med spændende spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Navnet Blokhus, stammer fra de mange blokhuse der var på stranden i 15-1600 -tallet. De var opstillet som boder og magasiner (blokhuse) ved kysten til opbevaring af korn, smør og kød, som skulle eksporteres til Norge. Det var kimen til byen Blokhus, der i 1700 tallet blev en kendt stude handelsplads. Den friske vesterhavsluft tiltrak sommergæster allerede fra midten af 1800 tallet og byen har udviklet til et charmerende ferieparadis, med alt hvad ens feriehjerte kan begære af natur, kultur, gastronomi og shopping.
Læs mere
Adresse: Jens Bærentsvej 2, 9492 Blokhus
Se på kort
Hunde skove i Danmark 1.1915229442305
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Skulptur Parken Blokhus 1.4822448794585
I Skulpturparken Blokhus & Kulturhuset Blokhus kan du opleve kunstværker for millioner. Skulpturerne er blandt andet opført i sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit og bronze. Hvert år er der et tema for de forskellige materialer. Herudover er her vidunderlige sanse haver med aktiviteter/legeredskaber for store og små, - virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle. Det er selvfølgelig i orden at medbringe mad og drikkevarer og nyde det på de opstillede bænke i parken. Eller man kan købe mad og drikke i Cafeen.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus
Se på kort
Fårup Sommerland 3.9819414741201
Hvis man er til fart og spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. I Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Når entreen er betalt, kan man slå sig løs i alle forlystelser. I det store badeland kan man prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små er der masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland. Er man til action, fart og spænding, må man prøve de mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet – Orkanen, eller prøv en af de vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor man får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand.
Læs mere
Adresse: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus
Se på kort
Blokhus-Salt Center 6.2349183749295
Salt lavet på Vesterhavet. 1000 liter frisk havvand bliver til ca. 30 Kg. salt. Havvandet varmes op med solvarme og når vandet fordamper er der salt tilbage. Saltet tilsættes forskellige spændende urter og her ca. 40 forskellige slags salt. Mange af urterne dyrkes på stedet. På udvalgte dage er det muligt at lave sin egen urtesalt. Det er også muligt at købe fodbad og samtidig nyde en kop kaffe på stedet.
Læs mere
Adresse: Helledivej 9, 9490 Pandrup
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhus Blokhus

I det smukke Nordjylland, finder man feriebyen Blokhus.

Blokhus er et tidligere Søfartssamfund, som gennem det seneste århundrede er blevet en international ferieby, med fokus på turisme.

Det er ikke uden grund at folk fra hele Danmark, Tyskland, Holland m.m. valfarter til Blokhus hver eneste år. Byen har i dag et hav af forskellige forretninger, lige fra cykeludlejning til golfbane til børnetøjsbutik. I Blokhus, finder man selvfølgelig også et supermarked med et dagligvare udvalg, som passer til de fleste.

Blokhus by er hver sommer fyldt med liv, men det er ikke alt, Blokhus har nogle af de bedste badestrande herhjemme mener mange og vi har hvert år mange sommerhus kunder, som vender tilbage til netop Blokhus, for at besøge det smukke naturområde.

Forrige side

106 sommerhuse i området

Viser side 2 af 9 sider.
Næste side
Sommerhus Blokhus 503426DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Moderniseret sommerhus beliggende i rolige, naturskønne omgivelser ved Blokhus Strand....
82
6
3
Sommerhus Blokhus 507077DK
Sommerhus Blokhus - 9 personer
Her er kælet for alle detaljer. Sommerhus beliggende på en stor naturgrund, hvor I i...
100
9
4
Sommerhus Pandrup 502517DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Idyllisk sommerhus med rustik indretning beliggende på klitgrund ca. 400m fra Rødhus...
90
6
3
Sommerhus Blokhus 507329DK
Sommerhus Blokhus - 10 personer
Sommerhus med lille havkig fra terrassen. Badeværelse med gulvvarme ogbruseniche samt...
96
10
4
Sommerhus Pandrup 504207DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Totalrenoveret sommerhus med smagfuld, personlig indretning, store lyserum og en helt...
73
6
2
Sommerhus Blokhus 502742DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Sommerhus beliggende på toppen af en kuperet klitgrund tæt ved Blokhus Strand. Fra...
90
6
2
Sommerhus Blokhus 503980DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Velholdt sommerhus beliggende på en stor, ugenert naturgrund i Hune ca.2600 meter fra...
72
6
3
Sommerhus Pandrup 504496DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Totalrenoveret sommerhus med smagfuld, personlig indretning, store lyserum og en helt...
76
6
2
Sommerhus Pandrup 504783DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Sommerhus med smagfuld indretning holdt i lyse farver og der er overalt i huset valgt...
83
6
3
Sommerhus Pandrup 504471DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Totalrenoveret sommerhus med smagfuld, personligindretning, store lyse rum og en helt...
76
6
2
Sommerhus Blokhus 503390DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Sommerhus beliggende på en stor naturgrund med beplantning i...
73
6
3
Sommerhus Pandrup 503105DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Renoveret sommerhus med smagfuld, personlig indretning, store, lyse rumog en helt...
73
6
2