Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Seværdigheder nær Handbjerg

Handbjerg Marina 0.2671271141613
Flot og spændende ny Marina. Den er opført på en ny kunstig ø den sydlige del af Venø bugt. Her er en rigtig hyggelig havn, hvor man kan provianterer det mest fornødne. Her er også opført en badeø hvor man kan nyde de fantastiske badeforhold og fra lagunen kan man lave udspring fra opankret flåde. Her er legeplads, shelter, sauna, man kan prøve kite surfing, man kan sejle i kajakker, eller prøve stand up paddle boards. Når sulten plager må man ikke glemme at prøve den utroligt lækre Restaurant Pavillonen. Her kan man både nyde a la carte retter eller bestille maden ud af huset og spise derhjemme. Og når det så er istiden der trygger skal man prøve den lækre Cafe Isbåden.
Læs mere
Adresse: Handbjerg Marina 14, 7830 Vinderup
Se på kort
Hjerl Hede 9.572141164377
Hjerl Hede blev grundlagt 1930 af H.P. Hjerl Hansen. Han levede i en tid, hvor gamle håndværk og skikke blev overhalet af industrialiseringen, hvilket han dog ikke var modstander af, da netop den industrielle udvikling i høj grad var medvirkende til, at han fik skabt en betydelig formue som direktør for to af Danmarks største smørhandelsfirmaer, Esmann og Det Sibiriske Kompagni. Han grundlagde også Plumrose, der eksporterede konserves til det meste af verden. I 1930 flyttede han Jyllands ældste bondegård, Vinkelgården, til Hjerl Hede, et stykke jysk hede, som han havde købt 20 år tidligere. Dermed var det, der i dag er Frilandsmuseet Hjerl Hede grundlagt. Det 1.200 hektar store område blev senere overdraget til Hjerl-Fonden, der i 1934 lod området frede. I dag er Museet udskilt fra fonden og er et statsanerkendt kulturhistorisk specialmuseum Hjerl Hede havde fra begyndelsen levendegørelse på programmet og var museumsverdenens første forsøg på at skabe liv i og omkring et frilandsmuseums gamle bygninger. Først var det husflid og håndværk i vore tipoldeforældres landsby, som gæsterne kunne opleve ved et besøg på Hjerl Hede. Senere blev museet udvidet med andelsmejeriet, skov- og mosebrugsmuseet, landbageriet og håndværkerbygningerne til, så museumsgæsterne også kan opleve mekaniseringens tid.
Læs mere
Adresse: Hjerlhedevej 14, 7830 Vinderup
Se på kort
Venø 9.8444243766086
Venø er en lille ø, med skøn natur og flere fine badestrande. Venø ligger i Limfjorden ud for Struer. Øen er ikke landfast og man skal derfor sejle, for at komme hertil. Sejltiden er beregnet til ca. 2 min. så man når nærmest ikke at komme ud af bilen før man atter er på land. På Venø er der en del landbrug og fra havnen lidt fiskeri. Men ellers er det turisme der præger øen. På Venø ligger Danmarks mindste kirke, som er opført omkring reformationen og er dermed også Venø´s ældste bygning. På havnen ligger kiosken og Venø Kro. Venø Kro er verdensberømte i Danmark for deres Venø Bøffer. Endvidere er her en efterskole, 2 Lejrskoler og virksomheden Venø Fish Farm A/S, som opdrætter Østers og fisk.
Læs mere
Adresse: Sønderskovvej 12, 7600 Struer
Se på kort
Holstebro Musikteater 14.396327133727
Holstebro Musikteater er altid et besøg værd. Her kan man opleve flot opsatte teaterstykker eller koncerter, i alle genrer. Næsten alle former for underholdning opføres i musikteateret eller i Black Box Theater & Dance. Den kongelige Ballet´s balletskole holder også til her. Det anbefales at følge op på Holstebro Musikteters hjemmeside med henblik på program mv.
Læs mere
Adresse: Den Røde Plads 16, 7500 Holstebro
Se på kort
Mønsted Kalkgruber 27.638494983426
Verdens største kalkmine. Et stykke danmarkshistorie og en endeløs labyrint af minegange. Oplev en endeløs labyrint af store og små minegange. Her er der mere end 60 km gange under jorden. Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i to km gange. Forsvinder strømmen, er der nødbelysning til flere timer. Fra hovedgangen, der fører lige ind i kalkbjerget, er der i en side gang adgang til et meget gammelt grubesystem, med små lave gange. Længere inde i hovedgangen går man op i “Nonbos Grube”, hvor der blev arbejdet i årene omkring 1840. Fra gruben er der adgang til de dybeste minegange, der fører frem til to søer. Ved den største vises der hver halve time et multimedieshow om kalkens og grubernes historie, hvor Projektorer kaster billeder op på de rå vægge.
Læs mere
Adresse: Kalkværksvej 8-10, 7850 Stoholm
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhusferie og Idyl i Handbjerg.

Handbjerg er en lille by, som ligger i bunden af Venø bugt i Limfjorden, mellem Struer og Vinderup. Og lad det være sagt med det samme: Ja, her kan man bade, både fra strandkanten, og fra badeøen ved marinaen. Og som et ekstra kuriosum, både om sommeren og om vinteren, da her også er en vinterbadeklub. Handbjerg har en af Limfjordens bedste badestrande, børnevenlig og med sandbund. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Prøv Handbjerg Marinas sansesti, hvor du på bare fødder kan mærke de forskellige underlag af naturmaterialer som sand, sten og skaller. Marinaen råder over en grejbank, hvor man du kan leje voksencykler, kajakker, SUP mm.
På Handbjerg Marina er her en hyggelig Restaurant hvor man kan nyde sin aftensmad og senere købe is i isbåden og gå aftentur på molen.

Forrige side

26 sommerhuse i området

Viser side 2 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Livbjerggård Strand 262238DK
Sommerhus Livbjerggård Strand - 10 personer
Et rummeligt familievenligt sommerhus med god plads til afslapning og samvær for en...
160
10
4
Sommerhus Vinderup - 4 personer
Sommerhus med lav lofthøjde i opholdsstuen. Beliggende på naturgrund med flot udsigt...
70
4
2
Sommerhus Handbjerg Strand 112710DK
Sommerhus Handbjerg Strand - 8 personer
Mod vest ligger Vesterhavet, mod nord Limfjorden, mod øst Danmarks største plantage...
115
8
4
Sommerhus Handbjerg Strand 146076DK
Sommerhus Handbjerg Strand - 8 personer
Velkommen til dette dejlige sommerhus, der har en skøn beliggenhed med kort gåafstand...
80
8
3
Sommerhus Livbjerggård Strand 112635DK
Sommerhus Livbjerggård Strand - 8 personer
På denne smukke egn er der højt til himlen og masser af vand. Limfjordlandets...
96
8
3
Sommerhus Handbjerg Strand 321000DK
Sommerhus Handbjerg Strand - 6 personer
Lyst og indbydende sommerhus på en dejlig, åben grund med græsplæne og let...
112
6
3
Sommerhus Vinderup 502825DK
Sommerhus Vinderup - 6 personer
Sommerhus direkte til fjorden med panoramaudsigt over vandet. Badeværelse med...
62
6
3
Sommerhus Livbjerggård Strand 112722DK
Sommerhus Livbjerggård Strand - 8 personer
Mod vest ligger Vesterhavet, mod nord Limfjorden, mod øst Danmarks største plantage...
92
8
4
Sommerhus Livbjerggård 312612DK
Sommerhus Livbjerggård - 7 personer
Imellem Struer og Vinderup ligger Livbjerggård, et dejligt område, tæt ved Handbjerg...
73
7
3
Sommerhus Handbjerg Strand 112717DK
Sommerhus Handbjerg Strand - 6 personer
Dejligt feriehus der ligger for enden af en stikvej med direkte adgang til sti, som...
80
6
3
Sommerhus Handbjerg Strand 205667DK
Sommerhus Handbjerg Strand - 6 personer
Et dejligt og velholdt sommerhus hvorfra der er udsigt udover Limfjorden. Huset er...
78
6
2
Sommerhus Livbjerggård Strand 203768DK
Sommerhus Livbjerggård Strand - 4 personer
Natur, uspoleret natur, udsigt, udsigt for alle pengene, det er hvad I får, når I bor...
74
4
3

Handbjerg er det perfekte sted at bo og holde ferie, og ligeledes køre ud fra, når man skal på oplevelse. Inden for kort afstand er der adskillige gode handelsbyer, først og fremmest Vinderup (5 km.) hvor de fleste dagligdags indkøb kan foretages. Men også større byer som Struer og Holstebro hvor alle former for indkøb kan foretages og når sulten melder sig, er her en stor vifte af spændende spisesteder. Skal man på udflugt er der rige muligheder for at få spændende oplevelser. Hjerl Hede er et spændende frilandsmuseum. Mønsted og Daubjerg kalkgrupper er andre spændende seværdigheder. Ligeledes er her flere gamle slotte og herregårde, som også er åbent for offentligheden. Eller man kan bare køre en tur ind i landet og opleve det enestående moræne landskab, som de sidste istider har skabt.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Handbjerg. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Handbjerg. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.