Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Gjellerodde

Sneglehuset Thyborøn 13.389442551568
Sneglehusets stifter, Alfred Chr. Pedersen og frue, skulle flytte til Thyborøn, men det var fruen ikke så glad for. Derfor lovede Alfred sin frue, at hun skulle få et hus, som ingen andre havde magen til og som man ville komme rejsende fra nær og fjern for at se. Og sådan blev det. Kimen til Sneglehuset blev sået og efter blot 25 år stod Sneglehuset færdigt, som vi kender det i dag. Et helt unikt hus, dekoreret med tusindvis af skaller, muslinger og konkylier. Indenfor i Sneglehuset findes Danmarks største udstilling af snegle, muslinger, konkylier og flaskeskibe, som stammer fra hele verden. Det hele garneret med spændende fund, som de lokale fiskere har fået i deres net. Her er alt lige fra havskildpaddeskjold til store rav klumper. Foruden udstillingen har Sneglehuset et rum, der viser et typisk Thyborøn-hjem fra 1950’erne.
Læs mere
Adresse: Klitvej 9, 7680 Thyborøn
Se på kort
JyllandsAkvariet 14.080144465817
Et besøg på JyllandsAkvriet er en spændende og lærerrig oplevelse. Her kan man se, opleve og røre ved nogle af de mange fisk og skaldyr der lever i Nordsøen. Kommer man på de rette tidspunkter er det også muligt at se fiskene blive fodret. Museet arrangere guidede ture, f.eks. kan man komme med på Østers- eller sæl-safari. Eller man kan komme på natur- eller rav-safari. Har man børn med er det oplagt at prøve det kreative strandværksted. Og bemærk lige: har man fredelig og lydig hund er man velkommen til at tage den med på museum. De forskellige aktiviteter annonceres på museets hjemmeside, ligesom booking af de forskellige safari foretages på hjemmesiden.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn
Se på kort
Sea War Museum 14.188015802457
Specialmuseum - om søkrigen i Nordsøen under 1. verdenskrig, søkrig generelt og skibsforlis. Første verdenskrig blev ikke kun udkæmpet i Flanderns mudrede skyttegrave, men også på Nordsøen. På Sea War Museum Jutland fortælles den dramatiske historie. Den tyske og den britiske flåde tørnede for første og eneste gang sammen. I 1916 kunne man på Vestkysten høre Jyllandsslaget. Skibene kunne man ikke se, men lyden fra de store kanoner kom rullende ind fra havet som torden. Det blev verdenshistoriens største søslag. Slaget varede et døgn og resultatet var forfærdende. 25 af 250 skibe lå på havets bund og 9000 af 100.000 mænd var gået tabt. Museet deltager i ekspeditioner i Nordsøen, hvor de finder og opmåler skabsvrag både fra 1. verdenskrig og andre. Effekter udstilles og der er optegnelser fra andre søslag, f.eks. 2. verdenskrig.
Læs mere
Adresse: Kystcentervej 11, 7680 Thyborøn
Se på kort
Venø 21.433064619359
Venø er en lille ø, med skøn natur og flere fine badestrande. Venø ligger i Limfjorden ud for Struer. Øen er ikke landfast og man skal derfor sejle, for at komme hertil. Sejltiden er beregnet til ca. 2 min. så man når nærmest ikke at komme ud af bilen før man atter er på land. På Venø er der en del landbrug og fra havnen lidt fiskeri. Men ellers er det turisme der præger øen. På Venø ligger Danmarks mindste kirke, som er opført omkring reformationen og er dermed også Venø´s ældste bygning. På havnen ligger kiosken og Venø Kro. Venø Kro er verdensberømte i Danmark for deres Venø Bøffer. Endvidere er her en efterskole, 2 Lejrskoler og virksomheden Venø Fish Farm A/S, som opdrætter Østers og fisk.
Læs mere
Adresse: Sønderskovvej 12, 7600 Struer
Se på kort
Strandingmuseet St. George 25.501932511445
Her fortælles om dramatiske strandinger ved Vestkysten og lokalbefolkningens møde med søfolk fra hele verden. Titusindvis af søfolk har gennem tiden mistet livet ved strandinger på den jyske vestkyst. Den største strandingskatastrofe fandt sted juleaftensmorgen 1811 på havet ud for Thorsminde, da de to engelske linjeskibe HMS St. George og HMS Defence strandede og næsten 1400 søfolk mistede livet. På Strandingsmuseet kan man følge skibene på deres sidste rejse og gå på opdagelse på HMS St. George's banjerdæk med unikke effekter fra de to skibe bjærget fra havets bund. Strandingsmuseum St. George’s marinarkæologiske ansvarsområde er den danske del af Nordsøen fra Thyborøn i nord til den dansk/tyske grænse i syd, samt de kystnære fjorde og åer i området fra vestkysten til den jyske højderyg. Museets undersøgelseskompetence er afgrænset til nyere tids vrag Den nuværende samlings væsentligste elementer er de bjærgede genstande fra HMS St. George og HMS Defence. Her ud over rummer museet genstande fra andre strandinger ved den jyske vestkyst.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 1E, 6990 Thorsminde - Ulfborg
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse i Gjellerodde

Gjellerodde ligger lige uden for Lemvig, mod nordvest. Gjellerodde er et pragtfuldt sommerhusområde, som dels ligger ned til den skønne Limfjord og dels ligger oppe på skrænterne i det helt fantastisk flotte og betagende moræne landskab. Bor man nede er det let at komme til badestranden, og bor man oppe, er her de fleste steder en fantastisk udsigt over Limfjorden. Her er Vestjyske ”bjerge” så man næsten føler sig i nærheden af Alperne, med plads til både badeferie, oplevelser i den skønne natur og kulturelle indslag. 

20 sommerhuse i området

Viser side 1 af 2 sider.
Næste side
Sommerhus Gjeller Odde Strand - 8 personer
Dette højtbeliggende sommerhus med panoramaudsigt ligger ved Gjeller Odde, som er et...
93
8
3
Sommerhus Gjeller Odde - 8 personer
Dette fantastisk flotte sommerhus har en helt unik beliggenhed, med en grund der går...
157
8
3
Sommerhus Gjeller Odde 333732DK
Sommerhus Gjeller Odde - 6 personer
Dette højtbeliggende sommerhus med god udsigt ligger ved Gjeller Odde, som er et...
72
6
2
Sommerhus Gjeller Odde Strand 146077DK
Sommerhus Gjeller Odde Strand - 8 personer
Dette flotte og meget velholdte sommerhus ligger i det smukke Gjellerodde med den...
80
8
3
Sommerhus Gjeller Odde 261269DK
Sommerhus Gjeller Odde - 6 personer
Dette dejlige feriehus ligger på en stor naturgrund med en flot og unik udsigt over...
86
6
3
Sommerhus Gjeller Odde Strand 112631DK
Sommerhus Gjeller Odde Strand - 8 personer
Tæt på den børnevenlige strand ligger dette pragtfulde feriehus med en utrolig smuk...
82
8
3
Sommerhus Gjeller Odde Strand 112715DK
Sommerhus Gjeller Odde Strand - 6 personer
Landskabet ved Gjellerodde veksler mellem bakker og vidtstrakte fredede hedelandskaber...
83
6
3
Sommerhus Lemvig 505338DK
Sommerhus Lemvig - 7 personer

Højt beliggende sommerhus med udsigt til Limfjorden på en ca. 940 m² stor...

90
7
3
Sommerhus Lemvig 505220DK
Sommerhus Lemvig - 5 personer

Velholdt sommerhus beliggende på grund med græsplæne, hvor der er kig tilvandet....

71
5
3
Sommerhus Lemvig 509103DK
Sommerhus Lemvig - 6 personer

Velbeliggende sommerhus kun ca. 200 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og...

75
6
3
Sommerhus Gjeller Odde Strand - 6 personer
Det vindblæste Vesterhav med de hvide klitter står i skærende kontrast til den blide...
90
6
3
Sommerhus Lemvig 512052DK
Sommerhus Lemvig - 8 personer

Velholdt og velbeliggende sommerhus med spabad og panoramaudsigt over Limfjorden ved...

90
8
4

Det gamle Gjellerodde ligger nede ved Limfjorden. Her er fine parkeringsforhold og både kiosk og cafeteria. Ønsker man vild natur, kan man køre ud på selve odden, hvor her er fine muligheder for at finde en alene plet, både til at slikke solskind og til at bade. Lemvig er en gammel købstad, med plads til både vægtere, speciel butikker og supermarkeder. Køre man ned i Lemvig fra vest, er det ad en rigtig serpentiner vej med hårnålesving. Eller man kan på udvalgte dage køre derned med den gamle bjergbane. Fra Gjellerodde er der ikke langt til Vesterhavet, med en mere barsk natur. Køre man til Thyborøn, kan man opleve en af Danmarks største fiskerihavne. Her kan man se og opleve Kystcenteret.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Gjellerodde. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Gjellerodde. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.