Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Hasmark

Johannes Larsen Museet 16.372266092175
Museets historie I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested (med hele 16 gæstesenge!) for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Kerteminde husede på denne tid en hel koloni af kunstnere, der i dansk kunsthistorie gerne sammenfattes under betegnelsen "Fynbomalerne". Det var malere, der hyldede det enkle liv i samklang med natur og familie, og som hentede deres motiver fra de nære omgivelser: familiens liv, stuerne, blomsterne i vindueskarmen, haven, lystfiskerbådene i havnen, markerne, kysten og klinterne og dyrelivet. Tidens strømninger var med til at bane vejen for Fynbomalerne. Hjemstavnskunsten, friluftsbevægelsen og "the simple life" var nogle af tidens idealer. I 1890'erne blev fascinationen af industrialismen, teknologien og den dynamiske storby således afløst af en mere balanceret skepsis over for fremskridtet. I kunsten kunne man nu også iagttage en søgen tilbage til de oprindelige konstante værdier, der lå i naturen, i det sunde friluftsliv, i landbefolkningens slidsomme og tålmodige arbejde, og i fornemmelsen af sine rødder, familien og hjemstavnens traditionelle værdier.
Læs mere
Adresse: Møllebakken 14, 5300 Kerteminde
Se på kort
Akvarium Fjord & Bælt 16.800712176194
Oplev det magiske blå univers på Fjord & Bælt. Her er det muligt at opleve mange af havet fisk og dyr. I de spændende rørebassiner er der en unik mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. Fjord & Bælt vil gerne sikre at alle kommer hjem med våde hænder, da det er ideen, at man på den måde oplever og får den største og mest intense oplevelse – og forhåbentligt i sidste instans får lyst til at passe på havet og ikke mindst dyrene der lever i det. De forskellige udstillinger er for alle aldre. Det er altid spændende at fordybe sig i forskellige emner. Eksempelvis kan man opleve og lære om gopler og blive udfordret af forskellige interaktive poster. Eller man kan betragte skelettet fra en kæmpe kaskelothval, og samtidig selv prøve kræfter med hvalernes fascinerende sanser og evner. Man kan se de fascinerende film om havet på kæmpe skærme, hvor oplevelsen i sig selv gør, at man nemt får følelsen af selv at være der under havets overflade.
Læs mere
Adresse: Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde
Se på kort
Jernalderlandsbyen 17.037183518717
Jernalderlandsbyen vil give elever, gæster og besøgende viden og forståelse om vores forfædres liv og levevilkår. Vi vil skabe konkrete oplevelser, som viser sammenhængen mellem menneske, natur og kultur både dengang og nu. Jernalderen skal levendegøres gennem de besøgendes egne erfaringer. Vi vil bidrage til en bedre forståelse af Danmarks fortid, for bedre at kunne agere i nutiden.
Læs mere
Adresse: Store Klaus 40, 5270 Odense
Se på kort
Danmarks Jernbanemuseum 18.050035124425
Danmarks Jernbanemuseum har 19 jernbanespor fyldt med historiske lokomotiver og vogne. Dette er ikke mindst et eldorado for børn, som elsker at gå på opdagelse mellem de ”kæmpestore” damplokomotiver, eller de noget mindre dræsiner og sneplove eller den orange rangertraktor, der var med i den danske jernbaneklassiker ”Olsenbanden på sporet”. Og der må både pilles, leges, røres, fantaseres på næsten det hele. Børnene kan lege lokomotivfører i det kæmpestore E-damplokomotiv eller lade som om de tager en gammel toetagers Klampenborgvogn til Dyrehaven. Her er også udstillinger af de forskellige udviklinger, både af anen og materiellet, så museet giver fin mulighed for at kombinere leg og læring.
Læs mere
Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense
Se på kort
H.C. Andersens Hus 18.457006900339
H.C. Andersens Hus er hovedmuseet for eventyrdigteren, hvor hans liv og værk præsenteres i tekst og billeder. I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Museets udstillinger fortæller om digterens liv, fra barndomsårene som fattig skomagersøn i Odense, gennem den svære tid på vej mod drømmenes mål i København, skolegangen, digterens debut og forfatterkarriere, alderdom og død. Du kan følge digterens bekendtskaber, kærlighedsliv, kunstneriske karriere og hans mange rejser. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra: Hans levetid - fra 1805 til 1875 - var fuld af store begivenheder. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind. Digterens kreative spændvidde vises gennem hans tegninger og klip. Og i biblioteket får du et indtryk af hans omfangsrige forfatterskab samt den globale udbredelse, hans værker har. Museet indeholder alle moderne faciliteter, og du kan gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladre i hans bøger via PC og høre hans eventyr ved de mange lytteposter.
Læs mere
Adresse: Bangs Boder 29, 5000 Odense
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse ved Hasmark Strand

Hasmark Strand ligger på den nordlige del af Fyn, uden for Otterup. Sommerhusområdet ligger lige ud til Kattegat, så fra sommerhusene i den yderste række kan man gå direkte ud på stranden. Her er både mulighed for at lege og for at solbade og når det bliver for varmt, kan man hoppe i bølgen den blå. Langs stranden er her is hus og grillbar. Går man tur langs stranden mod øst, kan man gå ud på Enebærodde som strækker sig 6 km ud i vandet mellem Kattegat og Odense Fjord.

105 sommerhuse i området

Viser side 1 af 9 sider.
Næste side
Sommerhus Otterup 504662DK
Sommerhus Otterup - 6 personer

Ved Hasmark Strand finder I dette sommerhus ca. 150 m fra havet. Der erstort,...

100
6
3
Sommerhus Otterup 504383DK
Sommerhus Otterup - 6 personer

Ved Jørgensø Strand ligger dette sommerhus helt ned til vandet med en helt utrolig...

60
6
1
Sommerhus Otterup 503122DK
Sommerhus Otterup - 5 personer

Sommerhus ved Hasmark Strand beliggende cirka 375 m fra kysten. Sommerhuset...

56
5
3
Sommerhus Otterup 514655DK
Sommerhus Otterup - 4 personer

Ved Hasmark finder I dette sommerhus i kort gåafstand til en børnevenlig...

51
4
2
Sommerhus Hasmark Strand - 9 personer
Dejligt feriehus af træ der ligger op til et grønt område kun 150 m fra en af Fyns...
98
9
3
Sommerhus Hasmark Strand 267903DK
Sommerhus Hasmark Strand - 8 personer
Hvis I vil holde jeres ferie i 1. række og helt ned til vandkanten, er dette sommerhus...
106
8
4
Sommerhus Hasmark Strand - 12 personer
Vi byder jer velkommen i dette lækre sommerhus med plads til den store familie. Her...
124
12
4
Sommerhus Hasmark Strand 267769DK
Sommerhus Hasmark Strand - 8 personer
Hasmark Strand er en Fyns bedste og mest populære badestrande. Den er lavvandet og...
98
8
3
Sommerhus Hasmark Strand 119000DK
Sommerhus Hasmark Strand - 6 personer
På nordfyn finder man Flyvesandet – Fyns eneste klitområde - oven i købet med en...
75
6
3
Sommerhus Hasmark Strand 118975DK
Sommerhus Hasmark Strand - 12 personer
På nordfyn finder man Flyvesandet - Fyns eneste klitområde - oven i købet med en...
120
12
4
Sommerhus Hasmark Strand - 8 personer
Attraktivt feriehus med alt tænkeligt udstyr beliggende kun 300 m fra en af Fyns...
108
8
4
Sommerhus Hasmark Strand 121967DK
Sommerhus Hasmark Strand - 10 personer
Flot sommerhus med særligt wellnessrum. Huset egner sig fint til flere familier, idet...
139
10
3

På Fyn er her masser af seværdigheder og oplevelser. Odense ligger i cykelafstand, omkring 20 km. væk Eller man kan vælge at køre hele øen rundt. Her er mange muligheder for indkøb, dels lokalt, eller i de omkring liggende byer. Lige ledes er Fyn kendt for de mange udsalg af frisk grønt langs landevejene.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse ved Hasmark Strand. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse ved Hasmark Strand. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.