Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Bogense

Harridslevgaard 2.5699184181176
Turisme Besøg det færdigrestaurerede renæssance slot Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.
Læs mere
Adresse: Assensvej 3A, 5400 Bogense
Se på kort
Æbelø 9.9288874075522
Æbelø ligger i Kattegat omkring 4 km nord for Fyn. Æbelø er godt 2 km². Normalt kan man kun komme dertil ad ebbevejen, man skal vade derud i ankeldybt vand, ca. 1,5 km. I 20. erne og frem mod krigen gravede man en del ral på Æbelø, som blandt andet blev brugt til at opføre den gamle Lillebæltsbroen (1935) Der var dengang anlagt 2 tipvognspor på Æbelø et fra bruddet og til ralværket, og det andet spor fra værket og ned til en lille havn der dengang var anlagt. Dengang boede der en del mennesker på øen og her var blandt andet skole på øen. I dag er her bortset fra nogle ruiner kun en velfungerende bygning tilbage og her bor øens bestyrer. Æbelø har en meget spændende geologi, da her blandt andet er et lag plastisk ler. Det betyder at jorden let glider fra hinanden og man kan tydeligt se de forskellige lag. Her er forskellige stier hvorpå man kan gå øen rundt. Husk altid at tjekke tidevandstabeller inden man bevæger sig ud mod øen.
Læs mere
Adresse: Æbelø 1, 5400 Bogense
Se på kort
Jernalderlandsbyen 21.54726952379
Jernalderlandsbyen vil give elever, gæster og besøgende viden og forståelse om vores forfædres liv og levevilkår. Vi vil skabe konkrete oplevelser, som viser sammenhængen mellem menneske, natur og kultur både dengang og nu. Jernalderen skal levendegøres gennem de besøgendes egne erfaringer. Vi vil bidrage til en bedre forståelse af Danmarks fortid, for bedre at kunne agere i nutiden.
Læs mere
Adresse: Store Klaus 40, 5270 Odense
Se på kort
Danmarks Jernbanemuseum 26.020465895086
Danmarks Jernbanemuseum har 19 jernbanespor fyldt med historiske lokomotiver og vogne. Dette er ikke mindst et eldorado for børn, som elsker at gå på opdagelse mellem de ”kæmpestore” damplokomotiver, eller de noget mindre dræsiner og sneplove eller den orange rangertraktor, der var med i den danske jernbaneklassiker ”Olsenbanden på sporet”. Og der må både pilles, leges, røres, fantaseres på næsten det hele. Børnene kan lege lokomotivfører i det kæmpestore E-damplokomotiv eller lade som om de tager en gammel toetagers Klampenborgvogn til Dyrehaven. Her er også udstillinger af de forskellige udviklinger, både af anen og materiellet, så museet giver fin mulighed for at kombinere leg og læring.
Læs mere
Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense
Se på kort
H.C. Andersens Hus 26.538044202793
H.C. Andersens Hus er hovedmuseet for eventyrdigteren, hvor hans liv og værk præsenteres i tekst og billeder. I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer. Museets udstillinger fortæller om digterens liv, fra barndomsårene som fattig skomagersøn i Odense, gennem den svære tid på vej mod drømmenes mål i København, skolegangen, digterens debut og forfatterkarriere, alderdom og død. Du kan følge digterens bekendtskaber, kærlighedsliv, kunstneriske karriere og hans mange rejser. Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra: Hans levetid - fra 1805 til 1875 - var fuld af store begivenheder. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind. Digterens kreative spændvidde vises gennem hans tegninger og klip. Og i biblioteket får du et indtryk af hans omfangsrige forfatterskab samt den globale udbredelse, hans værker har. Museet indeholder alle moderne faciliteter, og du kan gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladre i hans bøger via PC og høre hans eventyr ved de mange lytteposter.
Læs mere
Adresse: Bangs Boder 29, 5000 Odense
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse i Bogense

Bogense - "Fyns mindste købstad"

En fantastisk hyggelig by, liggende på det nordlige Fyn. Byen kaldes for Fyns mindste købstad og der er en helt speciel og hyggelig atmosfære. I Bogense er her mange velbevarede gamle huse og købmandsgårde, som giver en helt speciel atmosfære. Her er også kunst at skue, blandt andet de flotte havfruestatuer eller kopien af statuen Manneken Piss fra Bruxelles.
Bogense ligger helt ud til en af Danmarks smukkeste kyststrækninger med meget lave, børnevenlige, strande. Den nordfynske natur er dejlig med sine kuperede enge eller dejlige skove. Fra Bogense er der ikke langt til Odense og andre af de smukke Fynske byer, hvor man kan opleve kultur og seværdigheder. Indkøb foretages nemt i den gamle købstad Bogense, som også er en hyggelig havneby. Hver torsdag er her torvedag.

 

223 sommerhuse i området

Viser side 1 af 19 sider.
Næste side
Sommerhus Bogense - 7 personer
Kun ca. 120 m fra kysten ved Skåstrup Strand ligger dette velholdte sommerhus med...
94
7
3
Sommerhus Brenderup Fyn - 6 personer
Ved Varbjerg Strand finder I dette sommerhus ca. 200 m fra kysten. Fra terrassen på 1....
133
6
3
Sommerhus Bogense - 6 personer

T?t ved Bogense ligger dette sommerhus i to plan p? en 1405 m2 ugenert naturgrund...

143
6
3
Sommerhus Bogense - 6 personer
Kun ca. 350 m fra kysten ved Bogense ligger dette eksklusive sommerhus med spabad og 98...
98
6
3
Sommerhus Brenderup Fyn - 6 personer
Kun cirka 160 m fra kysten ved Varbjerg Strand ligger dette højtbeliggende sommerhus...
80
6
2
Sommerhus Hasmark Strand - 9 personer
Dejligt feriehus af træ der ligger op til et grønt område kun 150 m fra en af Fyns...
98
9
3
Sommerhus Hasmark Strand 267903DK
Sommerhus Hasmark Strand - 8 personer
Hvis I vil holde jeres ferie i 1. række og helt ned til vandkanten, er dette sommerhus...
106
8
4
Sommerhus Hasmark Strand 119065DK
Sommerhus Hasmark Strand - 8 personer
Et hyggeligt feriehus beliggende på en dejlig stor naturgrund, hvor børnene rigtig kan...
105
8
4
Sommerhus Bro Strand 205149DK
Sommerhus Bro Strand - 6 personer
I et attraktivt feriehusområde ved Bro strand på Nordfyn, ligger dette flotte og...
103
6
3
Sommerhus Skåstrup Strand 265608DK
Sommerhus Skåstrup Strand - 14 personer
Et pragtfuldt, veludstyret feriehus med et godt aktivitetsrum, hvor I har mulighed for...
200
14
5
Sommerhus Bro Strand 205186DK
Sommerhus Bro Strand - 6 personer
I et attraktivt feriehusområde ved Bro strand på Nordfyn, ligger dette flotte og...
103
6
3
Sommerhus Båring Vig Strand 117117DK
Sommerhus Båring Vig Strand - 6 personer
I et attraktivt, mindre ferieområde ligger dette dejlige og velholdte hus, der er kun...
105
6
3

Bogense er en rigtig turistby i sommerhalvåret med rigtig mange turister og masser af spændende arrangementer og oplevelser. 
Bogense har desuden Danmarks bedste lystbådehavn med masser af små og store arrangementer hele året rundt. Lystbådhavnen har plads til over 700 både.

Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Bogense. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Bogense. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.1