Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Klik på spørgsmålet og find svaret.

Her har vi allerede svaret på de mest populære spørgsmål.
Har du et spørgsmål som ikke findes på listen er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, på mail eller chat.

Kan jeg booke et sommerhus i en forskudt periode?

Ja, rigtig mange af husene kan i forskellige perioder bookes forskudt, fx. tirsdag til tirsdag eller måske en weekend, fredag til søndag.
Når man foretager en søgning i en valgt periode, vil de feriehuse der dukker op, altid være ledige.

Når man ser [husvisning] for det enkelte hus, kan man trykke på knappen ”Ændre ankomst/afrejsedag”
og i kalenderen vil der være fremhævet dage som vil være mulige ankomstdatoer.
Det er ofte muligt at booke et sommerhus til en weekend eller ankomst på ”skæve” dage, dog tidligst 28 dage før aktuel ankomst.

Ønsker man at søge på et bestemt husnummer, kan husnummeret indtastes i feltet: [Søg via husnummer].

tilbage

 

Hvad sker der når jeg booker et sommerhus?

Når De har indtastet alle oplysninger og trykker på  BOOK HUS  får De en kvitterings side, som viser at bookingen er registreret og indenfor 10 minutter vil De modtage en e-mail, som bekræftelse på bookningen. 

I løbet af få dage vil De modtage yderligere oplysninger fra administratoren af huset. Heri fremgår bland andet  oplysninger om betaling. 

Når 1. rate er indbetalt, vil de modtage yderligere information, såsom adresse, hvor skal nøglen afhentes, information om betaling af 2. rate og anden nødvendig information.

tilbage

 

Kan jeg selv foretage slutrengøringen?

I de fleste huse er det muligt at foretage slutrengøringen selv, dog er der enkelte tilfælde hvor det ikke er muligt for lejeren at fravælge slutrengøringen. Her vil slutrengøring allerede være valgt og feltet vil være skraveret grå således at De ikke kan fravælge dette. Prisen for slutrengøring vises altid når det er valgt. Ønsker De selv at udføre slutrengøringen, anbefales det, at De altid medbringer de mest nødvendige rengøringsartikler, da vi ikke kan garanterer at disse forefindes i boligen. Dog vælger mange af vores lejere, at købe rengøringsartiklerne i ferieområdet, for at undgå den ekstra bagage.

tilbage

 

Skal vi selv have sengelinned med?

Ja, sengelinned skal De selv medbringe. Der vil dog altid være hovedpuder og dyner til det tilladte antal personer i feriehuset. Viskestykker og håndklæder medbringes også selv. Dette gælder for sommerhuse i Danmark. Praksis i de andre lande hvor vi tilbyder ferieboliger kan afvige fra dette. Spørg ifbm. Udlejningen for det aktuelle behov klarlagt.

tilbage

 

Hvornår er afrejsetidspunktet?

Seneste afrejsetidspunkt er klokken 10.00 - her skal De senest køre fra feriehuset og direkte til nøglekontoret uden ophold. Feriehuset skal være rengjort medmindre der er bestilt slutrengøring.

tilbage

 

Hvornår kan jeg hente nøglen på nøglekontoret?

Det er forskelligt fra land til land, men tidspunktet er mellem 15.00 – 19.00. Det præcise tidspunkt vil stå på den kørevejledning, som De får tilsendt før opholdet. Har De særlige ønsker til dette, bør De kontakte vores personale, som i samarbejde med Dem, vil forsøge at finde en passende løsning.

tilbage

 

Hvordan ved jeg om huset er ledigt?

Når De søger via søgemaskinen på vores hjemmeside, vil der kun komme sommerhuse/ferielejligheder frem som er ledige i den valgte periode. Derfor er det aldrig muligt at booke et sommerhus, som allerede er booket. Er De inde og kigge på et enkelt hus og gerne vil vide om sommerhuset er ledigt i en anden periode, kan De trykke på den orange knap ”ændre ankomst/afrejsedato”. Dernæst vil der komme en kalender frem hvor alle de fremhævede dage er ankomstdage, hvor huset er klar til indflytning.. I enkelte tilfælde vil et hus være booket selvom det kan søges frem og i disse tilfælde vil De få en besked om at huset desværre allerede er booket og det vil ikke være muligt at booke huset.

tilbage

 

Hvad er husets adresse?

Husets præcise adresse må ikke oplyses men ved at zoome ind på googlekortet på husvisningssiden kan De se hvor huset ca. ligger. Husets præcise adresse vil De modtage sammen med bookingpapirerne.

tilbage

 

Kan jeg få et katalog?

Sommerhusudlejning.dk har ingen trykte kataloger, vi har vores online ”katalog”. Dette er der mange fordele ved. De oplysninger, som De finder på www.sommerhusudlejning.dk, er altid 100 % opdateret. Det gælder alt lige fra priser til billeder til den info, som De finder omkring huset. Derudover vil De opleve at informationen, som forefindes på www.sommerhusudlejning.dk ofte er mere dybdegående end i trykte kataloger, ligesom udvalget af billeder ofte er større.

tilbage

 

Kan jeg leje et sommerhus fra i morgen?

Når De vælger periode kan den tidligste ankomstdag være 3-4 dage frem. Hvis De ønsker et sommerhus til weekenden eller dagen efter så er De meget velkommen til at kontakte os og vi vil så hjælpe Dem med at booke et sommerhus. Når det er en sidste øjebliks bookning skal vi bruge Deres kreditkortoplysninger da pengene skal overføres med det samme.

tilbage

 

Kan jeg leje et hus længere end 3 uger?

Et sommerhus kan godt lejes længere tid end 3 uger. Dette er dog ikke muligt at booke via vores hjemmeside, så derfor vil vi gerne have at De kontakter os pr. telefon eller e-mail sådan at vi kan hjælpe Dem med at finde et sommerhus som De kan leje over en længere periode. Ring eller skriv, vi står altid klar til at hjælpe dig bedst muligt.

tilbage

 

Hvor stort er depositum?

Det typiske depositumbeløb finder De herunder. Beløbet returneres efter endt udlejning, fratrukket forbrug af el og vand.

I Danmark: Standardhuse kr. 750,-, Spahuse kr. 1.100,-, Poolhuse kr. 2.600,-.

I Norge/Sverige: Standardhuse NOK/SEK 500-1.000,-, Poolhuse NOK/SEK 1.500-2.000,-              

I Mellemeuropa: Afhængigt af hustype mellem Euro 100-400,-.                                       

I Sydeuropa varierer depositummet meget, det præcise beløb vil fremgå af den tilsendte lejekontrakt.

Der kan i sjældne tilfælde være højere beløb end her angivet, så spørg evt. ved bestilling af feriehuset, om det konkrete beløb.

Depositummet kan også dække over skader, som er blevet påført huset eller dets inventar i lejeperioden.

tilbage

 

Hvordan er feriehuset indrettet?

Feriehusene er individuelt indrettet efter ejerens smag og muligheder. Køkkenet har altid det basale udstyr tilgængelig såsom gryder, pander, service til det angivne personantal. Det samlede overblik over husets indretning finder De i husbeskrivelsen. Har De yderligere spørgsmål til husets indretning, er De velkommen til at kontakte vores personale via telefon eller e-mail.

tilbage

 

Hvor mange husdyr må jeg have med?

Når feriehuset tillader husdyr, må De i Danmark, Norge/Sverige og Mellemeuropa som udgangspunkt have to husdyr med, der er dog enkelte undtagelser, disse fremgår på hjemmesiden eller i lejekontrakten. De er naturligvis altid velkommen til at kontakte kundeservice hvis De er i tvivl. I Sydeuropa (Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Kroatien) er det ét husdyr. Hvis De ønsker at medbringe mere end tilladte antal, så skal dette altid forespørges hos husejeren. Kontakt os i god tid inden feriestart, hvis der evt. skal ekstra husdyr med.

tilbage

 

Hvad skal vi regne med i udgifter udover lejebeløbet?

Vand er i de fleste tilfælde inkluderet i lejeprisen. Der er dog enkelte tilfælde hvor der skal betales vandafgift, her kan De forvente at skulle betale 120 -150 kr. pr. uge ved 6 personers normalforbrug.

 

El bliver altid afregnet separat. Der er flere ting som har indflydelse på strømforbruget. Det er fx vejret, antal personer, hustype osv.

Gennemsnitspriserne er fra maj til september ved 6 personer:

Poolhuse: ca. DKK 1.800 per uge.

Spahuse: ca. DKK 800 per uge.

Huse uden spa og pool: ca. DKK 350 per uge.

 

Gennemsnitspriserne er fra oktober til april ved 6 personer:

Poolhuse: ca. DKK 2.200 per uge.

Spahuse: ca. DKK 1000 per uge.

Huse uden spa og pool: ca. DKK 500 per uge.

 

De kan dog selv nedbringe forbruget ved f.eks. at afdække pool efter brug og ikke lade lys, tv m.m. være tændt når De ikke er i huset. Har De spørgsmål til forbruget ved et bestemt hus, så er De velkommen til at kontakte vores personale via telefon eller e-mail, for at få oplyst ejers forbrug i en given periode. Dette er dog også kun vejledende og kan derfor variere meget fra familie til familie.

tilbage

 

Kan ungdomsgrupper leje en feriebolig?

Ja næsten alle vores ferieboliger kan lejes af ungdomsgrupper. Der kan dog være enkle undtagelser, hvor ejeren af ferieboligen ikke ønsker at udleje til ungdomsgrupper, men dette vil fremgå af vores husbeskrivelse. Definitionen af en ungdomsgruppe finder du i lejebetingelserne, da dette kan variere fra hus til hus, og har kan du også se evt. forhøjet depositum ved leje som en ungdomsgruppe. 

tilbage

 

Kan jeg ændre eller annullere min bestilling?

Hvis De har ændringer eller ønsker at annullere deres bestilling, så bør De straks kontakte vores personale via telefon eller e-mail og de vil straks derefter forsøge at hjælpe dem. De nærmere betingelser og evt. gebyrer finder De i vores lejebetingelser.

tilbage