Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Svaneke

Brændesgårdshaven - Joboland 2.3769503889951
Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark. Haven er en kombination af et samlingssted for familien og en Old School forlystelsespark hvor børn og barnlige sjæle får sved på panden og smil på læberne. Her kan man prøve Danmarks ældste hånddrevne karrusel, eller det kæmpe Klatreland. Eller man kan vælge en af hoppepuderne eller hoppeborgene, tage en omgang minigolf, se om man kan klare Jobostien, som er en forhindringsbane. Prøv at flyve ud i vandet med Nautic Jet, eller snup en tur i svævebanen hen over den store sø. Nyd freden og roen i en af robådene eller prøv noget af alt det andet legetøj der i Haven. Er man en Vandhund, kan man vælge at bruge dagen i det 6.000 m². solfanger opvarmede vandland, med rig mulighed for vandleg i rutsjebanerne og poolen. Brændesgårdshaven byder på friluftsscene med trylleshow, og et hyggeligt Zoo hvor man kan komme helt tæt på dyrene.
Læs mere
Adresse: Højevejen 4, 3740 Svaneke
Se på kort
Nexø Museum 7.9936660650292
Nexø Museum er oprindeligt det gamle Ting- og Rådhus i Nexø. I kælderen kan man stadig se resterne af den gamle fangekælder. I dag omhandler udstillingen på Nexø Museum fiskerihistorie, historie fra det Østbornholmske Dampskibs Selskab, Nexø rederier, samt en udstilling om Nexøs bombardement under 2. Verdenskrig. følg bl.a. udviklingen fra tyskerne kom i 1940 til bomberne faldt i 1945, læs om russerne, da de tog hjem i 1946 og følg opbygningen af Nexø efter bombardementet.
Læs mere
Adresse: Havnen 9, 3730 Nexø
Se på kort
Bornholms Middelaldercenter 11.09811475657
Bornholms Middelaldercenter er et stemningsfuldt historisk oplevelsescenter på 15 ha Her kan du opdage middelalderen omkring år 1350 – 1450 fra mange sider: I den befæstede stormandsgård med palisader og tilflugtstårn, i stormandens luksuriøse festsal og gemakker, i den hyggelige landbobebyggelse med kålhave, vandmølle og historiske dyreracer, på en gåtur ad den gamle hulvej, på udmarken, i gøglerskoven eller ved galgebakken. Man kan se, smage, lugte, høre og fornemme middelalderen i denne særlige atmosfære på Middelaldercenteret – og det er muligt at prøve forskellige aktiviteter. På voldstedet kan man prøve noget af soldatens udstyr, skyde med bue og pil samt på bestemte tidspunkter høre kanon og hagebøsse brage. Man kan afprøve sine talenter med middelalderens maleteknikker i maleværksted. Aktivitetspladsen i Ådalen byder på en spændende ”arkæologisk legeplads” og en forhindringsbane for børnene.
Læs mere
Adresse: Stangevej 1, 3760 Gudhjem
Se på kort
Rundkirker på Bornholm - Østerlars Kirke 12.010181827219
Østerlars Rundkirke, også kaldet Skt. Laurentius’ kirke, regnes for at være den ældste af rundkirkerne. Kirken har været anvendt både som kirke og som værn mod fjender fra havet. Østerlars Rundkirke indgår som en central del af teorien om sammenhængen mellem de franske tempelridderes orden og de bornholmske middelalderkirkers placering. Rundkirker findes også andre steder i Europa og i Jerusalem og med et mere fredeligt formål. I Jerusalem blev den bygget oven over den hule, hvor Jesus lå fra Langfredag til Påskemorgen. Traditionen var, at kun medlemmer af Kejserens familie måtte begraves i runde bygninger.
Læs mere
Adresse: Vietsvej 25, 3760 Gudhjem
Se på kort
Ekkodalen 15.115021034126
Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. 2 km gennem Almindingen. I Ekkodalen finder du en næsten 200 år gammel fredet skov samt bl.a. masser af Liljekonvaller omkring Pinse. De meget stejle klipper langs Ekkodalens ene side kaldes “Styrtebakkerne” – eller oprindeligt “Stortebakkene”, som er et gammelt bornholmsk udtryk for en brat, lodret klippevæg. Det er absolut ikke for sjov, at man kalder dalen for ekkodalen. Når man besøger Ekkodalen på Bornholm, er det et must at teste ekkoet. Prøv med det mest gængse “Hvad drikker Møller?” ….. Øller! Eller forsøg med andre råb. Det bedste ekko i Ekkodalen finder du ved H.C. Ørsteds Kilde ca. 20 meter til venstre ad stien ved indgangen til Ekkodalen.
Læs mere
Adresse: Ekkodalsvejen 5, 3720 Aakirkeby
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse Svaneke

Svaneke er en charmerende gammel havneby, med mange flotte bindingsværkhuse. Byen er opført omkring det gamle torv og her er mange spændende muligheder for at gøre en god handel. I den gamle købmandsbutik kan man klare alle dagligdags fornødenheder, og omkring torvet er her en bolsjefabrik, et bryggeri, og et ægte chokoladeri. Svaneke har glaspusteri, en lakridsbutik, og er det kunst man er på udkig efter kan det også lade sig gøre. Om sommeren er her torvedag lørdag og onsdag, med mange spændende boder, prøv f.eks. at få læst din hånd. Svaneke er kendt for sit store silderøgeri. Og er det sulten der plager, er her fine muligheder for at få stillet både sult og tørst i Svaneke.

25 sommerhuse i området

Viser side 1 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Svaneke - 4 personer
Idyllisk bindingsværkshus med eksklusiv beliggenhed midt i Danmarks smukkeste...
80
4
2
Sommerhus Svaneke - 7 personer
Unikt beliggende sommerhus i hjertet af Svaneke direkte ud til den idylliske Vigehavn....
120
7
3
Sommerhus Listed - 6 personer
Charmerende og attraktivt beliggende feriehus med skøn havudsigt og kort afstand til...
116
6
3
Sommerhus Listed - 8 personer
Der er havudsigt fra dette lækkert indrettede feriehus i to plan, der har en meget...
140
8
4
Sommerhus Svaneke 123647DK
Sommerhus Svaneke - 6 personer
Charmerende og flot renoveret, ældre bindingsværkshus midt i det populære Svaneke....
147
6
3
Sommerhus Bølshavn 183714DK
Sommerhus Bølshavn - 6 personer
Højt beliggende sommerhus med en skøn havudsigt over Østersøen. Huset fremtræder...
71
6
3
Sommerhus Bølshavn 123653DK
Sommerhus Bølshavn - 6 personer
Dejligt sommerhus i to plan med en betagende havudsigt både fra huset, grunden og fra...
100
6
3
Sommerhus Svaneke 174799DK
Sommerhus Svaneke - 6 personer
Dette dejlige sommerhus er i to plan. Nyd livet i udestuen, hvor det er rat at sidde...
160
6
3
Sommerhus Listed 254288DK
Sommerhus Listed - 6 personer
Velholdt og velindrettet sommerhus med en nydelig møblering og dejlig stor træterrasse...
77
6
3
Sommerhus Listed 123640DK
Sommerhus Listed - 6 personer
Helt unikt og meget attraktivt beliggende luksushus i to plan og med skøn...
140
6
3
Sommerhus Svaneke 509840DK
Sommerhus Svaneke - 5 personer

Denne villa med havudsigt er beliggende i det lille fiskerleje Årsdale ca. 3 km syd...

104
5
2
Sommerhus Svaneke 500018DK
Sommerhus Svaneke - 4 personer

Sommerhus med god beliggenhed i hjertet af den gamle købstad Svaneke, kun ca. 100...

42
4
2

Fra Sveneke er der mange muligheder for at komme rundt på øen og opleve. Borgruinen Hammershus er altid et spændende besøg værd. Ekkodalen ligger ikke langt væk. De mange røgerier, som næsten ligger hele øen rundt langs med kysten, har hver deres særpræg. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted. Mange vælger en sejltur til Christiansø, som er Danmarks østligeste punkt.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Svaneke. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Svaneke. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.