Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Strandmarken

Bornholms Automubilmuseum 9.3490459228051
Besøg et anerkendt og prisbelønnet museum. Der findes flere end 80 automobiler, traktorer og motorcykler: Rolls-Roys - Jaguar - Porche - Tatra - Morgan - Adler - Rovin - Metz - Singer - Delahaye - Heinkel - Saab - NSU - Berkeley - Zundapp - Fiat - Volvo - Wartburg - Syrena - Reiley - Mercedes - Ford - Austin - Morris - Triumph - mm. Der findes også en serie interessante 1:18 modelbiler. Hitlers Mercedes paradevogn - Al Capones skudsikre Cadillac... Præsident Kennedys Lincoln X 100 (som han blev skudt i) i 1963 - Regans Lincoln 1972 - Georg Bush Cadillac 2001. Bornholmsk autoværksted fra bilens barndom, samt meget andet nostalgi, som legetøj - tele radio. Bornholms første fjernsyn TV mm. Et afsnit viser hovedsagelig køretøjer fra østeuropæisk og østtysk produktion
Læs mere
Adresse: Grammegårdsvej 1, 3720 Aakirkeby
Se på kort
Bornholms Middelaldercenter 9.5732926965201
Bornholms Middelaldercenter er et stemningsfuldt historisk oplevelsescenter på 15 ha Her kan du opdage middelalderen omkring år 1350 – 1450 fra mange sider: I den befæstede stormandsgård med palisader og tilflugtstårn, i stormandens luksuriøse festsal og gemakker, i den hyggelige landbobebyggelse med kålhave, vandmølle og historiske dyreracer, på en gåtur ad den gamle hulvej, på udmarken, i gøglerskoven eller ved galgebakken. Man kan se, smage, lugte, høre og fornemme middelalderen i denne særlige atmosfære på Middelaldercenteret – og det er muligt at prøve forskellige aktiviteter. På voldstedet kan man prøve noget af soldatens udstyr, skyde med bue og pil samt på bestemte tidspunkter høre kanon og hagebøsse brage. Man kan afprøve sine talenter med middelalderens maleteknikker i maleværksted. Aktivitetspladsen i Ådalen byder på en spændende ”arkæologisk legeplads” og en forhindringsbane for børnene.
Læs mere
Adresse: Stangevej 1, 3760 Gudhjem
Se på kort
Nexø Museum 9.6626581138566
Nexø Museum er oprindeligt det gamle Ting- og Rådhus i Nexø. I kælderen kan man stadig se resterne af den gamle fangekælder. I dag omhandler udstillingen på Nexø Museum fiskerihistorie, historie fra det Østbornholmske Dampskibs Selskab, Nexø rederier, samt en udstilling om Nexøs bombardement under 2. Verdenskrig. følg bl.a. udviklingen fra tyskerne kom i 1940 til bomberne faldt i 1945, læs om russerne, da de tog hjem i 1946 og følg opbygningen af Nexø efter bombardementet.
Læs mere
Adresse: Havnen 9, 3730 Nexø
Se på kort
Ekkodalen 14.904725102763
Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. 2 km gennem Almindingen. I Ekkodalen finder du en næsten 200 år gammel fredet skov samt bl.a. masser af Liljekonvaller omkring Pinse. De meget stejle klipper langs Ekkodalens ene side kaldes “Styrtebakkerne” – eller oprindeligt “Stortebakkene”, som er et gammelt bornholmsk udtryk for en brat, lodret klippevæg. Det er absolut ikke for sjov, at man kalder dalen for ekkodalen. Når man besøger Ekkodalen på Bornholm, er det et must at teste ekkoet. Prøv med det mest gængse “Hvad drikker Møller?” ….. Øller! Eller forsøg med andre råb. Det bedste ekko i Ekkodalen finder du ved H.C. Ørsteds Kilde ca. 20 meter til venstre ad stien ved indgangen til Ekkodalen.
Læs mere
Adresse: Ekkodalsvejen 5, 3720 Aakirkeby
Se på kort
Brændesgårdshaven - Joboland 15.256516150237
Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark. Haven er en kombination af et samlingssted for familien og en Old School forlystelsespark hvor børn og barnlige sjæle får sved på panden og smil på læberne. Her kan man prøve Danmarks ældste hånddrevne karrusel, eller det kæmpe Klatreland. Eller man kan vælge en af hoppepuderne eller hoppeborgene, tage en omgang minigolf, se om man kan klare Jobostien, som er en forhindringsbane. Prøv at flyve ud i vandet med Nautic Jet, eller snup en tur i svævebanen hen over den store sø. Nyd freden og roen i en af robådene eller prøv noget af alt det andet legetøj der i Haven. Er man en Vandhund, kan man vælge at bruge dagen i det 6.000 m². solfanger opvarmede vandland, med rig mulighed for vandleg i rutsjebanerne og poolen. Brændesgårdshaven byder på friluftsscene med trylleshow, og et hyggeligt Zoo hvor man kan komme helt tæt på dyrene.
Læs mere
Adresse: Højevejen 4, 3740 Svaneke
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse Strandmarken

Strandmarken er den del af Bornholms største sommerhusområde, og ligger i det syd/østlige hjørne af Bornholm. Før i tiden tilhørte Strandmarken oprindelig kronen og blev anvendt som fælles græsningsområde. I 1870 plantede man området delvist til med især fyrreskov og marehalm og hjelm for at forhindre sandflugten.
I dag er Strandmarken et fantastisk område med mange sommerhuse. Ind imellem er der grønne kiler som sikrer adgang for alle. Området er over 800 ha, og er fredet. Når man skal til den fantastisk skønne badestrand, med hvidt rent sand så langt øjet rækker, kan man nyde den flotte natur med klitrækker, skov og små vandreklitter. Det er let at komme rundt, da her er anlagt gangstier af træ. I området er her flere spisesteder og gode P-forhold.

97 sommerhuse i området

Viser side 1 af 9 sider.
Næste side
Sommerhus Dueodde 123440DK
Sommerhus Dueodde - 8 personer
Fantastisk dejligt kvalitetsferiehus bygget i absolut bedste materialer og beliggende ud...
120
8
4
Sommerhus Sommerodde 123407DK
Sommerhus Sommerodde - 8 personer
Flot og meget velholdt feriehus med en dejlig stor terrasse og god plads og komfort til...
119
8
4
Sommerhus Strandmarken 261234DK
Sommerhus Strandmarken - 6 personer
Lækkert, lyst og moderne indrettet kvalitetsferiehus omgivet af en dejlig stor...
89
6
3
Sommerhus Sommerodde 123351DK
Sommerhus Sommerodde - 8 personer
Omgivet af fyrretræsbevoksede småbakker ligger dette flotte feriehus midt i den...
113
8
4
Sommerhus Dueodde 123425DK
Sommerhus Dueodde - 8 personer
Velholdt og attraktivt beliggende kvalitetsferiehus med stor terrasse og udsigt til...
120
8
4
Sommerhus Sommerodde 256342DK
Sommerhus Sommerodde - 6 personer
På dejlig naturgrund ligger dette veludstyrede og arkitekttegnede sommerhus med mange...
98
6
3
Sommerhus Dueodde 168909DK
Sommerhus Dueodde - 6 personer
Meget velholdt og lyst indrettet kvalitetsferiehus beliggende i det attraktive...
106
6
4
Sommerhus Dueodde 123350DK
Sommerhus Dueodde - 8 personer
På en af Dueoddes bedste naturgrunde og i første række til fredet skov- og...
120
8
4
Sommerhus Dueodde 123385DK
Sommerhus Dueodde - 6 personer
Nydeligt og velindrettet træsommerhus med mange gode detaljer og nær til een af...
80
6
3
Sommerhus Sommerodde 123412DK
Sommerhus Sommerodde - 8 personer
Pragtfuldt feriehus i et roligt og naturskønt område i nærheden af Dueodde\'s flotte...
119
8
4
Sommerhus Sommerodde 203837DK
Sommerhus Sommerodde - 8 personer
Pænt og veludstyret feriehus af høj standard. Huset ligger på en dejlig naturgrund i...
97
8
3
Sommerhus Sommerodde 123383DK
Sommerhus Sommerodde - 8 personer
Rummeligt og velindrettet kvalitetsferiehus i et roligt og naturskønt område nær...
118
8
4

Fra Strandmarken er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Strandmarken. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Strandmarken. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.