Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Strandmarken

Sommerhuse Strandmarken

Strandmarken er den del af Bornholms største sommerhusområde, og ligger i det syd/østlige hjørne af Bornholm. Før i tiden tilhørte Strandmarken oprindelig kronen og blev anvendt som fælles græsningsområde. I 1870 plantede man området delvist til med især fyrreskov og marehalm og hjelm for at forhindre sandflugten.
I dag er Strandmarken et fantastisk område med mange sommerhuse. Ind imellem er der grønne kiler som sikrer adgang for alle. Området er over 800 ha, og er fredet. Når man skal til den fantastisk skønne badestrand, med hvidt rent sand så langt øjet rækker, kan man nyde den flotte natur med klitrækker, skov og små vandreklitter. Det er let at komme rundt, da her er anlagt gangstier af træ. I området er her flere spisesteder og gode P-forhold.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Fra Strandmarken er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Strandmarken. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Strandmarken. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.