Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Sømarken

Sommerhuse Sømarken

Sømarken ligger på Bornholms sydkyst og et skønt sommerhusområde der ligger ud til Østersøen. Man siger, at Sømarken strand er Dueoddes vilde fætter og perfekt til de større børn, men samtidig stadig meget børnevenligt. Indkøb kan foretages tæt på, i det nærliggende Pedersker. Man kan dele området op i Østre og Vestre Sømark. Østre Sømark er et lille fiskerleje, hvor du finder Bakkerne Havn, som er Bornholms mindste havn med erhvervsfiskeri. Her finder man også Bakkarøgeriet.  Vestre Sømark er et dejligt sommerhusområde med mange hyggelige huse i plantagerne. I området er hor også flere fine spisesteder.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Fra Sømarken er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Sømarken. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Sømarken. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.