Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Seværdigheder nær Snogebæk

Sommerhuse Snogebæk

Fiskerlejet Snogebæk omtales første gang i 1555, men menes at have været beboet siden middelalderen. I dag er her flere dejlige sommerhusområder og en del turistorienterede forretninger er dukket op i havneområdet og langs Hovedgaden. Uden omkring Snogbæk er der en skøn natur, blandt andet et stort vådområde, Hundsemyre, der er fredet og indeholder et rigt fugleliv. En del af de gamle bygninger er i dag bevaringsværdige. Heriblandt og så en del af de charmerende gamle træsommerhuse.

1 sommerhus i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Nexø 176574DK
Sommerhus Nexø - 4 personer
Vil I gerne holde ferie i en hyggelig by, der ligger godt placeret, tæt på alt det...
90
4
2

Fra Snogebæk er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Snogebæk. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Snogebæk. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.