Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Sandkås

Sommerhuse Sandkås

Sandkås er et hyggeligt lille sted på Bornholms østkyst. Sandkås omtales som den Bornholmske Riviera på grund af den flotte klippekyst garneret med dejlige badestrande mellem klipperne. Sandkås er et rigtigt ferieområde med mange hoteller, pensionater og sommerhuse, både nye og ældre. Fra stranden Store Sandkås begynder den gamle redningssti, hvor man kan en fantastisk flot tur i det naturlige landskab lang kysten.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Vest for Sandkås kan man besøge Hammershus, Bornholms imponerende fæstningsruin fra begyndelsen af 1200-tallet. Herefter kan man vælge at besøge Bornholms Middelaldercenter, hvor man kan prøve at være eller leve en dag i middelalderen. Eller besøg Christiansø, Danmarks østligste punkt, en ø hvor der ikke er nogen biler. Bornholm og den skønne natur ejner sig fantastisk til alle former for cykling eller gåture rundt på øen. Inden man forlader øen må man ikke glemme at smage de berømte Røgede sild, og de mindst lige så berømte Krøllebølle is. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Sandkås. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Sandkås. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.