Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Rønne

Sommerhuse Rønne

Rønne er ”hovedstaden” og den største by på Bornholm. Man formoder, at her allerede i vikingetiden har ligget en by, som er opstået omkring den naturlige havn. Når man skal besøge Bornholm, er det Rønne som ankommer til, både når man sejler herover eller når man flyver hertil. Bornholms offentlige administration foregår også her.

Rønne er med sine velbevarede smukke bindingsværkshuse et spændende sted at besøge. Rønne er en smuk og spændende gammel by med både industri og handelsliv. Her er mange historiske bygninger og seværdigheder både i Rønne, men også omkring byen.

 

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Lidt nord for Rønne kan man besøge Hammershus, Bornholms imponerende fæstningsruin fra begyndelsen af 1200-tallet. Herefter kan man vælge at besøge Bornholms Middelaldercenter, hvor man kan prøve at være eller leve en dag i middelalderen. Eller besøg Christiansø, Danmarks østligste punkt, en ø hvor der ikke er nogen biler. Bornholm og den skønne natur er fantastisk til alle former for cykling eller gåture rundt på øen. Inden man forlader øen må man ikke glemme at smage de berømte Røgede sild, og de mindst lige så berømte Krøllebølle is. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Rønne. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Rønne. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.