Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Rønne

Krølle Bølle 0.50505127538255
Krølle Bølle er en troldedreng, der holder til på det nordlige Bornholm. Han bor i Langebjerg sammen med sin far, Bobbarækus, hans mor Bobbasina og hans søster Krølle Borra. Krølle Bølle er ofte ude på narrestreger, og som så mange andre børn forstår han ikke altid konsekvenserne af sine handlinger. Det er uvist om familien "i virkeligheden" tilhører De Underjordiske og ikke reelt er trolde. Muligvis er historierne digtet på baggrund af overtroen på Bornholm om De Underjordiske. Krølle Bølle sælger alt, lige fra nøgleringe, bamser, kaffekrus, postkort og andet. OG så kan man købe Krølle Bølle is, i dag relanceret af Rema 1000 i en moderniseret udgave; Økologisk, Fairtrade-certificeret og med mælk og fløde fra Danske Jersey køer. Et flerårigt forskningsprojekt om overtro på Bornholm kaldes populært Krølle Bølle-forskning.
Læs mere
Adresse: Sankt Mortens Gade 29, 3700 Rønne
Se på kort
Rundkirker på Bornholm - Ny Kirke 6.3508856050999
Ny Kirke, eller Nyker Rundkirke anses for at være den mindste og yngste af Bornholms rundkirker. Nyker Rundkirke er desuden den kirke, der bærer mindst præg af, at have været forsvarsværk i middelalderen. Man mener den er opført i starten af 1200-tallet, dette vides dog ikke helt med sikkerhed. Rundkirker findes også andre steder i Europa og i Jerusalem og med et mere fredeligt formål. I Jerusalem blev den bygget oven over den hule, hvor Jesus lå fra Langfredag til Påskemorgen. Traditionen var, at kun medlemmer af Kejserens familie måtte begraves i runde bygninger.
Læs mere
Adresse: Ellebyvej 1A, 3700 Rønne
Se på kort
Rundkirker på Bornholm - Nylars Kirke 7.8796283249725
Nylars Kirke, også kaldet Nylarsker, har ikke altid haft det udseende, som den har i dag. Taget blev først bygget i det 16. århundrede. Før den tid havde kirken et brystværn omkring tredje stokværk. Kirken blev opført som et fæstningsanlæg. I ufreds-tider var Bornholm ofte overladt til sig selv, og kirken har blandt andet skulle være tilflugtssted mod de Gotlandske og Vendiske sørøvere, som på den tid gjorde Østersøen usikker. Rundkirker findes også andre steder i Europa og i Jerusalem og med et mere fredeligt formål. I Jerusalem blev den bygget oven over den hule, hvor Jesus lå fra Langfredag til Påskemorgen. Traditionen var, at kun medlemmer af Kejserens familie måtte begraves i runde bygninger.
Læs mere
Adresse: Kirkevej 10K, 3720 Aakirkeby
Se på kort
Bornholms Rovfugleshow 8.0165663884132
Mange mennesker har gennem tiden ladet sig fascinere af fuglene omkring os. Fuglene er livlige, smukke og allestedsnærværende. Når vi mennesker betragter dem, ser vi personligheder som vi også finder i vores egen verden. Vi har sympati for den lille fugl der bliver drillet af de andre, vi er negative over for bøllen der spiser alt kornet. Altså ser vi dem som både søde, sky, frække, dovne og alle de egenskaber som vi mennesker selv besidder. Fascinationen af fugle har vi også her på Bornholms Rovfugleshow. Vi elsker dem simpelthen og vil med vores arbejde her på stedet vise vores gæster de fantastiske egenskaber som vores rovfugle besidder. Gennem daglige flyveopvisninger og udstilling vil vi gerne lære publikum lidt mere om fuglenes forunderlige verden.
Læs mere
Adresse: Lundsgårdsvej 4, 3700 Rønne
Se på kort
Rytterknægten 12.204239849619
På Bornholms højeste punkt – Rytterknægten – finder du tårnet Kongemindet, der blev bygget i 1856 til minde om Frederik VII og grevinde Danners besøg nogle år før. Da skoven voksede og tog udsigten, blev tårnet forhøjet i 1899 med et stålstillads. Med både granit- og ståltårnet er Rytterknægten i alt 184 meter over havet. Granittårnet er tegnet af Gottlieb Bindesbøll og blev bygget med frivillige bidrag fra Bornholms befolkning. Selve ståltårnet blev tegnet af hans søn. Fra Rytterknægten finder du en fantastisk udsigt over hele Bornholm og i klart vejr kan du se helt til Christiansø og Sverige. Tårnet på Rytterknægten benyttes også i dag til ornitologiske observationer.
Læs mere
Adresse: Kongemindevejen 2, 3720 Aakirkeby
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse Rønne

Rønne er ”hovedstaden” og den største by på Bornholm. Man formoder, at her allerede i vikingetiden har ligget en by, som er opstået omkring den naturlige havn. Når man skal besøge Bornholm, er det Rønne som ankommer til, både når man sejler herover eller når man flyver hertil. Bornholms offentlige administration foregår også her.

Rønne er med sine velbevarede smukke bindingsværkshuse et spændende sted at besøge. Rønne er en smuk og spændende gammel by med både industri og handelsliv. Her er mange historiske bygninger og seværdigheder både i Rønne, men også omkring byen.

 

30 sommerhuse i området

Viser side 1 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Rønne Sydstrand 123511DK
Sommerhus Rønne Sydstrand - 8 personer
Et af Bornholms flotteste feriehuse med en fantastisk beliggenhed og skøn havudsigt....
122
8
4
Sommerhus Rønne 511826DK
Sommerhus Rønne - 2 personer

Lille ferielejlighed beliggende i åben kælderetage med udgang til stor terrasse...

35
2
1
Sommerhus Arnager 123503DK
Sommerhus Arnager - 4 personer
Bornholm kaldes Østersøens perle og i forhold til resten af Danmark har øen sin helt...
65
4
2
Sommerhus Arnager 123497DK
Sommerhus Arnager - 6 personer
Meget flot indrettet feriehus med god havudsigt og en dejlig, stor træterrasse. Det...
84
6
3
Sommerhus Stampen 123513DK
Sommerhus Stampen - 8 personer
Rummeligt og meget smagfuldt indrettet luksushus med mange lækre detaljer og god plads...
147
8
4
Sommerhus Arnager 123489DK
Sommerhus Arnager - 6 personer
I 1. række til kysten ligger dette hyggelige og lyst indrettede træsommerhus med en...
65
6
3
Sommerhus Stampen 195323DK
Sommerhus Stampen - 4 personer
Moderne og lyst sommerhus i dejligt sommerhusområde nær skov og strand. Åbent...
77
4
2
Sommerhus Rønne Sydstrand - 4 personer
Pænt og velholdt stenhus i 2 plan med en dejlig stor opholdsstue og et flot...
110
4
2
Sommerhus Arnager 123506DK
Sommerhus Arnager - 6 personer
Nydeligt indrettet sommerhus med en pæn møblering beliggende på en veltrimmet grund...
56
6
3
Sommerhus Arnager 123504DK
Sommerhus Arnager - 4 personer
Velindrettet og pænt møbleret feriehus med dejligt åbent køkken og flot...
89
4
2
Sommerhus Arnager 144944DK
Sommerhus Arnager - 4 personer
Velbeliggende og godt indrettet feriehus med brændeovn og farve-tv. Huset har en dejlig...
56
4
2
Sommerhus Stampen 205732DK
Sommerhus Stampen - 4 personer
Hyggeligt ældre feriehus med et godt køkken og en skøn udestue. Huset ligger i det...
50
4
2

Lidt nord for Rønne kan man besøge Hammershus, Bornholms imponerende fæstningsruin fra begyndelsen af 1200-tallet. Herefter kan man vælge at besøge Bornholms Middelaldercenter, hvor man kan prøve at være eller leve en dag i middelalderen. Eller besøg Christiansø, Danmarks østligste punkt, en ø hvor der ikke er nogen biler. Bornholm og den skønne natur er fantastisk til alle former for cykling eller gåture rundt på øen. Inden man forlader øen må man ikke glemme at smage de berømte Røgede sild, og de mindst lige så berømte Krøllebølle is. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Rønne. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Rønne. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.