Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Gudhjem

Sommerhuse Gudhjem

Gudhjem betegnes ofte, som Danmarks eneste bjerglandsby fordi den er opført på klippegrund i det nordøstlige Bornholm. Byen er nok opstået omkring fiskeri. I starten var her ingen havn, men kun naturligt læ i de mange klippevige. Fiskerne i Gudhjem var de første der begyndte at røge sild, som omkring 1860 blev sendt fra Bornholm til København. De røgede sild er blandt andet kendt fra egnsretten: Sol over Gudhjem.

Forrige side

sommerhuse i området

Viser side af sider.

Nordvest for Gudhjem kan man besøge Hammershus, Bornholms imponerende fæstningsruin fra begyndelsen af 1200-tallet. Herefter kan man vælge at besøge Bornholms Middelaldercenter, hvor man kan prøve at være eller leve en dag i middelalderen. Eller et besøg på Christiansø, Danmarks østligste punkt, en ø hvor der ikke er nogen biler. Der er færgeforbindelse fra Gudhjem til fæstningsøen Christiansø. Det har der været lige siden fæstningens opførelse i 1684. Bornholm og den skønne natur egner sig fantastisk til alle former for cykling eller gåture rundt på øen. Inden man forlader øen må man ikke glemme at smage de berømte Røgede sild, og de mindst lige så berømte Krøllebølle is. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Gudhjem. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Gudhjem. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.