Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Boderne

Sommerhuse Boderne

Boderne på Bornholm er et skønt lille ferieområde, som ligger på den sydlige del af Bornholm. Her kan man finde sin egen lille gryde i klitterne, man kan lege og spille bold på stranden, eller man kan svømme og lave udspring fra de enkelte store sten, der ligger i vandet. Boderne har sin egen lille bådehavn, hvor der både er hotel, kiosk, modetøj - og glimrende toilet- og parkeringsforhold.

1 sommerhus i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Aakirkeby - 6 personer

Sommerhus beliggende på naturgrund, direkteud til en af Bornholms dejligste...

70
6
3

Fra Boderne er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Boderne. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Boderne. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.