Tlf. +45 7020 0002
Skriv en email

Chat med os

Seværdigheder nær Aarsdalen

Sommerhuse Aarsdale

Aarsdale er et hyggeligt lille fiskerleje beliggende på Bornholms østkyst. I byen er her stadig et røgeri. Byens vartegn er en gammel Hollandsk vindmølle som blev bygget i 1877. Det er en Danmarks bedst bevarede hollandske vindmøller, som stadig er i funktion og laver strøm til ejeren. Det er samtidig den mest besøgte turistattraktion i Aarsdale.

4 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1 side.
Sommerhus Svaneke 502618DK
Sommerhus Svaneke - 6 personer

Sommerhus med havudsigt beliggende i periferien af den smukke gamle købstadSvaneke....

95
6
3
Sommerhus Svaneke 501146DK
Sommerhus Svaneke - 4 personer

Ferielejlighed direkte ud til havet. Idyllisk beliggende ferielejlighed mellem...

54
4
2
Sommerhus Svaneke 500097DK
Sommerhus Svaneke - 6 personer

Sommerhus med havudsigt beliggende i hjertet af det gamle fiskerleje Årsdale. Fra...

154
6
3
Sommerhus Svaneke 509840DK
Sommerhus Svaneke - 5 personer

Denne villa med havudsigt er beliggende i det lille fiskerleje Årsdale ca. 3 km syd...

104
5
2

Fra Aarsdale er der ikke langt til købstaden Åkirkeby, som er Bornholms 3. største by. Her er der rig mulighed for indkøb og skulle man trænge til mad og drikke er det også muligt at klare i byens restauranter. 
I Åkirkeby kan man f.eks. besøge Bornholms Automobilmuseum, eller Bornholm Naturmuseum. Eller man kan opleve Åkirkeby Kræmmermarked, som afholdes hver tirsdag og torsdag. (aflyses i dårligt vejr)
Kirken stammer fra middelalderen omkring 1100 tallet og Åkirkeby er måske grundlagt omkring slutningen af 1100 tallet. Der er ikke bevaret andre bygninger end kirken fra starten af middelalderen. Har man børn med, er Brændegårdshaven et must. Her er Action, leg, zoo og vandland samlet på et sted.
Her hos Jysk Sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af lækre sommerhuse i Aarsdale. Søg efter billige sommerhuse via søgemaskinen og vælg direkte fra online kataloget, hvor det er muligt at se billeder, beskrivelser og priser af alle vores hyggelige sommerhuse i Aarsdale. Kontakt personalet på telefon eller e-mail for yderligere oplysninger.