Ferieboliger i Tyrkiet

Tyrkiet er landet med de lange hvide sandstrande og der hvor solen aldrig stopper med at skinne. Jysk Sommerhusudlejning har mange ferielejligheder i Tyrkiet som kan bookes online. Det er nemt at finde den perfekte ferielejlighed via vores online søgemotor. Indtast dine søgekriterier og tryk på ”søg” og du vil have mulighed for at booke mange ledige lejligheder.

Søg og book ferielejlighed Tyrkiet her:

Tyrkiet er det perfekte land at holde ferie i hvis du vil væk fra den stressede hverdag og bare ligge på stranden og nyde solskinnet. Du kan også prøve at af de verdensberømte tyrkiske bade som er sundt for både krop og sind. Klimaet i Tyrkiet er meget varmt og selv sent på aftenen kan du sidde i shorts på altanen og nyde det pulserende natteliv. Efter en dag i solen kan du tage på en tyrkisk restaurant og prøve mange af Tyrkiets specialiteter. Tyrkiet er specielt kendt for deres kebab og intet er bedre end at sidde på en restaurant og nyde en kold øl mens der bliver serveret specialiteter på stribe. Om aftenen er der liv og glade dage i Tyrkiet, alle forretninger og butikker har sent åbent så du kan tage på shopping eller bare sidde og nyde ferien på en hyggelig cafe.

Her hos Jysk-sommerhusudlejning.dk, kan vi tilbyde Dem og Deres familie, venner og kollegaer de perfekte rammer for en ferie i Tyrkiet. Vores mange ferieboliger i Tyrkiet, findes i forskellige prisklasser og i alle de kendte ferieområder.
Så hvorfor vente med at booke en ferielejlighed i Tyrkiet, når De nemt og sikkert kan gøre det her på siden.

Vores dansktalende kundeservice, sidder derudover klar ved telefonerne, sådan at De altid kan få svar på Deres spørgmål. 

Kontakt os

+45 7020 0002

info@jysk-sommerhusudlejning.dk
Telefontid: Hverdage: 8:30 - 16:30
Email: Besvares alle ugens dage

Se også: Ofte stillede spørgsmål

Langtidsleje i Tyrkiet

Tilbring vinteren sydpå.
Besøg Tyrkiet i en længere periode hen over vinteren. Det er muligt at leje nogle ferieboliger i en længere periode. Kontakt vores salgsafdeling, vi kan tilbyde flere boliger som kan langtidslejes til stærkt reducerede priser. Ring eller send en mail med dine ønsker og vi finder nogle forslag til dig.