Ofte Stillede Spørgsmål

1. Kan et sommerhus bookes til en weekend eller i en skæv periode, fx torsdag til torsdag?
2. Hvordan er proceduren ved bookning på www.jysk-sommerhusudlejning.dk?
3. Kan jeg selv foretage slutrengøringen?
4. Skal vi selv have sengelinned med?
5. Hvad tid skal vi forlade huset på afrejsedagen?
6. Hvornår kan nøglen blive udleveret?
7. Kan jeg se om sommerhuset er ledigt?
8. Kan jeg se husets adresse?
9. Katalog med posten?
10. Kan et sommerhus bookes til dagen efter?
11. Kan et hus lejes længere tid end 3 uger?
12. Hvad skal jeg regne med i depositum?
13. Hvordan er indretningen af feriehuset?
14. Hvor mange husdyr kan der medbringes?
15. Hvilke ekstra omkostninger skal vi regne med udover lejebeløbet?
16. Kan ungdomsgrupper leje en feriebolig?
17. Kan jeg ændre eller annullere min bestilling?

1. Kan et sommerhus bookes til en weekend eller i en skæv periode, fx torsdag til torsdag?

Langt de fleste sommerhuse i Danmark kan bookes til et weekendophold eller i en skæv periode. Hvis et hus kan søges frem via den online søgemaskine vil huset altid være ledigt. Under husvisningssiden kan De øverst i venstre hjørne se ankomst og afrejsedato. Hvis De trykker på knappen ankomst/afrejsedag vil De i kalenderen have mulighed for at ændre ankomstdato. Alle de markerede dage er mulige ankomstdage. Hvis sommerhuset kan bookes i en skæv periode eller for en weekend vil dette være muligt 28 dage før ankomstdatoen.

2. Hvordan er proceduren ved bookning på www.jysk-sommerhusudlejning.dk?

Når dine oplysninger er indtastet og De har booket huset kommer der en kvitteringsside frem. Enten kan De udskrive den eller vente 5 minutter, hvorefter selvsamme kvittering vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse. Efter 2-3 hverdage  vil De modtage et brev med betalingsinformation. Når første rate er registreret betalt vil De modtage anden info omkring huset, det er oplysningersåsom adressen på huset, nøglekontorets placering og alt anden information som er nødvendig før indflytning i feriehuset.

3. Kan jeg selv foretage slutrengøringen?

Det er muligt selv at foretage slutrengøring i langt de fleste sommerhuse. Hvis det ikke er en mulighed selv at foretage slutrengøringen, vil feltet hvor slutrengøring tilbydes allerede være krydset af og der vil ikke være mulighed for at ændre på dette. Prisen for slutrengøring vil altid blive vist hvis dette er valgt. Nødvendige rengøringsmidler medbringes selv, hvis De ønsker at foretage slutrengøringen, da vi ikke kan garantere at de er at finde i sommerhuset.

4. Skal vi selv have sengelinned med?

Sengelinned skal De selv have med. Håndklæder og viskestykker skal De også selv medbringe. Hovedpuder og dyner vil der altid være til rådighed til det tilladte antal personer, som kan være i huset. I andre lande end Danmark kan betingelserne være lidt anderledes, her kan De ringe og spørge i forbindelse med bookningen for at få klar besked. 

5. Hvad tid skal vi forlade huset på afrejsedagen?

Sommerhuset skal senest forlades klokken 10.00, når De kører rejser fra sommerhuset skal De tage direkte til nøgleafleveringsstedet uden hold. Sommerhuset skal til den tid være rengjort, medmindre slutrengøring er bestilt.

6. Hvornår kan nøglen blive udleveret?

Nøgleudleveringstidspunktet varierer fra land til land. I Danmark vil udleveringstidspunktet være klokken 16.00 mens det i udlandet kan variere mellem 15.00 – 19.00. Hvis De ønsker alternativ ankomsttidspunkt kan De kontakte os og vi vil prøve at efterkomme deres ønske.

7. Kan jeg se om sommerhuset er ledigt?

Sommerhuse/ferieboliger som er søgt frem via vores online søgemaskine er altid ledige i den valgte periode. Det vil aldrig være muligt at booke et sommerhus som allerede er optaget. Når De er på husvisningssiden kan De bruge knappen ændre ankomst/afrejsedato for at finde en anden ledig periode for huset. Alle mulige/ledige ankomstdage vil være fremhævet med grøn.

8. Kan jeg se husets adresse?

Vi kan desværre ikke oplyse husets præcise adresse før, der er foretaget en bookning. De kan derimod se ud for husnummeret hvilket område sommerhuset/ferieboligen er placeret i. Når De modtager bookingpapirerne vil den præcise adresse stå i brevet, De er også velkommen til at kontakte vores personale, som i nogen tilfælde kan hjælpe Dem yderligere inden bookingen.  

9. Katalog med posten?

Jysk-sommerhusudlejning.dk findes kun på internettet. Det er der mange fordele ved, De kan se med det samme om huset er ledigt, de får ligeledes altid den korrekte pris vist, der er ofte flere billeder og alle oplysninger er altid 100 % opdateret. Al information, som De finder på www.jysk-sommerhusudlejning.dk vil ofte være mere dybdegående end i trykte kataloger.

10. Kan et sommerhus bookes til dagen efter?

På hjemmesiden kan De tidligst vælge ankomstdag til 3 dage frem. Hvis De ønsker at booke et sommerhus til dagen efter, kan De kontakte os via telefon eller email og vi vil hjælpe Dem med at finde et sommerhus som er ledigt i det ønsket område. Ved sidste øjebliks bookninger bliver der sendt et online betalingslink til din e-mailadresse og De betaler for sommerhuset  med det samme.

11. Kan et hus lejes længere tid end 3 uger?

Langtidsudlejning er mulig. Hvis De ønsker at leje et sommerhus længere tid en 3 uger kan De kontakte os pr. telefon eller e-mail og vi skal prøve at hjælpe Dem og at lave et godt tilbud i samarbejde med husejeren.  

12. Hvad skal jeg regne med i depositum?

Herunder kan De se hvad det typiske depositum for de forskellige hustyper er. Beløbet betales ved nøgleafhentning og beløbet fratrukket el og i enkelte tilfælde vand tilbagebetales efter endt udlejning.          

I Danmark: Standardhuse kr. 750,-, Spahuse kr. 1.100,-, Poolhuse kr. 2.600,-.
I Norge/Sverige: Standardhuse NOK/SEK 500-1.000,-, Poolhuse NOK/SEK 1.500-2.000,-
I Mellemeuropa: Afhængigt af hustype mellem Euro 100-400,-.

I Sydeuropa kan depositummet variere meget, det præcise beløb vil fremgå af lejekontrakten. Der kan i enkelte tilfælde i Danmark, ofte ved større huse, være et større depositum end angivet. Her kan De kontakte os for at få det præcise depositum at vide.

Depositum dækker også over skader som kan være tilført feriehuset og dets inventar.

13. Hvordan er indretningen af feriehuset?

Det er ejeren af huset som har indrettet feriehuset. Der vil dog altid være det mest almindelige udstyr i køkkenet, det gælder fx pander, gryder og service til det tilladte personantal. Under fanebladet billeder vil der ofte være en plantegning som kan give et indtryk af hvordan feriehuset er indrettet.
Skulle de have særlige ønsker eller spørgsmål, så er De velkommen til at kontakte os via email eller telefon.

14. Hvor mange husdyr kan der medbringes?

Hvis det er tilladt af have husdyr med i feriehuset gælder det for Danmark, Sverige, Norge og Mellemeuropa at der må medbringes 2 husdyr. I Sydeuropa (Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Kroatien) kan der medbringes ét husdyr. Skulle De ønske at medbringe flere husdyr end her beskrevet kan De kontakte os og vi vil forsøge at udarbejde en løsning

15. Hvilke ekstra omkostninger skal vi regne med udover lejebeløbet?

Vandforbruget vil for det meste være inkluderet i lejebeløbet, hvis der skal betales vandafgift skal De beregne ca. 150 kr. pr. uge ved 6 personers normalforbrug.

Elforbruget afregnes altid separat. Der kan være flere faktorer som spiller ind i elforbruget. Det kan være hustype, antal personer, vejret osv.                                                                                                  

Gennemsnitspriserne ved 6 personer i månederne maj - september:
Poolhuse: ca. DKK 1.800 per uge.
Spahuse: ca. DKK 800 per uge.
Huse uden spa og pool: ca. DKK 350 per uge.

Gennemsnitspriserne ved 6 personer i månederne oktober - april:
Poolhuse: ca. DKK 2.200 per uge.
Spahuse: ca. DKK 1000 per uge.
Huse uden spa og pool: ca. DKK 500 per uge.  

De kan selv gøre flere ting for at nedbringe forbruget. De kan fx overdække poolen når denne ikke bruges, slukke lyset når ingen er i feriehuset osv. Har De forbrugsspørgsmål til en specifikt hus kan De kontakte os og vi vil hjælpe Dem.

16. Kan ungdomsgrupper leje en feriebolig?

Næsten alle ferieboliger kan udlejes til ungdomsgrupper. Ungdomsgrupper defineres som en gruppe af minimum 6 personer, som er uden ledsagelse af en voksen over 21 år. Hvis et feriehuse ikke udlejes til ungdomsgrupper vil det fremgå af husbeskrivelsen.

17. Kan jeg ændre eller annullere min bestilling?

Hvis De skulle ønske at annullere eller ændre din bestilling bedes De straks kontakte vores personale. Vi vil så forsøge at hjælpe dem. Betingelser og retningslinjer findes i vores lejebetingelser.

 

Kontakt os

+45 7020 0002

info@jysk-sommerhusudlejning.dk
Telefontid: Hverdage: 8:30 - 16:30
Email: Besvares alle ugens dage

Se også: Ofte stillede spørgsmål